NovaGO

Status
Not open for further replies.
Πρέπει να είναι καθαρά θέμα των παραπάνω που αναφέρει ο Δημήτρης γιατί σε εμένα όπως προανέφερα δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Γιατί δεν απευθύνεσαι και στο *** Nova official support ***; Θα σου βρουν κάποια λύση για αυτό.

Μα γιατί τις υπόλοιπες ώρες -πλην των με πολλή ζήτηση- δεν έχει κανενα πρόβλημα η υπηρεσία;
Το να απευθυνθώ στο support και να μου πουν θα το εξετάσουμε, θα ναι ουσιαστικά παραδοχή ότι χωρίζουν τους χρήστες σε πατρικιους και πλειβίους...
Δεν έχει να κάνει με το πού βρίσκομαι, δεν είμαι στο ίδιο δίκτυο κάθε φορά-χτες ήμουν στο πεθεροχωρι με ίντερνετ από ΟΤΕ μετρημένο με το speednet σταθερά πάνω από 8mbps

Ειναι desktop πως θα δώσουν;δύσκολο.
πρωτον χρησιμοποιει mobile τεχνολογια οπως π.χ. ο επεξεργαστης, δευτερον αυτο ειναι ασαφη το να συζηταμε αν ειναι mobile η desktop μακαρι η nova να το θεωρησει σαν mobile :)

πρωτον χρησιμοποιει mobile τεχνολογια οπως π.χ. ο επεξεργαστης, δευτερον αυτο ειναι ασαφη το να συζηταμε αν ειναι mobile η desktop μακαρι η nova να το θεωρησει σαν mobile :)

Και 3ο συνδεετε με hdmi για την TV άρα δεν άναγνωριζετε σαν mobile.

να κανουνε εξερεση τοτε,σιγα ποσοι εχουν mac mini λες και θα φαλιρισουν απο αυτο

Και έγω Mac-Mini έχω. Έχει κομμάτια από laptop, αλλά θεωρείται από την Apple desktop... Οπότε το βλέπω δύσκολο να παίζει το NovaGo, γιατί χάνεται το νόημα της υπηρεσίας.

Desktop, τι ερώτηση είναι αυτή;
Όταν και αν βγει κάποτε για MacOS, θα ισχύει το ίδιο καθεστώς.
Μόνο Mac book και Mac air.

Υποστηρίζει τις συσκευές που αναφέρει στο site της, με 4.2 και πάνω. Οπότε το θέμα δεν είναι τι Android φοράς, αλλά σε τι συσκευή.

Re: Απάντηση: NovaGO

Desktop, τι ερώτηση είναι αυτή;

Δεν είναι απαραιτητο αυτό, μπορεί και να το αφήσουν να παίζει λόγω all in one σχεδίασης που δεν χρειάζεται εξωτερική σύνδεση με τη κάρτα γραφικών (σαν laptop δηλαδη). Αν ο χρήστης πάει να βγάλει εικόνα εξωτερικά τότε θα τον κόβει.

Δεν είναι απαραιτητο αυτό, μπορεί και να το αφήσουν να παίζει λόγω all in one σχεδίασης που δεν χρειάζεται εξωτερική σύνδεση με τη κάρτα γραφικών (σαν laptop δηλαδη). Αν ο χρήστης πάει να βγάλει εικόνα εξωτερικά τότε θα τον κόβει.

Και εγω έτσι είχα σκεφτεί.απλα κοβετε οτι εχει να κάνει με μεταφορά σε άλλο monitor η TV .

Γεια σας παιδια , να κανω μια ερωτηση , για χρηστες Start Pack υπαρχει δυνατοτητα να χρησιμοποιηθει το NovaGο , δηλαδη να μπορω να βλεπω πχ παιδικα καναλια απο το PC???? Ευχαριστω πολυ.

Μέχρι να βγει δεν θα εχει τιποτα δεις!!!δυστηχως!

Καλησπέρα, έχω ένα android tv stick, uhost2 λέγεται.
Υπάρχει πλέον αυτό το παλιό apk του novago να δοκιμάσω αν παίζει;

Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.