NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Για το 1 γνωριζει κατι για τον κωδικο συνδρομητη και που τον βρισκουμε?

2.Δηλαδη μεσα απο τον υπολογιστη μου τωρα που εχω συνδεση ΟΤΕ μπορω κανονικα να κανω ολες τις διαδικασιες και να βλεπω nova?
3.FANTASTIC.

Πόσο καιρό έκανε να στην ξεκλειδώσουν από τότε που έστειλες το email; Και σε ενημερώσανε ότι ξεκλείδωσε, ή από μόνος σου το κατάλαβες; γιατί εγώ έστειλα το email, μετά από μία ώρα ήρθε αυτοματο email ότι το παραλάβανε, μετά από 4 ώρες ήρθε email ότι "αναγνώστηκε", αλλά πέραν τούτου τίποτα...και φυσικά ακόμα δεν το έχουνε ξεκλειδώσει....
μετα απο 1μιση βδομαδα με πηρανε τηλεφωνο με ρωτησαν τι ακριβως θελω,τους εξηγησα και μετα μου στειλανε sms στο καπακι και το ξεκλειδωσαν.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Για το 1 γνωριζει κατι για τον κωδικο συνδρομητη και που τον βρισκουμε?

2.Δηλαδη μεσα απο τον υπολογιστη μου τωρα που εχω συνδεση ΟΤΕ μπορω κανονικα να κανω ολες τις διαδικασιες και να βλεπω nova?
3.FANTASTIC.
Ο κωδικός συνδρομητή βρίσκεται στο πάνω μέρος,αριστερά στο έντυπο του λογαριασμού σου.

το εβαλα στο ενα το pc και στο iphone.επειδη δεν λειτουργει στο iphone και θελω να το βαλω σε ενα αλλο pc μου λεει να διαγραψω μια συσκευη.πως γινεται αυτο?

Για αρχή αφιερώνεις ένα εώς τρία πολύτιμα λεπτάκια από το χρόνο σου και διαβάζεις το πολύ μία ή δύο σελίδες πίσω.

Last edited by a moderator:
το ξερω το ειδα πριν .απλως ρωτησα μηπως υπαρχει αλλος τροπος.σε ποιο e-mail στελνω πληροφοριες?

καλησπερα σας, γνωριζει καποιος αν σε επαγγελματικο συμβολαιο λειτουργει το novago?

Σας ανοίγει το ns 3 που δείχνει τον Παναθηναϊκό?Παλεύω κανένα 15λεπτο αλλά τίποτα..

έκανες κάτι ή απλά προσευχές?

Το έβαλα σε full screen , πάτησα το play , και απλά έπαιξε :D
Από όταν συνδέθηκε δεν έχει φάει κανένα κόλλημα πάντως

Status
Not open for further replies.