NovaGO

Status
Not open for further replies.
Από forthnet.gr

"Ερώτηση 20. Μπορώ να παρακολουθήσω περιεχόμενο από το Nova GO στην τηλεόρασή μου;

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών laptop, tablets και smartphones. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση."

Ατομικά μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε ή να γράφετε ό,τι θέλετε αλλά όχι στο forum. Απλά ελληνικά επίσης.

Αυτό λέει η κάρτα

zn2i.png

Last edited:
Απάντηση: Re: NovaGO

Γραφει πως η υπηρεσια διατιθεται σε λαπτοπ, smartphone, ταμπλετ αλλα δεν αναφερει πουθενα οτι απαγορευεται η θεαση σε tv (μαλιστα γραφει πως δεν υποστηριζεται απλα η δυνατοτητα οχι πως απαγορευεται) οποτε δεν καταλαβαινω γιατι αυτος ο καημος για κατι που δεν το θεωρουν οι ιδιοι παρανομο. Το αν δεν δινουν την δυνατοτητα αλλα μπορει καποιος να την εχει ειναι δικαιωμα του μεχρι να αναφερουν ρητα οτι απαγορευεται. Και στην τελικη εγω μπορει να θελω να μεταφερω την εικονα απο το smartphone στον υπολογιστη ή και το αντιστροφο αν βρω τροπο οποτε αφορα την συγκεκριμενη υπηρεσια και ειναι νομιμο. Απλα ελληνικα
Το δικό μου πρόβλημα είναι πως η ασύδοτη χρήση θα φέρει νέους περιορισμούς. Ήδη έγινε προσπάθεια για μείωση των συσκευών σε μία, αλλά το ανακάλεσαν. Όπως η ασύδοτη χρήση των ανύπαντρων καρτών μας οδήγησε όλους να βλέπουμε στο μπρίκι τον Pace, έτσι δε θέλουμε εμείς οι συνδρομητές να χάσουμε άλλη μία ευκολία επειδή ορισμένοι νομίζουν πως είναι έξυπνοι και θέλουν να κάνουν τους μάγκες. Οπότε κάνε ότι θες, σπάσε το plugin αν θες να δείχνει παντού, αλλά κάντο για σένα. Δε μας αφορά ούτε θέλουμε να ξέρουμε. Απλά ελληνικά.

Re: Απάντηση: NovaGO

Αυτό λέει η κάρτα

zn2i.png

Δεν λέει κάτι για ζωντανά όμως. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος αυτό; Για ζωντανή μεταδοση εννοω απο novago...

Από forthnet.gr

"Ερώτηση 20. Μπορώ να παρακολουθήσω περιεχόμενο από το Nova GO στην τηλεόρασή μου;

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών laptop, tablets και smartphones. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση."

Ατομικά μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε ή να γράφετε ό,τι θέλετε αλλά όχι στο forum. Απλά ελληνικά επίσης.

Και φυσικα δεν γραφει πουθενα οτι απαγορευεται κατι γιατι απλα δεν μπορουν να το απαγορευσουν. Τωρα αν επιτρεπεται μονο η ιδιωτικη θεαση αυτο σημαινει οτι απαγορευεται να γραφουμε ολοι στο φορουμ; Κλειδωστε τοτε το θεμα με αυτη την λογικη

Υ.Γ. Το δεν υποστηριζεται δεν σημαινει απαγορευεται. Απο οτι γνωριζω εχουν διαφορετικη εννοια οι δυο λεξεις

Last edited:

@polakis, δεν θα είναι live στο NovaGO.

Πηρα τωρα τηλεφωνο στο novago και μια κοπελια υπαλληλος μου ειπε οτι θα το δειξει ζωντανα το novago!!!! Της λεω είστε σιγουρη; Μου λεει ναι! Μπορει καποιος αλλος να παρει να ρωτησει γιατι δεν την εκοψα πολυ σίγουρη την κοπελιά...

Σε μενα παντως δεν παιζει σε LG G2. Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι " service is unavailable". Kαι δεν εχω υπερβει τον αριθμο των συσκευων.

Εγώ το έμαθα από κάποιον που τον θεωρώ από τους πλέον αξιόπιστους. Αν ήμουν στην θέση σου, "θα με άκουγα"

Σε μενα παντως δεν παιζει σε LG G2. Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι " service is unavailable". Kαι δεν εχω υπερβει τον αριθμο των συσκευων.

Υποθετω εχεις κανει το τελευταιο update ετσι?
Για δοκιμασε "εκκαθαριση δεδομενων" της εφαρμογης

Πιστεύω πως δαιμονοποιούμε χωρίς λόγο την θέαση του Nova Go σε TV.

Προφανώς ο λόγος που γίνεται αυτό από μερικούς είναι επειδή έτσι με μία συνδρομή Nova μπορεί να βλέπει ένας ακόμα φίλος/συγγενής που του δίνει το Nova go.
Σε αυτή την περίπτωση, δεν νομίζω πως έχει τρομερή σημασία το αν βλέπει στο laptop ή αν το συνδέει με την TV με HDMI ή μέσω κάποιου άλλου τρόπου.

Κανονικά,κατά την γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να δαιμονοποιούμε καθόλου την θέαση από δεύτερο άτομο μέσω του Nova Go, αφού προφανώς η Nova το γνωρίζει και πιστεύει πως θα ωφεληθεί από αυτό.

Στην άλλη περίπτωση τώρα (π.χ. στην δικιά μου), που το Nova go χρησιμοποιείται σε laptop που βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με τον Pace που έχει κανονική συνδρομή Nova, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι παράλογο να μπορείς να το χρησιμοποιείς σε μία δεύτερη TV.
Π.Χ. αν θέλω να βλέπω στο υπνοδωμάτιο χωρίς να πρέπει να γεμίσω το σπίτι καλώδια(που πρακτικά δεν γίνεται) που είναι το κακό?

Προφανώς δικαίωμα της εταιρείας να μην το επιτρέπει και φυσικά κρίνεται από τις επιλογές, αλλά άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες(sky go) το επιτρέπουν.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα "είναι δωρεάν,μην έχεις απαιτήσεις".

Είναι μέρος του τιμήματος της συνδρομής που πληρώνουμε τουλάχιστον εμείς που πληρώνουμε συνδρομή, οπότε μπορούμε και να κρίνουμε θετικά ή αρνητικά.

Δεν δαιμονοποιεί κανείς την θέαση.
Πολύ απλά αρνούνται κάποιοι να δεχθούν το λόγο ύπαρξης και τους περιορισμούς που θέτει η εταιρεία που προσφέρει την υπηρεσία.
Τα δεδομένα είναι πολύ απλά, τα δυσκολεύομαι μόνοι μας, επειδή δεν καλύπτει τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες.
Η υπηρεσία έχει σκοπό να βλέπει ο συνδρομητής τις υπηρεσίες που πληρώνει όταν δεν μπορεί να κάνει χρήση του Pace.
Η υπηρεσία λέγεται on the go.

Για δικούς τους λόγους, που είναι προφανείς και φαντάζομαι κατανοητοι , δεν αφήνουν, hdmi, VGA και γενικά θέαση εκτός της συσκευής.
Αν θες να βλέπεις στο υπνοδωμάτιο σου πάρε το multiview. Αυτή η υπηρεσία είναι για παράλληλη και ανεξάρτητη θέαση στο σπίτι.

Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε τι προσφέρει στους συνδρομητές η υπηρεσία, τόσο πιο γρήγορα θα την απολαύσουμε κιόλας.
Είναι το τελευταίο μου ποστ, που αναφέρεται στην υπηρεσία, ως λόγο ύπαρξης.

Δεν λέω πως δεν έχουν κάποια λογική βάση οι περιορισμοί.

Προφανώς επίσης, ανεξάρτητα με τις δικές μας επιθυμίες και ανάγκες, δεν θέτουμε εμείς τους κανόνες αλλά η Nova.
Αν και κανονικά η Nova πρέπει να λαμβάνει υπόψη και τις επιθυμίες,ανάγκες των συνδρομητών αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Για το υπνοδωμάτιο, δεν είναι εφικτό για όλους να έχουν ομοαξονικό καλώδιο που συνδέει τον master με τον slave δέκτη χωρίς να έχουν ένα τεράστιο καλώδιο μέσα στο σπίτι.

Και φαντάζομαι και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα, το οποίο πηγάζει από την επιλογή της Nova να ενώνει με καλώδιο τους 2 δέκτες. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εξασφαλίσει την χρήση στο ίδιο σπίτι.

Φυσικά, το πρόβλημα αυτό δεν πηγάζει από το Nova go, αλλά θα μπορούσε να δώσει μία λύση σε αυτό το Nova go.

Το γενονός ότι υπάρχει η υπηρεσία προφανώς είναι κάτι πολύ θετικό.

Παντως εμενα το ματς με μαντσεστερ ηταν οκ.προχτες στο μπασκετ με το παλιο plugin ,στο τελος μαυρισε και εφτιαξε μονο αφου περασα το καινουριο.μια και μου το ζητησε..

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

... Προφανώς ο λόγος που γίνεται αυτό από μερικούς είναι επειδή έτσι με μία συνδρομή Nova μπορεί να βλέπει ένας ακόμα φίλος/συγγενής που του δίνει το Nova go. ...
Κανονικά,κατά την γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να δαιμονοποιούμε καθόλου την θέαση από δεύτερο άτομο μέσω του Nova Go, αφού προφανώς η Nova το γνωρίζει και πιστεύει πως θα ωφεληθεί από αυτό.
Κάνεις λάθος, η Nova ΔΕ θέλει να γίνεται αυτό, και γι' αυτό σκέφτηκαν να μειώσουν τις συσκευές σε μία, άλλο αν προς το παρόν το πήραν πίσω. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τραγικό σημείο, με εγκαταστάτες Nova να παίρνουν τα στοιχεία συνδρομών Nova που βάζουν σε ανυποψίαστους χρήστες και να πουλάνε την πρόσβαση NovaGo σε τρίτους με το μήνα. Για μένα πρέπει να μπει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας ώστε ακριβώς να ΜΗΝ μπορείς να δίνεις την NovaGo υπηρεσία σε τρίτους. Γιατί αν συνεχιστεί αυτό που γίνεται, θα το κόψουν από όλους μας. Και μη συγκρίνεις με το SkyGo, γιατί εκεί οι άνθρωποι πληρώνουν, δε κοιτάνε πως να κλέψουν και να εκμεταλλευτούν μία υπηρεσία με πλάγιους τρόπους.

Μετά το τελευταίο update του novago tablet για android, παίζει πλέον και σε xperia tablet z.

HP COMPAQ MINI 110C-1030SV -*

Σε αυτο παίζει το novago? Συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα προσπαθω να βρω μια ακρη

Status
Not open for further replies.