Και γιατι να επιλεξουμε το chromecast και οχι ενα android 4.2 usb ?
Για τα λεφτα. Το θεμα ειναι αν κανει καλα την δουλεια του
Και γιατι να επιλεξουμε το chromecast και οχι ενα android 4.2 usb ?
ε λογικα το bandwith μεσω lan 100mbs με ethernet γιατι μεσω lan θα παιζει
Μου εχει τυχει μερικες φορες (με το παλιο) να μην εχω εικονα, μονο μαυρο, και χωρις να κανει προσπαθεια να επανασυνδεθει. Πολυ λιγες αλλα εχει γινει.
Το να κλαταρει η φορθνετ δεν θα μου κανει εντυπωση γιατι απλα μιλαμε για την φορθνετ
Επειδή με ενδιαφέρει η προοπτική του chromecast(όχι απαραίτητα για το Nova go αλλά για netflix κτλ), γνωρίζει κάποιος αν χρησιμοποιεί το upload του internet?
Επειδή αν το κάνει ξεχνάμε το HD.
Οχι, απ οτι έχω δει κάνει redirect το stream, δηλαδή αν βλέπεις youtube απο συσκευή και γυρίζεις σε chromecast, τότε σταματάει η συσκευή να τραβάει το stream και το τραβάει κατευθείαν το chromecast. Αν πρόκειται για βίντεο στο εσωτερικό δίκτυο πχ απο NAS τότε ισχύει το ίδιο αλλά εσωτερικά, δηλαδή η εφαρμογή στέλνει στη συσκευή το link του βίντεο στο chromecast και αυτό αναλαμβάνει την αναπαραγωγή. Αλλά με σιγουριά θα δούμε όταν αρχίσουν περισσότερες εφαρμογές να το υποστηρίζουν (πριν λίγες μέρες άρχισε η γνωστή εφαρμογή Plex να λειτουργεί με Chromecast σε δοκιμαστικό στάδιο).
Edit: Το Chromecast για όσους δεν ξέρουν δεν περιέχει full android λειτουργικό. Δεν κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών σε αυτό, πρέπει η εφαρμογή στη φορητή συσκευή (tablet κτλ) να το υποστηρίζει ώστε να γίνει το streaming απο το chromecast.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.