NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Κάνεις λάθος, η Nova ΔΕ θέλει να γίνεται αυτό, και γι' αυτό σκέφτηκαν να μειώσουν τις συσκευές σε μία, άλλο αν προς το παρόν το πήραν πίσω. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τραγικό σημείο, με εγκαταστάτες Nova να παίρνουν τα στοιχεία συνδρομών Nova που βάζουν σε ανυποψίαστους χρήστες και να πουλάνε την πρόσβαση NovaGo σε τρίτους με το μήνα. Για μένα πρέπει να μπει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας ώστε ακριβώς να ΜΗΝ μπορείς να δίνεις την NovaGo υπηρεσία σε τρίτους. Γιατί αν συνεχιστεί αυτό που γίνεται, θα το κόψουν από όλους μας. Και μη συγκρίνεις με το SkyGo, γιατί εκεί οι άνθρωποι πληρώνουν, δε κοιτάνε πως να κλέψουν και να εκμεταλλευτούν μία υπηρεσία με πλάγιους τρόπους.

Ακόμα και αυτό να ισχύει,δεν είναι δύσκολο να μπει ο περιορισμός.

Θα μπορούσε να στέλνεται ένα μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση της ενεργοποίησης κάθε συσκευής και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τους απατεώνες που αναφέρεις.

Αν θες, εξήγησε την διαφορά που εννοείς με το Sky Go γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.
Και το Sky Gο δωρεάν είναι ανάλογα με το πακέτο που έχεις(το απλό με τις 2 συσκευές πάντα, για το Sky go extra που έχει 4 συσκευές είναι 5 λίρες παραπάνω).

Ας ανοιξει ενα νεο θεμα, ειναι κριμα να χαθουν τα μηνυματα.
Δε θα χαθεί κανένα μήνυμα, απλώς στο εξής δε μας ενδιαφέρουν μηνύματα για το πώς θα βλέπουμε σε τηλεόραση και καθετί σχετικό.

Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής.Όταν πρωτοάρχισε η υπηρεσία και ήταν ελεύθερη για όλους έκανα κανονικά εγγραφή και όλα καλά.Μετά φυσικά που μπήκαν οι περιορισμοί με το 3play δεν μπορούσα να μπω.Εδώ και 2 μέρες αναβάθμισα την υπηρεσία με το sports pack και φυσικά άλλαξε ο κωδικός συνδρομητή.Κάνω εγγραφή με τα νέα στοιχεία αλλά μου λέει ότι η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη ήδη στην κάρτα.Πάω να μπω με τα παλιά στοιχεία αλλά μου γράφει ότι ο λογαριασμός έχει ακυρωθεί.Παίρνω στην nova μιλάω με την εξυπηρέτηση και μου λέει να κάνω απεγκατάστση την υπηρεσία και ξανά εγγραφή για να μηδενιστούν οι κωδικοί.Το κάνω λοιπόν αλλά εξακολουθεί να μου λέει τα ίδια.Καμιά βοήθεια για άλλη λύση?

Όσο για το multi view, αστο καλύτερα. Να τραβάω καλώδια μέσα στο σπίτι.
Αφού έχουν την δυνατότητα Γιατί δεν το ενεργοποιούν μέσω Lan και τελείωσε η υπόθεση και μας παιδευουν και εμάς

Αυτή η "καραμέλα" ας σταματήσει. Από τη στιγμή που έχεις δορυφορικό καλώδιο στο δεύτερο σημείο, μπορείς με combiners επίγειου-δορυφορικού να περάσεις και το σήμα του multiview. Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές.

Θα μπορούσε να στέλνεται ένα μήνυμα στο κινητό για επιβεβαίωση της ενεργοποίησης κάθε συσκευής και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τους απατεώνες που αναφέρεις.

Αν θες, εξήγησε την διαφορά που εννοείς με το Sky Go γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.
Και το Sky Gο δωρεάν είναι ανάλογα με το πακέτο που έχεις(το απλό με τις 2 συσκευές πάντα, για το Sky go extra που έχει 4 συσκευές είναι 5 λίρες παραπάνω).

Μήνυμα που θα έρχεται στον Pace λέω εγώ. Και να ξαναέρχεται extra pin στον Pace κάθε τόσο (πχ κάθε 15 ή 30 μέρες).

Για το SkyGo εννοώ πως στην "κουλτούρα" των Άγγλων δεν υπάρχει σαν πρώτη σκέψη το πως θα "χακάρουμε" την υπηρεσία.

Δεν υπάρχει δορυφορικό καλώδιο στο υπνοδωμάτιο επειδή στα υπνοδωμάτια της πολυκατοικίας κατεβαίνει μόνο επίγειο.
Οπότε δεν εφαρμόζεται αυτό που προτείνεις στην δικιά μου περίπτωση.
Αν έχεις καμία λύση υπόψη σου ευπρόσδεκτη.

Ναι καλή ιδέα και να εμφανίζεται το pin στον Pace κάθε μήνα.

Συμφωνώ για τους Άγγλους.

εκανα επαναφορα του κωδικου (γιατι τον ξεχασα) και μου σταλθηκε με sms στο κινητο, τον βαζω και τον δεχεται αλλα αμεσως μετα στο προφιλ χρηστη (admin) ζηταει pin το οποιο εχω ξεχασει, με αναζητηση ανακαλυψα οτι εκει πρεπει να καταχωρησω τον αρχικο αρχικο κωδικο που μου ειχαν στειλει με sms, δεν το εχω το sms ομως, πως τον ανακτω ? μην μου πειτε με τηλεφωνο στην εξυπηρετηση σας παρακαλω.......

Δοκίμασε να ξαναβαλεις αυτόν που σου έστειλαν.
Δες αν σε αφήνει να δημιουργήσεις νέο χρήστη. Αν ναι, τότε φτιάξε εναν με κωδικό που να θυμάσαι

Αν εννοεις να ξαναβαλω αυτον που μου εστειλαν μολις πριν λιγο κατα την επαναφορα κωδικου, τοτε το εχω ηδη δοκιμασει αλλα δεν πετυχε το κολπο. Πρεπει με καποιον τροπο να μαθω ποιος ειναι ο πρωτος πρωτος κωδικος που μου ειχαν στειλει οταν ειχα πρωτοενεργοποιησει την υπηρεσια, γιατι ανακαλυψα οτι πιθανοτατα αυτον τον κωδικο θελει, ξερεις πως τον ανακτω ?
Νεο χρηστη δεν θελω να φτιαξω γιατι θελω να πασαρω το 2ο account στον κολλητο.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ένα κουλό ?......έχει τύχει σε κάποιον και ΠΟΙΑ είναι η λύση αν γνωρίζει ?........Ξεκινάει η εφαρμογή κανονικά και μετά από 12 δευτερόλεπτα σταματά ο ήχος.....υπάρχει κάποια λύση.....Μπορεί να μην ευθύνετε η εφαρμογή και να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.....αλλά έστω και έτσι μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι ?....έχω κάνει εγκατάσταση -απεγκατάσταση το Flash player αλλά τίποτα.

Είμαστε λίγες ώρες πριν τα όσκαρ και κανείς δεν μπορεί να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση για την ζωντανη μετάδοση των οσκαρ απο το novago. Εχω πάρει τρεις διαφορετικές απαντήσεις μέχρι τώρα απο τηλέφωνο στην forthnet και από απάντηση στο official support εδώ! Ούτε και οι ίδιοι ξέρουν! Εφτιαξαν 2 οσκαρικά κανάλια στο novago (το novastars και το oscars 2014) και δεν ξέρουν αν θα προβάλλουν τα όσκαρς ζωντανά! Μιλάμε για ΤΗΝ οργάνωση! Ρωτώ λοιπόν με μεγάλα γράμματα μπας και το δει κανείς από την νοβα και μου απαντήσει υπεύθυνα:

ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΚΑΡΣ ΑΠΟΨΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝOVAGO ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Last edited:
Χθες που εβλεπα εναν αγωνα ακουσα οτι θα μεταδοθουν απο το novacinema 1. δεν ανεφερε κατι αλλο για τα υπολοιπα καναλια.
Για την νοβα μιλαμε μη περιμενεις και πολλα.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα. Απ ότι έχω ακούσει το nova go. Μπορείς να το έχεις σε δύο συσκευές, αυτές μπορείς να τις αλλάξεις η εκεί που θα γίνει η εγκατάσταση,εκεί μένουν?

Re: Απάντηση: NovaGO

Polakis, μας έχεις κουράσει με το θέμα oscars. Φαντάζομαι πως το καταλαβαίνεις κι ο ίδιος...

Οσο δεν μου απαντα κανενας υπευθυνα, ουτε οι ιδιοι της νοβα που μου λενε μια το ενα μια το αλλο, θα ρωταω μεχρι να παρω απαντηση. Υπαρχει κανενα προβλημα με αυτο;

Last edited:
Κανενα,ετσι κι αλλιως αποψε τελειωνουν τα Oscar!Μεχρι του χρονου τα ξαναλεμε😎😎

Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα, ο χώρος εδώ λέγεται AVCLUB και όχι NOBA AE !!!

Status
Not open for further replies.