NovaGO

Status
Not open for further replies.
Γιατί είναι προσαρμοσμένο πάνω στις δικές σου ανάγκες και μόνο και όχι σε εκείνες του μέσου χρήστη.

Re: Απάντηση: NovaGO

@nik1975
γιατι χανει το νοημα του το Novago.
δεν σου λεει "δες μονος σου τηλεοραση και απεκλεισε την υπολοιπη οικογενεια..."
εαν εσυ λειπεις ταξιδι και εχεις το novago ανοιχτο,η υπολοιπη οικογενεια σπιτι,θα εχει off ολο το δορυφορικο,μεχρι να κλεισεις εσυ το Novago?
δεν βγαινει νοημα ετσι και βεβαια δεν ειναι και λυση αυτη...

Γιατί είναι προσαρμοσμένο πάνω στις δικές σου ανάγκες και μόνο και όχι σε εκείνες του μέσου χρήστη.

Ο μεσος χρηστης ποιος ειναι?Αυτος που μοιραζει τις αδειες ή αυτος που τις πουλα?Συγνωμη αλλα αυτος δεν ειναι ο μεσος χρηστης,αλλα ο γνωστος Ελληναρας!
Με τον @Δημητρη Π. σ αυτο που λεει συμφωνω.
Απλα δεν συμφωνω με το μοιραζοντας τις αδειες δεξια κι αριστερα,να ζημιονομαστε εμεις που θελουμε να κανουμε σωστη χρηση του προγραμματος!

Last edited:
Και στην τελικη, Δημητρη και Σεραφειμ,ας βρει την ακρη η Nova!Η ζωη δεν ειναι ποναει ποδι,κοβεις ποδι!
Ας βρει τροπο να ικανοποιηθουν ολοι!Ας παρει το feedback καιβας σκεφτει τι θα κανει!Γιατι αν δε το κανει,υπαρχουν ανταγωνιστες τις που θα μαθουν απο τα λαθη της Nova και θεωρω οτι θα το στησουν καλυτερα

Ο μεσος χρηστης ποιος ειναι?Αυτος που μοιραζει τις αδειες ή αυτος που τις πουλα?Συγνωμη αλλα αυτος δεν ειναι ο μεσος χρηστης,αλλα ο γνωστος Ελληναρας!
Με τον @Δημητρη Π. σ αυτο που λεει συμφωνω.
Απλα δεν συμφωνω με το μοιραζοντας τις αδειες δεξια κι αριστερα,να ζημιονομαστε εμεις που θελουμε να κανουμε σωστη χρηση του προγραμματος!

αρα πρεπει να βρει καποιον τροπο να το περιορισει τουλαχιστον.
τωρα το πως,ειναι πολυ περιπλοκο και δυσκολο τεχνικα.
μια περιπλοκη λυση?να γνωριζει-πχ-οτι οι συσκευες που εχεις το Novago,ειναι δικες σου.
πως?βαση σειριακου αριθμου συσκευης και αγορας στο ονομα σου.τρεχα γυρευε τωρα,αλλα λεμε..
ουσιαστικα αυτη η υπηρεσια δεν ελεγχεται,αλλα περιοριζεται.αυτο προσπαθει να κανει με την αφαιρεση της μια συσκευης.
τι κερδιζει?εε...αντι να εχει 200.000 τσαμπατζιδες,θα εχω 100.000.κατι ειναι και αυτο.
βεβαια μας περνει ολους η μπαλα,αλλα δεν βλεπω καποια ουσιαστικη λυση..

Λυσεις Δημητρη παντα υπαρχουν,απλα πρεπει να ασχοληθουνε σοβαρα,που δε το βλεπω!Ειμαι σιγουρος οτι οπως εγω ετσι κι εσυ στη δουλεια σου,οποια κι αν ειναι ,προσπαθεις να βρεις λυσεις!
Απλα η Nova μου περναει το προφιλ του αυτο εχω αμα θες!Οκ,εχει και το καρπουζι και το μαχαιρι,ομως το καρπουζι το αγοραζω εγω κι εσυ!

σημερα ελαβα sms απο nova που λεει οτι απο τις 20 του μηνος οι συσκευες θα περιοριστουν σε μια λογω αυξημενης ζητησης

πως θα κανουμε την επιλογη ;

Last edited:
Σε επικοινωνία που ειχα με την nova μου είπαν ότι μεχρι της 20/3 θα μηδενιστούν ολες οι συσκευές που εχει ο κάθε χρήστης και μετα θα εχει το δικαίωμα ενεργοποίησης μιας συσκευής .

20/3 στις 00.00 τα μεσανυχτα καπακι θα μπορω να διαλεξω οποια συσκευη θελω;

Έτσι ακριβώς, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα μηδενίσουν οι συσκευές ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα αύριο το βράδυ στην αλλαγή της ημέρας από Τρίτη προς Τετάρτη.
Αυτό (η ακριβής ώρα) δεν διευκρινίζεται.
Ορίστε και το σημεία από το ενημερωτικό e-mail που αναφέρονται στο μηδενισμό όλων των συσκευών και περιλαμβάνουν κι άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες:
Από 20 Μαρτίου 2014, η συσκευή με την οποία θα κάνετε το πρώτο log in στην υπηρεσία, θα είναι και η συσκευή μέσω της οποίας θα απολαμβάνετε με Νova GO, πάντα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, το αγαπημένο σας πρόγραμμα.

Ανεξάρτητα από το πότε κάνατε την τελευταία ανανέωση συσκευής, από τις 20 Μαρτίου 2014, θα είστε σε θέση να προβείτε σε νέα ανανέωση για τον επόμενη μήνα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι εξακολουθεί να ισχύει η δυνατότητα ανανέωσης συσκευής μία φορά το μήνα και προφανώς ισχύει για μία συσκευή τη φορά, μέχρι να λειτουργήσει πλήρως η υπηρεσία.
Aπό αυτά που γράφονται στο παραπάνω κομμάτι της ανακοίνωσης, κρατάω δύο πολύ σημαντικά στοιχεία:
α) Ότι η υπηρεσία θα παρέχεται πάντα χωρίς χρέωση.
β) Ότι ο περιορισμός θα παραμείνει για όσο η υπηρεσία θα βρίσκεται σε beta κατάσταση και θα πάψει να υπάρχει όταν λειτουργήσει πλήρως (χρονική στιγμή που κανένας δεν γνωρίζει).

Το αν θα τηρήσει τελικά η Νova αυτά που υπόσχεται, κανένας δεν μπορεί να το προδικάσει.

Last edited by a moderator:
Δε νομιζω οτι το παντα στη συγκεκριμενη περιπτωση το εννοουν οπως το εννοεις εσυ.

Last edited by a moderator:
Δίκιο έχεις σ' αυτό που γράφεις και καταλαβαίνω τι εννοείς.
Θα μπορούσε το "πάντα" να μην υπάρχει καν στην παραπάνω πρόταση ή έστω το συγκεκριμένο σημείο να διατυπωθεί με διαφορετικό τρόπο.
Δεν φταίω εγώ αν έχουν πρόβλημα διατύπωσης.
Όπως και να έχει, έστω και έτσι, το τωρινό τους σκεπτικό ως προς το οικονομικό σκέλος είναι σε καλό δρόμο.
Τουλάχιστον για το βασικό κομμάτι του NovaGO, γιατί κανένας δεν ξέρει αν μελλοντικά προστεθούν (επί πληρωμή) κι άλλες επιπλέον δυνατότητες στην υπηρεσία, όπως γίνονται σε ξένα πακέτα.

Απάντηση: Re: NovaGO

Έτσι ακριβώς, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα μηδενίσουν οι συσκευές ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα αύριο το βράδυ στην αλλαγή της ημέρας από Τρίτη προς Τετάρτη.
Αυτό (η ακριβής ώρα) δεν διευκρινίζεται.
Ορίστε και το σημεία από το ενημερωτικό e-mail που αναφέρονται στο μηδενισμό όλων των συσκευών και περιλαμβάνουν κι άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Aπό αυτά που γράφονται στο παραπάνω κομμάτι της ανακοίνωσης, κρατάω δύο πολύ σημαντικά στοιχεία:
α) Ότι η υπηρεσία θα παρέχεται πάντα χωρίς χρέωση.
β) Ότι ο περιορισμός θα παραμείνει για όσο η υπηρεσία θα βρίσκεται σε beta κατάσταση και θα πάψει να υπάρχει όταν λειτουργήσει πλήρως (χρονική στιγμή που κανένας δεν γνωρίζει).

Το αν θα τηρήσει τελικά η Νova αυτά που υπόσχεται, κανένας δεν μπορεί να το προδικάσει.
η nova δεν λεει ψεμματα. το παντα ειναι παντα! εχει δικιο ο foufoutos7777777777777777!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τοσες σελιδες κουβεντα για υπηρεσια 3 καναλιων αξιζει;

Η απαντηση μου ειναι ΟΧΙ. Ας βαλουν 10-15 καναλια και μετα συζηταμε πιο σοβαρα!

Να ρωτησω κατι,σημερα που θα πηγαιναν σε μια συσκευη ανα χρηστη και θεωρητικα μηδενιστηκαν οι συσκευες,παρατηρησε κανεις αν του ζητησε το συστημα να κανει login ενω ειχε τσεκαρισμανο να γινεται το login αυτοματα;

Status
Not open for further replies.