NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Απο λαπτοπ που παιζει κανονικα το Novaqo , μπορω να στειλω την εικονα με το Chromecast στην τηλεοραση?
εχει cromecast? αν εχεις η καποιος αλλος απο το νημα ας μας πει αν γινετε!

Βγήκε αναβάθμιση για android tablet. Προστέθηκε στα live νέο κανάλι το oscar 2014. Μάλλον θα δούμε ζωντανή την απονομή από το novago.

Καλησπερα παιδες. Ανοιγω σε android 4.2 τον chrome, κανω συνδεση, ολοκληρωνεται το login, δε μου ζηταει ποτε να κατεβασω το plugin και οταν παω στο Livetv φυσικα ανοιγει η σελιδα, δειχνει τη μαυρη οθονη και οτι φορτωνει και μενει εκει. Που βρισκω το download για android.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

εχει cromecast? αν εχεις η καποιος αλλος απο το νημα ας μας πει αν γινετε!

Απο λαπτοπ που παιζει κανονικα το Novaqo , μπορω να στειλω την εικονα με το Chromecast στην τηλεοραση?

Δεν εχω cromecast απλως θελω να ξερω αν κανει τη δουλεια αυτη για να αγορασω, αν το εχει δοκιμασει καποιος φιλος ας μας πει

Παιδια κατι λιγο ασχετο πιο ειναι το πιο φθηνό 10αρι tablet ποθ παιζει nova go?

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν εχω cromecast απλως θελω να ξερω αν κανει τη δουλεια αυτη για να αγορασω, αν το εχει δοκιμασει καποιος φιλος ας μας πει

Ενα θεμα ειναι αν θα δουλευει και αν θα δουλευει καλα αλλα και μηπως θα μπορει μελλοντικα να μπλοκαριστει απο την νοβα. Αν καταλαβαινω σωστα οχι αλλα ειναι και αυτο θεμα να μην πανε τζαμπα τα λεφτα

Λυστε μου μια απορια. Σε android 4.2 εχω βαλει το login στον chrome γιατι δεν ηξερα και νομιζα οτι θα γινοταν εγκατασταση οπως και στα windows (δεν εχω ασχοληθει με android os ιδιαιτερα). Αφου εμαθα κι εβαλα το plugin απο το playstore μολις κανω Login στο ιδιο device μου λεει οτι εχω ξεπερασει ηδη τα επιτρεπομενα devices (ενεργοποιησα ηδη το novago στο laptop μου). Πως διορθωνεται τωρα αυτο αφου μολις σημερα εκανα reset τις συσκευες μου?

Last edited by a moderator:
Λογικα θα περιμενεις ενα μηνα αλλα να μην σε παρω στον λαιμο μου. Παντως αναλογο θεμα ειχα σε υπολογιστη με 2 διαφορετικα λειτουργικα. Τα εβλεπε σαν ξεχωριστες συσκευες

Λογικα θα περιμενεις ενα μηνα αλλα να μην σε παρω στον λαιμο μου. Παντως αναλογο θεμα ειχα σε υπολογιστη με 2 διαφορετικα λειτουργικα. Τα εβλεπε σαν ξεχωριστες συσκευες
Μα σε 2 διαφορετικα λειτουργικα ειναι λογικο γιατι το mac address θα ηταν διαφορετικο για το καθε OS. Στο ιδιο device και στο ιδιο OS γιατι να κλειδωσει δεν καταλαβαινω. Δηλαδη αν το ενεργοποιησω στο laptop μου σε chrome και μετα πω οτι θελω να το βαλω σε firefox γιατι με βολευει καλυτερα θα μου κλειδωσει 2 συσκευες ???

Παιδιά θα έχω εγώ chromcast αρχές εβδομάδας που το θέλω για άλλη δουλειά και θα δοκιμάσω και το nova go.

Πιστεύω ότι θα παίζει κανονικά πάντως.
Το θέμα είναι σε τι ποιότητα.

Μα σε 2 διαφορετικα λειτουργικα ειναι λογικο γιατι το mac address θα ηταν διαφορετικο για το καθε OS. Στο ιδιο device και στο ιδιο OS γιατι να κλειδωσει δεν καταλαβαινω. Δλδ αν το ενεργοποιησω στο laptop μου σε chrome και μετα πω οτι θελω να το βαλω σε firefox γιατι με βολευει καλυτερα θα μου κλειδωσει 2 συσκευες ???

Αν δε σου αρέσει μη πληρώνεις την υπηρεσία! Α, ξέχασα, είναι δωρεάν.
Εσύ έκανες λανθασμένη χρήση. Στο laptop που ρωτάς, είτε firefox είτε chrome, το plugin είναι κοινό. Στο android δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις καθόλου browser. Αν διάβαζες το νήμα θα το ήξερες αυτό. Δε σου φταίει λοιπόν κανείς παρά μόνο η δική σου λανθασμένη χρήση. Όσο για το reset, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν στο νήμα του support. Βαρεθήκαμε να ακούμε την γκρίνια του καθενός για μία δωρεάν υπηρεσία προστιθέμενης αξίας.

Εσυ εισαι υπαλληλος της φορθνετ και του απαντησες ετσι; Γιατι προκλητικες εκφρασεις που αφορουν συγκεκριμενη εταιρια να ενοχλουν εναν απλο συνδρομητη μαλλον μοιαζει με ανεκδοτο

Όχι, είμαι πελάτης που χαίρεται την υπηρεσία και βαρέθηκα να διαβάζω τη γκρίνια του καθενός. Ανέκδοτο είναι να γκρινιάζεις συνεχώς για κάτι δωρεάν.

Αν εισαι πελατης και αντιδρας ετσι για τα παραπονα του κοσμου τι να σου πω. Μακαρι να μεινεις μια ζωη μονο σε αυτους

Αντιδρώ για τα παράπονα που δεν έχουν ουσία. Το νήμα έχει γεμίσει σαβούρα. Αναφορές για το πως θα παραβιάσουμε την απόφαση της εταιρείας να μη παίζει η υπηρεσία σε τηλεόραση ή σε "πειραγμένες" συσκευές. Μία υπηρεσία που στο τέλος θα κινδυνεύσουμε να τη χάσουμε εμείς οι σωστοί συνδρομητές επειδή έχουμε γεμίσει με λαμόγια που προσπαθούν να την παραβιάσουν ή κάνουν παράτυπη χρήση της.

Καλησπερα σας,

προσπαθω να μπω στην σελιδα και ενω κανω login μου ζηταει pin και μου λεει οτι δεν ειναι σωστο
εκανα επαναφορα του κωδικου και μου σταλθηκε με sms στο κινητο αλλα και με αυτον τα ιδια...

κανω login αλλα στο Pin τιποτα

μπορειτε να με βοηθησετε ?

PS. αν παω ταξιδι στο εξωτερικο μπορω να μπω στο NOVAGO?

Βγήκε αναβάθμιση για android tablet. Προστέθηκε στα live νέο κανάλι το oscar 2014. Μάλλον θα δούμε ζωντανή την απονομή από το novago.

Αυτο απο που το συμπερανες; Οταν λες οσκαρ 2014 εννοεις το novastars ή αλλο καναλι; Γιατι αν λες το novastars, οι ταινιες δεν παιζουν στο novago λογω δικαιωματων streaming. Οποτε ουτε τα οσκαρ θα μας δειξουν...

Καλησπερα σας,

προσπαθω να μπω στην σελιδα και ενω κανω login μου ζηταει pin και μου λεει οτι δεν ειναι σωστο
εκανα επαναφορα του κωδικου και μου σταλθηκε με sms στο κινητο αλλα και με αυτον τα ιδια...

κανω login αλλα στο Pin τιποτα

μπορειτε να με βοηθησετε ?

PS. αν παω ταξιδι στο εξωτερικο μπορω να μπω στο NOVAGO?

α) Όσον αφορά το pin, έχει χρειαστεί να το βάλω και τρεις φορές, μέχρι να το δεχτεί (σε iPad Air). Οπότε προσπάθησε πάλι.

β) Όχι στο εξωτερικό δεν παίζει, εκτός αν "φαίνεσαι" ότι συνδέεσαι από Ελλάδα.

@polakis: είσαι σίγουρος για τα δικαιώματα; Γιατί προχτές έβλεπα στο novastars το "Life of pi" κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Status
Not open for further replies.