NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δύο φορές με πέταξε έξω αλλά ξαναμπήκα άμεσα. Το θέμα είναι ότι έχω πρόβλημα στην wifi σύνδεση μου (εδώ που βρίσκομαι τώρα και όχι στο σπίτι μου) και δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Γενικά χθές δεν είχα έντονο πρόβλημα! Θετικό το τέστ από εμένα.

Απάντηση: Re: NovaGO

Καλημέρα σε όλους,
Έχω win 8,1 με windows defender και το novago παίζει μόνο όταν το απενεργοποιώ.
Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε exclude στο antivirus για να παίξει το plugin χωρίς πρόβλημα;

σε ποιο τηλεφωνο περνω για διαγραφη συσκευων ?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Καλημέρα σε όλους,
Έχω win 8,1 με windows defender και το novago παίζει μόνο όταν το απενεργοποιώ.
Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε exclude στο antivirus για να παίξει το plugin χωρίς πρόβλημα;
Θα δημιουργήσεις 3 κανόνες εξαίρεσης και πιο συγκεκριμένα αυτούς:
C:\Program Files\Web_TV
C:\Users\όνομα υπολογιστή\AppData\Roaming\HWPlugin
C:\Users\όνομα υπολογιστή\AppData\Roaming\Verimatrix\ViewRight Web

Ξεκίνα από το "HWPlugin" πρώτα και αν σου λειτουργήσει έτσι, τότε δεν χρειάζεσαι τους άλλους 2 κανόνες.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

χτες το βραδυ προσπάθησα να το ενεργοποιήσω, όλα οκ με το plugin κλπ, ήρθε ο κωδικός μέσω sms αλλά όταν πάταγα στο Link που μου είχαν στείλει για την επιβεβαιωση της ενεργοποιησης μου έβγαζε ;;Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση/επιβεβαίωση του λογαριασμού σας´´ ( win 7 και με crome και με explorer )

Αυτό που περιγράφεις, πρώτη φορά το ακούω. Πρώτα επιβεβαιώνεται ο λογαριασμός μέσα από το link στο e-mail που έχουμε δηλώσει και μετά την επιβεβαίωση έρχεται το sms.
Αν σ´εσένα ήρθε κατευθείαν το sms, είτε έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία, είτε κάτι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια της εγγραφής σου.
Δοκίμασες να κάνεις login με τον κωδικό που σου ήρθε στο sms?
Αν σου βγάζει σφάλμα στο login, κάνε ξανά την εγγραφή από την αρχή.
Αν κι εκεί σου βγάζει κάποιο σφάλμα (π.χ. ότι τα στοιχεία που δίνεις υπάρχουν ήδη), επικοινώνησε τηλεφωνικά με το τεχνικό τους τμήμα για να δεις τι θα σου πουν ή στείλε e-mail στο [email protected]

Ναι δοκίμασα να κάνω login αλλά μου βγάζει ότι είναι λάθος ο κωδικός......πήρα τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα και περιμένω ενημέρωση

Επεξεργασία:
Όλα οκ τελικά, το είδαν το θέμα τα παιδιά στο τεχνικό τμήμα και το έλυσαν:-)

Προσπάθησα σήμερα να ενεργοποιήσω τη 2η συσκευή μου και έτρωγα πόρτα. Παίρνω τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και μου λένε ότι οι επιτρεπόμενες συσκευές από δύο πλέον είναι μία...

Γενικα ειναι ηλιθιο αυτο με τις συσκευες.
Κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να σε αφηνουν να συνδεεσαι απο οπου θες αλλα να μην επιτρεπει ταυτοχρονο streaming.

Το napster για παραδειγμα αμα streaμαρεις απο τον desktop και πας να streaμαρεις ταυτοχρονα απο το κινητο σου λεει οτι χρησιμοποιειται απο αλλα συσκευη.

Τοσο δυσκολο να το σκεφτουν ετσι;;;

Δηλαδη καποιος που εχει 2 pc, κινητο και tablet γιατι να μην μπορει να μπει; Και δεν εννοω να το μοιραζεται με αλλον,

Προσπάθησα σήμερα να ενεργοποιήσω τη 2η συσκευή μου και έτρωγα πόρτα. Παίρνω τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και μου λένε ότι οι επιτρεπόμενες συσκευές από δύο πλέον είναι μία...

Τραγικό....
Πάντως ακομα στις οδηγίες στο επίσημο site αναφέρεται σε 2 συσκευές...
Γαμωτο και πρόσφατα έκανα reset κι ακόμη δεν εχω ενεργοποιήσει τη δεύτερη...

Επεξεργασία:
Ωστόσο μήπως έπεσες σε άσχετο;
Μόλις ενεργοποίησα και τη δεύτερη συσκευή ...

Re: Απάντηση: NovaGO

Καλημερα στην παρεα,

Χθες προσπαθησα και εγω να ενεργοποιησω μια δευτερη συσκευη αλλα τιποτα. Πηρα σημερα τηλεφωνο τωρα το πρωι και μου ειπαν οτι απο 2 συσκευες εγινε μια συσκευη. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλον; ;Ή πεσαμε σε ασχετο;

Εγώ πάντως δεν διαφωνώ που κάνει τις συσκευές από 2 σε 1. Στην ουσία με την μια άδεια εξυπηρετούσαμε κάποιον φίλο/γείτονα/συγγενή. Αυτό όμως που είναι ενοχλητικό είναι να κάνεις update drivers ή Windows, να μη σου δέχεται την άδεια και για να κάνεις reset να πρέπει να πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις email. Αλλά από την άλλη έχουν κι ενα δίκιο. Αν μπορούσες να κάνεις συνέχεια reset θα μπορούσες να δίνεις τον κωδικό σου κάθε μέρα σε άλλον.

οντως παιδια μια συσκευη πλεον.με πηραν τηλεφωνο και μου το ειπανε γιατι ειχα στειλει e-mail.

Status
Not open for further replies.