NovaGO

Status
Not open for further replies.
Eρωτηση πρωταρη σε novago...το password περιμενω να το στειλουν στο mail ή στο κινητο που εχω δωσει κατα την εγγραφη μου...???
Το password έρχεται στο κινητό. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσεις το λογαριασμό σου μέσα από το e-mail που σου έστειλαν.

Ερώτηση προς όλους: εφτιαξα λογαριασμο στο novago και μεσω του e-mail Μου απαντησε οτι "Το αίτημα σας καταχωρήθηκε επιτυχώς. Η υπηρεσία NOVAGO θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες", γνωριζουμε οταν θα ενεργοποιηθει ποιο password θα βαλω; Δεν μου το ζητησε πουθενα κατα την εγγραφη και ουτε μου το αναφερει στο email. Μηπως στο password βαζω τον ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ (Subscription number:) ή τον ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΡΤΑΣ (Smart card number) ? Ευχαριστω.

Last edited by a moderator:
Φίλοι εσείς που παραπονιέστε ότι δεν μπαίνετε από ipad προσέξτε γιατί όταν βάζετε το username κάνει το πρώτο γράμμα αυτόματα κεφαλαίο. Πάτε με το δάχτυλο και βάζετε τον κέρσορα πριν το πρώτο γράμμα, ξε κλικάρετε το shift και μετα ξαναπληκτρολογείτε το μικρό γράμμα ;)

Ερώτηση προς όλους: εφτιαξα λογαριασμο στο novago και μεσω του e-mail Μου απαντησε οτι "Το αίτημα σας καταχωρήθηκε επιτυχώς. Η υπηρεσία NOVAGO θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες", γνωριζουμε οταν θα ενεργοποιηθει ποιο password θα βαλω; Δεν μου το ζητησε πουθενα κατα την εγγραφη και ουτε μου το αναφερει στο email. Μηπως στο password βαζω τον ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ (Subscription number:) ή τον ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΡΤΑΣ (Smart card number) ? Ευχαριστω.
καταρχην πρεπει οπωσδηποτε στο mail,να πατησεις το verification.
μετα θα σου ερθει με sms ενα τυχαιο πιν,το οποιο εαν θες το αλλαζεις,εαν θες το κρατας.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση..Θα κανω υπομονη λιγο ακομα,αλλιως θα ξανακανω εγγραφη

Πάντως ειναι γενικά περίεργο να μην εχει έρθει το email, τσέκαρε λίγο τα spam.
Αν έχεις κάνει την εγγραφή, νομίζω οτι δεν σε αφήνει να ξανακάνεις.

Ολα καλα εν τελει..Μου ηρθε το mail μετα απο μια ωρα και το sms σε 2 λεπτα!

Κι εμενα μου εκανε τεραστια εντυπωση που μου ρθε -χωρις υπερβολη- στο λεπτο..Μαλλον πως θα τυχει ειναι,αν και οι 3 μερες μου φαινονται πολλες..

Εγώ περιμένω 3 μέρες να μου έρθει το μήνυμα(έκανα επιβεβαίωση μέσω mail).
Μετά την επιβεβαίωση του e-mail σου έβγαλε επιτυχές μήνυμα;
Πολλές φορές σε διάφορες υπηρεσίες/σελίδες όταν στέλνεται e-mail επιβεβαίωσης, αυτό έχει διάρκεια ζωής κάποιων ωρών ή ελαχίστων ημερών και στην περίπτωσή σου απ' ότι θυμάμαι, είχες καθυστερήσει αρκετά να το επιβεβαιώσεις.
Ίσως χρειάζεται να κάνεις επαναφορά κωδικού για να σου έρθει άλλο sms ή αν δεν υπήρξε επιτυχές μήνυμα, να κάνεις ξανά εγγραφή.

Ναι μου έβγαλε επιτυχές.
Άμεσα έγινε η επιβεβαίωση.

Επαναφορού κωδικού από το site του nova go εννοείς?

Ναι, μέσα από το site.
Θα πας "ServiceInfo/Πληροφορίες Υπηρεσίας" (πάνω δεξιά στη σελίδα) --> "Reset Password/Επαναφορά κωδικού" (στις καρτέλες αριστερά στη σελίδα), θα συμπληρώσεις τα στοιχεία που σου ζητάει και το σύστημα θα αλλάξει τον κωδικό σου και θα σου στείλει τον νέο κατευθείαν στο κινητό σου, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται επιβεβαίωση e-mail.
Αν δεν πιάσει κι αυτό, τότε δεν γλιτώνεις την επικοινωνία μαζί τους, όπου θα τους εξηγήσεις τι έχει συμβεί.

Eρωτηση: Aν καποιος κανει την πατατα και σβησει το mail χωρις να εχει κανει την επιβεβαιωση...τι κανει..???
τηλεφωνο με την γνωστη αναμονη... ή κατι αλλο...???

Status
Not open for further replies.