NovaGO

Status
Not open for further replies.
Edit: Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά μόλις απάντησα στο παραπάνω μήνυμα του bandit-21 που έγραψε πριν λίγο και τώρα δεν υπάρχει...
Έχει γίνει θερμή παράκληση να αποφεύγονται οι αναφορές, άμεσες και μη, σε θέαση σε οτιδήποτε άλλο πλην laptop, tablet, smartphone. Δεν το λέω σε σένα, φίλε, αλλά σε όσους συνεχίζουν το ίδιο βιολί...

Re: Απάντηση: NovaGO

Προφανώς αναφέρεσαι στη δεύτερη πρόταση που είχε γραφτεί, την οποία δεν έχω συμπεριλάβει στην παράθεσή μου.
Ok, πλήρως κατανοητό και αποδεκτό. Άλλωστε, γι' αυτό κι εγώ απέφυγα να κάνω παράθεση σε όλο το κείμενο :rolleyes:
Απλά το "σκούπισμα" έγινε ταυτόχρονα με την στιγμή που έγραφα και έχασα την μπάλα μην ξέροντας αν απαντούσα σε πρόσφατο σχόλιο που εξαφανίστηκε ξαφνικά ή κατά λάθος σε κάποιο παλιότερο :D

Ενώ στο κινητό μου (galaxy s4) η υπηρεσία λειτουργεί τέλεια, καθώς έβλεπα τα ματσάκια μου με καλούσαν και δαιμονιζόμουν. Αυτή ήταν και η αφορμή να πάρω ένα τάμπλετ μου σκεφτόμουν από πριν. Πήρα λοιπόν το galaxy tab 3 10.1 να βλέπω και σε μεγάλη οθόνη, αλλά κολλάει απελπιστικά. Το δίκτυο δεν ευθύνεται γιατί με το ίδιο δίκτυο το κινητό παίζει μια χαρά. Μου φαίνεται περίεργο 1.6 ghz να μην είναι αρκετά έστω και αν είναι διπύρινο με 1gb ram. Το να φταίει η εφαρμογή πάλι δύσκολο μου φαίνεται γιατί κατέβασα και την εφαρμογή του κινητού και παίζει το ίδιο χάλια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;

Αναβαθμισα το iphone 5s σε 7.1 και μου λεει οτι ξεπερασα το οριο συσκευων. Τι θα κανω; Δεν εχω ανανεωση...

Εγώ αναβάθμισα το iPad σε 7.1 και δουλεύει κανονικά όπως πριν (έχω μια συσκευή δηλωμένη).

και σε μενα παντως σε ταμπλετα με RK3066 επεξεργαστη, ρουταρισμενο δεν δουλευει.. αλλοι λενε δουλευει και σε ρουταρισμενα..

Re: Απάντηση: NovaGO

Να και τα ρέστα........

SMS από Nova

ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 20/3/2014 ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗ
Unqute

Περαστικά μας

Φίλε sahaman τι εννοεις οτι κολλαει πχ δεν φορτωνει? Ή η κινηση εχει σπασιματα? Επειδη με ενδιαφέρει το ταβλετ ειναι σε ολη την οθόνη ή με μπαρες?

Να και τα ρέστα........

SMS από Nova

ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 20/3/2014 ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗ
Unqute

Περαστικά μας

Εγώ δεν διαφωνώ.Καλά έκανε γιατί έγινε διαμοιρασμός account και θεωρεί ότι έτσι προστατεύει τις συνδρομές της. Αυτό που θα ήθελα αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό είναι να έχεις το δικαίωμα να έχεις δύο συσκευές δηλωμένες αλλά μόνο η μία ενεργή κάθε φορά. Πχ έξω θα ήθελα να έχω το κινητό και μέσα το tablet.

Προς το παρόν μόνο μία συσκευή δηλωμένη, την οποία μπορείς να αλλάζεις μια φορά το μήνα. Η nova λέει ότι αυτό είναι προσωρινό μέτρο, για τη «δοκιμαστική περίοδο», δηλαδή «μέχρι να λειτουργήσει πλήρως η υπηρεσία». Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι είμαστε ήδη στον ένατο μήνα του beta, μπορεί να πάρει αρκετό καιρό ακόμα.

Φίλε sahaman τι εννοεις οτι κολλαει πχ δεν φορτωνει? Ή η κινηση εχει σπασιματα? Επειδη με ενδιαφέρει το ταβλετ ειναι σε ολη την οθόνη ή με μπαρες?
Είναι σε όλη την οθόνη, φορτώνει, αλλά παίζει με κολλήματα.

Για μενα παντως,το καλυτερο που εχει να κανει η Nova για να ειμαστε ολοι οκ ειναι το εξης:
Να αφήνει να υπαρχουν 2 συσκευες δηλωμενες,και μαλιστα να μπορεις να συνδεσεις και το laptop με hdmi στην τηλεοραση αλλα με μια προυποθεση.Να μπορεις να βλεπεις απο ενα σημειο μονο!
Δηλαδη, αν βλεπεις απο το laptop,να μη μπορεις να δεις απο πουθενα αλλου, ουτε καν απο τον δορυφορικο δεκτη!
Στην ουσια να ειναι ενετγοποιημενη, μονο μια συσκευη.
Εγω τωρα που ειμαι ταξιδι δηλαδη,να ειχα κλεισει τον δεκτη στο σπιτι μου,και πολυ ομορφα ειμαι στο ξενοδοχειο,βαζω το hdmi στην τηλεοραση και εχω το Nova πακετο ΜΟΥ παντού και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!
Αυτο ειναι NOVA GO!

Aν έχεις πιτσιρικά σπίτι γιατί να μη τον αφήσεις να δει παιδικά κι εσύ να βλέπεις μπαλα?

Εχεις δικιο,απλα φαινεται οτι το προβλημα της Nova,περα του οτι ειναι η Nova,ειναι οτι δεν θελει να μοιράζονται λογαριασμοι δεξια κι αριστερα

Για μενα παντως,το καλυτερο που εχει να κανει η Nova για να ειμαστε ολοι οκ ειναι το εξης:
Να αφήνει να υπαρχουν 2 συσκευες δηλωμενες,και μαλιστα να μπορεις να συνδεσεις και το laptop με hdmi στην τηλεοραση αλλα με μια προυποθεση.Να μπορεις να βλεπεις απο ενα σημειο μονο!
Δηλαδη, αν βλεπεις απο το laptop,να μη μπορεις να δεις απο πουθενα αλλου, ουτε καν απο τον δορυφορικο δεκτη!
Στην ουσια να ειναι ενετγοποιημενη, μονο μια συσκευη.
Εγω τωρα που ειμαι ταξιδι δηλαδη,να ειχα κλεισει τον δεκτη στο σπιτι μου,και πολυ ομορφα ειμαι στο ξενοδοχειο,βαζω το hdmi στην τηλεοραση και εχω το Nova πακετο ΜΟΥ παντού και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!
Αυτο ειναι NOVA GO!
Συγγνώμη αλλά αυτά που γράφεις είναι εκτός λογικής...

Κόψτε από τα πιτσιρίκια την πολύ τηλεόραση.
Θα κάνει καλό και σε αυτά και δεν θα προβληματίζεστε για το ποιος θα δει στο Nova go και ποιος στην TV (^_-)

Status
Not open for further replies.