NovaGO

Status
Not open for further replies.
Πολύ νόμιμοφροσυνη έπεσε... ας οψονται τα fanboys και οι υπάλληλοι της Νόβα που μας τη λένε και απο πάνω.
Έδωσε μια υπηρεσία πρακτικά αντιστάθμισμα του πανάκριβου πακέτου.
Καλομαθαμε στο σταθερό του γραφείου ή στο htpc στο υπνοδωμάτιο (για να μην πω στο jb iPad κλπ) και ξαφνικά έρχεται και κόβει σχεδόν τα πάντα ... Μόνο novabox pc δεν έβγαλε να μας φορτώσει ακόμα.
Πρέπει πάλι εγώ ο νόμιμος που δεν έδωσα κωδικούς σε κανένα να τιμωρηθω; Όχι πάλι ο τίμιος ρε παιδιά..... έλεος πια με την κολοχωρα αυτή.... κλέβουν οι λαθρέμποροι στα ύψη ο ΕΦΚ, φοροδιαφεύγουν τα λαμόγια στο Θεό οι φόροι.... νισάφι πια .... Έχουμε τον πόνο μας έρχονται και οι υπάλληλοι να μας κάνουν και μαθήματα ηθικής... γέμισε πρετεντερηδες η χώρα

Ξαναερχεται η απορια: Το novago ακομη και ελευθερο οπως πριν, εχει εξαιρετικα σημαντικους περιορισμους (λειτουργικό υπολογιστη, τοποθεσια που γινεται η χρηση, διαθεσιμα καναλια, συμβατοτητες, κτλ). Αν για ολους (δε θα διαχωρισω νομιμους/παρανομους) ειναι τόσο σημαντικό το προιον της υπηρεσιας, γιατι επιμενουν σε κατι το τοσο περιορισμένο (ισως και μίζερο κατα περιστασεις) και δε καλυπτουν στο 100% ολες τις αναγκες τους (συν τα εξτρα, οπως timeshifting, εγγραφη, κτλ) με ενα ευελικτο media streamer των 60/70ευρω;

Ξαναερχεται η απορια: Το novago ακομη και ελευθερο οπως πριν, εχει εξαιρετικα σημαντικους περιορισμους (λειτουργικό υπολογιστη, τοποθεσια που γινεται η χρηση, διαθεσιμα καναλια, συμβατοτητες, κτλ). Αν για ολους (δε θα διαχωρισω νομιμους/παρανομους) ειναι τόσο σημαντικό το προιον της υπηρεσιας, γιατι επιμενουν σε κατι το τοσο περιορισμένο (ισως και μίζερο κατα περιστασεις) και δε καλυπτουν στο 100% ολες τις αναγκες τους (συν τα εξτρα, οπως timeshifting, εγγραφη, κτλ) με ενα ευελικτο media streamer των 60/70ευρω;
Κατι δεν πιανω προφανως σε αυτα που λες γιατι το θεμα ειναι να βλεπεις νοβα οταν εισαι εκτος σπιτιου σε κατι αλλο απο μια μικρη οθονη. Το media streamer πως θα βοηθησει να δεις νοβα οπουδηποτε?

Γιατι ολο αυτο απαιτει και καλο ιντερνετ, οπως και οτι ισως πολλοι δεν εχουν δυνατοτητα να βαλουν το ρουτερ διπλα στο συγκεκριμενο μηχανημα, ειτε για λογους καλωδιωσης (αν θελει καλωδια θα θελει σκαψιμο, θα θελει βαψιμο) ειτε για λογους αισθητικης (μη ξεχναμε οτι ουσιαστικα θα μπει στο σαλονι και ισως σε ενα σπιτι που δεν ειναι δικο μας αλλα πχ των γονιων) , υπαρχει το προβλημα οτι εγω μπορει να θελω να δω μπαλα στον υπολογιστη αλλα ο αλλος μπασκετ στην τηλεοραση κτλ

Νομίζω ότι δεν μπορείς να δεις διαφορετικό κανάλι από αυτό που θα παίζει ο αποκωδικοποιητής.Έτσι,αν κάποιος βλέπει από τον αποκωδικοποιητή κάποια ταινία ή κάποιο ματς,θα πρέπει να βλέπεις κι εσύ από τον media streamer υποχρεωτικά το ίδιο κανάλι.Εκτός κι αν κάνω λάθος,διόρθωσέ με,αν μπορείς να δεις δηλαδή διαφορετικό κανάλι από αυτό που θα παίζει ο αποκωδικοποιητής.Αυτή είναι και η διαφορά με το nova go...Ότι μπορείς να δεις δηλαδή ότι θέλεις,ανάλογα φυσικά με το πακέτο που έχεις.

Πσντως φιλος μου με lenovo p780 root και παιζει μια χαρα. Και διαβαζω οτι δεν παιζει σε LG G2 και αναρωτιεμαι τι "μαγκια" να εχει κανει η nova για να μην παιζει στο G2! :p

Ελα μου ντε; Κι εγω αυτο αναρωτιεμαι... Εξακολουθει παντως να μην παιζει στο G2..

FOUFOUTOS φιλαρακο αντιμετοπίζω το ιδιο πρόβλημα. Εχω windows 7 x32 σε laptop. Από antivirus εχω το Avast. Το απεγκατεστησα, απενεργοποιησα τοιχος προστασίας και adblock, εχω όλα τα προγράμματα ενημερωμενα και τζιφος. Στο Firefox κανει μια πολυ μικρή προσπάθεια να μπει και μου εμφανιζει το μυνημα που λεει WebTV PC NPDLL Plugin may be busy, or it may have stopped responding κλπ κλπ. Μου ζηταει να κανω stop ή continue plugin και τοτε συμβαινουν δυο πραγματα. Ή θα βλεπω μαυρη οθονη με ελαχιστο εως καθολου ηχο αλλα απο κατω την ωρα κανονικα ή που θα μου πεταει μυνημα The WebTV PC NPDLL Plugin has crashed και να κανω reload the page. Στο Explorer που το προσπαθησα μια απ τα ιδια μονο που αντι crash και reload με πεταει εξω. Καμμια ιδεα? Ξερω οτι ταλαιπωρηθηκες πολυ μεχρι να βρεις ακρη και ειμαι σιγουρος οτι με καταλαβενεις τι νευρα εχω.

@manthes Δε χρειαζεσαι γραμμη πανω απο 1m upload (για να μην πω 512k ολοτελα), η κωδικοποιηση ειναι εξαιρετικη, επισης πλεον και τα πιο φθηνα streamers εχουν wifi οσον αφορα για τα καλωδια που λες.

@hdanca Σε αυτο συμφωνω, βλεπεις μονο ό,τι παιζει ο αποκωδικοποιητης, ωστοσο αυτος δεν ειναι ικανος λογος για να εξακολουθει η γκρινια ορισμενων μιας και κερδιζεις πολλα περισσοτερα. Ακριβως σε αυτο που ειπες, θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ο Παναγιωτης νωριτερα.

Ποσες ωρες δηλαδη; Αν το κανω τωρα προλαβαινω το τσαμπιονς λιγκ το βραδυ;

Last edited by a moderator:
@manthes Δε χρειαζεσαι γραμμη πανω απο 1m upload (για να μην πω 512k ολοτελα), η κωδικοποιηση ειναι εξαιρετικη, επισης πλεον και τα πιο φθηνα streamers εχουν wifi οσον αφορα για τα καλωδια που λες.

@hdanca Σε αυτο συμφωνω, βλεπεις μονο ό,τι παιζει ο αποκωδικοποιητης, ωστοσο αυτος δεν ειναι ικανος λογος για να εξακολουθει η γκρινια ορισμενων μιας και κερδιζεις πολλα περισσοτερα. Ακριβως σε αυτο που ειπες, θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ο Παναγιωτης νωριτερα.

Θα με ενδιέφερε η περίπτωση του media streamer ώστε να βλέπω σε άλλη tv μέσω android συσκευής. Έχετε να προτείνετε κάποια ?

Ποσες ωρες δηλαδη; Αν το κανω τωρα προλαβαινω το τσαμπιονς λιγκ το βραδυ;

λογικά το προλαβαίνεις . γενικότερα το nova go με έχει βολέψει πολύ και θα δεις ότι είναι βολικό σε πολλές περιπτώσεις

Νομίζω είναι πέρα από προφανές πως το μεγάλο μέρος όσων ενδιαφέρονται να βλέπουν σε μεγάλη οθόνη, δεν έχουν τη νόμιμη συνδρομή στο σπίτι τους. Είτε έχουν "δανειστεί" το NovaGo φίλου τους, είτε αγόρασαν στο παρεμπόριο NovaGo το οποίο ανέφερα παραπάνω.
Για ακόμη μία φόρα δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου.

Το ενδεχομενο πχ ο αλλος να ειναι φοιτητης και να βλεπει απο την νοβα των γονιων του δεν παιζει; Λες και ειναι απειρος ο αριθμος των συσκευων που μπορεις να εχεις ωστε να τα μοιραζουν οι φιλοι απο εδω και απο εκει.
Και στην τελικη αν ειναι αυτο το προβλημα να μην δανειζεται ο κοσμος την νοβα ας κανει το απλο που ξαναειπαμε. Την δινεις σε εναν υπολογιστη και σε ενα ταμπλετ ή smartphone. περιοριζεις τις συσκευες οποτε στον υπολογιστη να την εχει ο νομιμος κατοχος και τελειωνουν αμεσως αυτες οι γελοιοτητες και ας τον νομιμο να βλεπει κανονικα. Ενα ρημαδι προιον εχεις που ετσι και αλλιως ειναι πανακριβο αναλογικα με την ποιοτητα που προσφερεις αλλα για αυτο φυσικα ευθυνονται οσοι τρεχουν σαν τα προβατα να γινουν συνδρομητες σε κατι που αν δεν το πληρωναν θα το ειχε ολος ο κοσμος δωρεαν (και στα προβατα βαζω και τους δικους μου που το πληρωνουν)

Re: Απάντηση: NovaGO

το να δώσει κάποιος το 1 από τα 2 σε ένα φίλο ή συγγενή δεν το βλέπω και τόσο φοβερό, κάθε άλλο, αλλά το να γίνεται εμπόριο είναι εντελώς εξωφρενικό και καθαρά Ελληνικό !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

εγω πιστευω οτι η nova ξερει κατι που δεν ξερουμε εμεις, για αυτο και εκανε την κινηση αυτη, δηλαδη να δινει την δηνατοτητα σε πελατες της δυο συνδρομες εξτρα με το novago. εννοω οτι ξερει οτι καποια μερα η πειρατια θα ξαναρθει. σου λεει παρε και δυο αλλες ωστε αν ερθει ξανα η πειρατια θα ειναι προτιμοτερο τρια ατομα να βαλουν απο 15-20 ευρ, και να με εχουν γνησια παρα να τρεχουν στους πειρατες και να τα χωνουν εκει. αυτο ειναι σκεψη δικια μου και μονο για να μην παρεξηγηθω. απλως μια σκεψη!!!!!!!!!!! .στην ισπανια αγοραζεις μια συνδρομη και σου δινουν και μια δευτερη δωρεαν,ετσι σκοτωνουν την πειρατια.!!!!!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.