NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Ουτε με εφαρμογη του στυλ "hide my root" παιζει?

παιζει εχει αναφερθει το πως σε προηγουμενες σελιδες

με wi-di της intel εχει δοκιμασει να δει κανεις αν παιζει to novago?

Νομιζω οτι με την τελευταια εκδοση του plugin δεν περναει το video. Δικιμασε το, τα laptop me intel widi support μπορουν να στειλουν σημα σε τηλεορασεις με miracast support μεσα απο τα windows 8.

Λοιπον καλησπεριζω. Απο σήμερα συνδρομητής forthnet και nova go. Εκανα δοκιμή σε nexus 4 το οποίο έχω root και κατάφερα πολύ απλα να παίξει.Λοιπόν μπήκα στο SuperSU μετα Ρυθμίσεις και έχει τσεκαρισμενο το "Ενεργοποίηση Superuser" .Το ξετικαρω και το novago παιζει κανονικά! Μόλις τελειώσω την ταινία ή κάποιο live ξαναπηγαινω Super user και το ενεργοποιω. Πολύ απλό και πολύ ευκολο! Δοκιμαστε το!

Μια βοήθεια μονο. Τώρα που το ενεργοποίησαν στο nexus πως μπορω να το βάλω σε tablet. Μετα απο ενα μήνα απ όσο ξέρω αλλά πως δηλώνω την αλλαγή?

Last edited:
Απάντηση: Re: NovaGO

Μια βοήθεια μονο. Τώρα που το ενεργοποίησαν στο nexus πως μπορω να το βάλω σε tablet. Μετα απο ενα μήνα απ όσο ξέρω αλλά πως δηλώνω την αλλαγή?

Δες στην πρώτη σελίδα του νήματος τα Screenshot.

Να σαι καλά φίλος! Η αλήθεια είναι το πηγαινα το φόρουμ απο την τελευταια σελιδα προς τα μπροστα αλλά δεν εφτασα ποτε ατην 1η!

Κάτι ακόμα. Η ημερομηνία που ενεργοποιήθηκε το novago στη συσκευη φαίνεται μέσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογής που γράφει αγορά. Σωστα? Αν δεν έχει περάσει μήνας και πάω να πατήσω ανανέωση συσκευής στη σελιδα novago.gr θα έχω κάποιο πρόβλημα να μην παιζει σε καμμία συσκευή?

Αν πας να κάνεις ανανέωση πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία, απλά δεν θα σου κάνει και θα παραμείνει ως έχει.

Είναι άτοπο να ζητήσουμε να μπουν στο Novago τώρα με το μουντιάλ τα κρατικά κανάλια;

Εστω μονο το N hd... Αν δεν βλεπουμε αγωνες on the go , τι να βλεπουμε;

Εχω ξαναγράψει και παλιά αλλά βαρέθηκα πλέον και δεν ασχολούμαι άλλο.Το latitude d510 (win 7 ram 2 g) υποστηρίζει novago ή όχι;Και μη μου πείτε να στείλω μήνυμα στην nova γιατί αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Αν ξέρει κάποιο; από τα μέλη ας απαντήσει ή βοηθήσει.Ευχαριστώ

Αν καλύπτει τις προδιαγραφές που ορίζει η Νοβα, δεν βλέπω το γιατί όχι. Σε laptops γενικά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Εμένα σε ένα d600 έπαιζε με 1GB RAM

Φίλε nvianitakis σε μένα δεν παίζει καθόλου.Μάλλον δεν εγκαθιστά καθόλου το plugin και όταν πάει να παίξει κανάλια το plugin κρασσάρει.Δεν ξέρω αν φταίει κάτι άλλο (κάρτα γραφικών κλπ.) αλλά όταν μίλησα μαζί τους δεν ήξεραν τίποτα να μου πούν και έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια προκειμένου να μην πάθω και καμμία κρίση.Αν γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει πές μου.Μου αρέσει που έβαλα και πρόσθετη μνήμη 1g

Status
Not open for further replies.