NovaGO

Status
Not open for further replies.
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!!!
Θελω να ρωτησω κατι....απο σημερα ξεκινησα και εχω προβλημα με το nova go....(δουλευω με chrome) αργει να ανοιξει και καποιες φορες δε ανοιγει καθολου (κρασαρει το προγραμμα...) αντιμετωπιζει κανενας αυτο το προβλημα?

Και σε εμένα σήμερα κρασαρει με chrome. Και το plugin οταν το κατεβασω μου λεει οτι εχει ληξει. Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει?

Σε desktop παίζει κανονικά και αν ναι χρειάζεται τίποτα επιπρόσθετο;

Μια ερώτηση: Υπάρχει περιπτωση να δειξει ζωντανα στο nova go τις απονομές Χρυσών Σφαιρών και Όσκαρ που θα δειξει το novacinema; Ή ζητάω πολλά;

έχω την εφαρμογή novago στο μινι ipad μου και στο iphone 4 και μεχρι χτες το βράδυ ολά καλά, μετά όμως απο το τελευταίο update στο apps του novago στο ipad mini,αφου δωσω το username και το password με πάει στο user profile kai μου ξαναζηταει το password και αφου το δωσω με ξαναγυρίζει παλι στη αρχικη για να δωσω παλι το usernme και to password,τι μπορεί να γίνεται;

Να σημειωσω οτι δεν εχω κάνει σε καμια απο τις δυο συσκευες jailbreak και έχω ios7.

εγω στο ipad με την έκδοση 2.0 της εφαρμογής δεν έχω κανένα πρόβλημα, παίζει κανονικά. Έχει βγει καινούριο update? Ή αφορά μόνο την έκδοση για iphone?

Στο AppStore για iPhone έχει την 1.0 ακόμα.
Ίσως αν έβγαζαν κανένα update να λυνόταν το πρόβλημα..

Από ότι ειδα στο forum του xbmc το sky go υπάρχει σε add on. Λέτε να γίνει το ίδιο και για το nova go;

Πριν μερικές μέρες και στους 2 p/c που έχω λογαριασμό μου ζήτησε να ξανά κατεβάσω το plugin,το έκανα έβαλα τους κωδικούς μου κι όλα οκ.
Χθες στο desktop χωρίς να έχει γίνει κανένα update,δεν μπορώ να κάνω login και μοτ λέει πως πρέπει να διαγράψω έναν λογαριασμό.Πως μπορεί να έχει γίνει αυτό;

Κι όμως το κοίταξα,κανένα update δεν έγινε.
Τεσπα,τώρα σε ποιο τηλέφωνο τους καλούμε για ακύρωση της μιας από της δυο;

Last edited by a moderator:
Στο 18345, ή καλύτερα στείλε ένα μήνυμα στο [email protected], αναφέροντας τους το πρόβλημα, τον αριθμό συνδρομητή και ζήτας reset account.
Σημείωση, δεν μπορούν να σου διαγράψουν την μία συσκευή, θα σου κάνουν reset το account.

Status
Not open for further replies.