Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, οποτε μονο στο λαπτοπ.....να ρωτησω μηπως με καλωδιο vga θα μπορεσω να το συνδεσω ή και παλι δεν με αφηνει?
Ναι αλλά δεν είχα πει την τελευταία μου λέξη... Βρήκα την έκδοση 2.2.5.19 (!) η οποία παίζει κανονικότατα όπως πριν... Όποιος τη θέλει ας στείλει pm.
Το μήνυμα λάθους που σου βγάζει στον firefox δεν έχει καμία σχέση με το κλείδωμα στις εξόδους των Η/Υ που δημιουργήθηκε από το νέο plugin. Είτε θα έπρεπε να σου βγαίνει να ξανακατεβάσεις το plugin (όπως σου γίνεται στον chrome και σίγουρα θα σου γίνεται στον IE αν τελικά το αποφασίσεις να το δοκιμάσεις), είτε το προηγούμενο μήνυμα, ότι η συσκευή σου δεν υποστηρίζεται πια. Μήπως εκ παραδρομής έγραψες κάτι λάθος στο username ή το password?Εκανα απεγκατασταση του "νεου", εγκατασταση του "παλιου" και μου δινει "Λάθος κωδικός. Εισάγετε το σωστό κωδικό" στον firefox, "κατεβαστε το plugin" στον chrome. Δεν δοκιμασα ΙΕ διοτι δεν ειμαι διατεθειμενος να τον χρησιμοποιησω ΠΟΤΕ![]()
Τι εννοείς με το "δεν υπάρχει επιλογή";τι να κάνω ρε φιλε για να ξαναπαίξει στο pc; δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο που πόσταρες δεν έχει επιλογή..
Για να πω την αλήθεια, με μπέρδεψες με την γκρίζα και τη λευκή σελίδα. Δεν σου βγαίνει το μικρό παράθυρο στη μέση της σελίδας για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να επιλέξεις τα κουτάκια ότι αποδέχεσαι τους όρους κτλ.?Δεκτον, αυτο σκεφτηκα κι εγω. Αλλα οταν ειμαι σε γκριζα σελιδα (και αφου πατησω ΟΚ, παει σε λευκη) πώς να επιλεξω το νεο μου πασγουορντ; Αυτο ειναι ενα προβλημα... Τεσπα, ειναι αργα για προβληματισμους. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. Αυριο ειναι μια νεα μεραΚαληνυχτα.
Στη δική μου περίπτωση, από τα τέλη του Ιανουαρίου είχα υποχρεωθεί να εγκαταστήσω το νέο plugin, αφού δεν με άφηνε να κάνω login σε κανέναν browser με το προηγούμενο.Το θέμα είναι αν θα γίνεται auto update στο plugin και θα φάμε πακέτο;
Αν έχεις αθλητικό πακέτο και όχι full συνδρομή, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να δεις ταινίες ή σειρές, οπότε δεν είναι περίεργο αυτό.Υ.Γ. Βλέπω μόνο τα Live tv κανάλια. Αν παω να βάλω ταινία ή σειρά κλπ μου λέει ότι θέλει το Plugin...Πακετο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.