NovaGO

Status
Not open for further replies.
Φίλε niavitakis επειδή είμαι ασχετος με pm κλπ σου στέλνω εδώ τις προδιαγραφές που κατέγραψα από τη διαχείριση συσκευών.
Dell Latitude d 610
Intel Pentium M processor 2,13 GHZ
RAM 2 g
Ελεγκτές ηχου βιντεο και παιχνιδιών sigma tll C major audio
Οθόνη pip ;
Chipset Intell 915 gn/gms910/gml express
Αυτό πρέπει να έχει την ΑΤΙ Χ300 αλλά που drivers για win 7
Ελπίζω να τα ξαναπούμε

Παιδιά γεια!
Σήμερα ανανέωσα την καλοκαιρινή προσφορά νοβασινεμα για πάντα 39,9 για πάντα και μου έκαναν δώρο το νοβασπορτ1 για πάντα. Επειδή είμαι εκτός σπιτιού και δεν έχω το λάπτοπ, όταν πάω με το ίδιο κωδικό θα ενεργοποιηθεί και το νοβασπορτ1 ή πρέπει να κάνω νέα εγγραφή με νέα στοιχεία; ξέρει κανείς; ευχαριστώ!

Παιδιά γεια!
Σήμερα ανανέωσα την καλοκαιρινή προσφορά νοβασινεμα για πάντα 39,9 για πάντα και μου έκαναν δώρο το νοβασπορτ1 για πάντα. Επειδή είμαι εκτός σπιτιού και δεν έχω το λάπτοπ, όταν πάω με το ίδιο κωδικό θα ενεργοποιηθεί και το νοβασπορτ1 ή πρέπει να κάνω νέα εγγραφή με νέα στοιχεία; ξέρει κανείς; ευχαριστώ!

Έχω το ίδιο πακέτο και στο nova go δεν έχω πρόσβαση στο novaspor 1.
Οπότε novaspor μόνο στην τηλεόραση .

Το novago δεν ειναι μονο για αυτους που εχουν fullpack;

Οχι .Εχεις πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο ανάλογο της συνδρομής σου . Novaspor στα novaspor ,novacinema στις ταινίες, full σε όλα . Το start pack δεν έχει πρόσβαση ....

Last edited:
Το novago έχει καμία σχέση με το live TV του Novasports.gr στο smart hub της Samsung;όταν πασ στην εφαρμογή έχει live TV αλλα σου ζητάει κωδικό.εχει καμία σχέση με τους κωδικούς του novago;

Επιτέλους!
Μετά από σχεδόν 5 μήνες (το πρόβλημα μου είχε προωθηθεί στους developers για λύση) έχω και πάλι NovaGo στο Laptop μου!!!
Είχα απογοητευτεί, πληρούσα όλες τις προϋποθέσεις και με το παραπάνω, είχα κάνει και την απαραίτητη αναβάθμιση του λειτουργικού μου, από windows vista σε win 7, δεν είχα συνδέσει ποτέ εξωτερική οθόνη στο Laptop και παρόλα αυτά δεν έβλεπα λόγω κάποιας ασυμβατότητας όπως μου είχαν πει από τη Nova, εντέλει πριν από 2 εβδομάδες περίπου μετά και από την αναβάθμιση των drivers της κάρτας γραφικών μου και την επανεγκατάσταση του plug-in (δε ξέρω αν υπήρξε κάποια αναβάθμιση και σε αυτό) βλέπω και πάλι κανονικά.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά του Nova official support για την βοήθεια και την προσοχή που έδειξαν στο πρόβλημα μου και έστω και μετά από καιρό βρέθηκε επιτέλους λύση.

Φίλε nvianitakis σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου αλλά επειδή δεν γνωρίζω όπως σου είπα απο pm κλπ ποια drivers είναι και που τα βρίσκω;
Χαιρετισμούς στο Χαλάνδρι και τέλος του μηνός θα ανέβω εκεί κοντά

Επειδή σε παλαιότερο μήνυμα είχες γράψει D510 και τώρα D610 σου παραθέτω τα links και για τα δύο.
Από εκεί θα βρεις τα drivers της κάρτας γραφικών και θα τα τρέξεις.

D610

D510

Επειδή θα δω αγώνα τωρα :award: , αν έχεις θέμα και μπορώ να σε βοηθήσω, θα σου απαντήσω αργότερα

Επίσης η Dell έχει το service tag.
ΕΔΩ το βάζεις και σου βγάζει ακριβώς το laptop σου και κατεβάζεις και από εδώ τα drivers.

Last edited:
Αγαπητε nvianitakis επειδή κατάλαβα ότι είσαι Βραζιλιάνος σε άφησα να δεις μπάλα.Αυτά τα drivers είναι περασμένα εδώ και 3 μήνες,Τα πέρασα και πάλι αλλά αυτό αδυνατεί να παίξει.
1.Δεν εγκαθιστά το plugin ολόκληρο και
2.οταν ξεκινάει να παίξει κανάλι μετά από 2-3 δευτερόλεπτα κρασάρει το plugin.
Εκτός και αν η εγκατάσταση της κάρτας γραφικών θέλει κάποιο κόλπο συμβατότητας.Πάντως το laptop είναι latitude d 610.Πάντως κάρτα γραφικών βλέπει μόνο την intel chipset εκτός και αν θέλει την ati x300

φυσιολογικα στο support της nova απανταει ρομποτ. του λεω οτι δεν μου επεζε MΟΝΟ τα αθλητικά κ μου λεει δεν υποστηριζεται η συσκευή. του λεω οτι αν δεν υποστηριζε δε θα παιζε τιποτα κ ποσταρει το πινακακι. αντε γεια nova να σας ρουφηξει ο οτε να ησυχάσουμε

φυσιολογικα στο support της nova απανταει ρομποτ ... αντε γεια nova να σας ρουφηξει ο οτε να ησυχάσουμε
Δε φταις εσύ αλλά ο άνθρωπος από το official support που μπήκε στον κόπο να σου απαντήσει. Ορισμένοι είστε...

Status
Not open for further replies.