NovaGO

Status
Not open for further replies.
Bootcamp, macbook pro και w8 παιζει. Σε virtual box ή parallels στο ιδιο μηχανημα οχι.. Το imac εχει και αυτο ενσωματωμενη οθονη..

Bootcamp, macbook pro και w8 παιζει. Σε virtual box ή parallels στο ιδιο μηχανημα οχι.. Το imac εχει και αυτο ενσωματωμενη οθονη..

Ενσωματωμενη οθονη σημαινει παιζει ή όχι;

Η nova (και οσοι δοκιμασαν φυσικα) λεει πως ο,τιδηποτε με εξωτερικη οθονη ειναι off.

Η nova (και οσοι δοκιμασαν φυσικα) λεει πως ο,τιδηποτε με εξωτερικη οθονη ειναι off.

Αρα το imac που εχει ενσωματωμενη οθονη θα παιζει, σωστον;

Απεφυγα πριν να σου απαντησω με ναι ή όχι, μιας και η λογικη λεει πως θα παιξει. Δυστυχως εκει που σταματαει η λογικη, ξεκιναει αυτη η εφαρμογη. Αν το εχεις με bootcamp δοκιμασε να μου πεις, με ενδιαφερει και εμενα (κοιταω τον 27αρη).

Παίζει μόνο αν έχεις bootcamp Windows. Αν τρέχεις μόνο OS όχι είτε μόνο του είτε μέσω Parallels ή VMware. Η οθόνη δεν παίζει κανενα ρόλο.

το προβλημα με την υποστηριξη του plugin στον chrome λυνεται ως εξης: πληκτρολογειτε στην γραμμη διευθυνσης το chrome://flags/#enable-npapi και στην πρωτη επιλογη που σας βγαζει πατατε ενεργοποιηση... επανεκκινηση τον chrome και εισαστε ετοιμοι...

Παιδιά καλησπέρα , ο φίλος μου έχει nova go , και δεν το χρησιμοποιεί , διέγραψε την μία συσκευή και έφτιαξε νέα και μου την έδωσε , αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ , πετάει μήνυμα πως έχει ξεπεράσει το όριο συσκευών. Έχω laptop Lenovo με windows 8 και δουλεύει επιτυχημένα το plugin , συνδέομαι με mozilla ενημερωμένο. Τι κάνω για να λύσω το πρόβλημα , φιλικά δημήτρης.

Δημητρης.π , ας μας πει και αλλος , γιατι αμα ειναι ετσι , υπαρχει θεμα μεγαλο , ευχαριστω.

απο το "συχνες ερωτησεις.."του novago.

Προσπαθώ να συνδεθώ στην υπηρεσία και μου εμφανίζεται το μήνυμα: "Έχετε ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών". Τι σημαίνει;

Σας υπενθυμίζουμε ότι με το ίδιο account έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε και να χρησιμοποιείτε 1 συσκευή. Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται όταν έχετε ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών. Μπορείτε αυτόματα να ανανεώσετε τη συσκευή σας, μία φορά το μήνα, μέσω του www.novago.gr -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Ανανέωση συσκευής».

παιδια γεια σας. εχω ενα λαπτοπ Turbo-X Steel Mini (Celeron N2808/2GB/500GB/Intel HD) ,προσπαθω να βαλω το nova go, το βαζω παιζει για 5 δευτερολεπτα και μετα μου γραφει το WEPTV PC NPDLL κατερευσε. φυσικα το ανοιγω με FIREFOX MOZILLA, επισης μου γραφει μετα το nova go προς το παρον δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας. τι μπορει να συμβαινει? εχει κανεις τετοιο θεμα με το εν λογω laptop?

Δημητρης.π , ας μας πει και αλλος , γιατι αμα ειναι ετσι , υπαρχει θεμα μεγαλο , ευχαριστω.
το ιδιο έκανα και εγω με εναν φιλο μου....εκανα διαγραφή της συσκευής αλλα οταν εκανα νεα σύνδεση επερνε την συσκευή την δικια μου....το θεμα ειναι απλο θα κανεις ΕΣΥ απο την δικια σου συσκευή ΔΙAΓΡΑΦΗ και οταν ερθει το μήνυμα θα κανεις ΕΣΥ σύνδεση....αυτο κανουμε τοσο καιρο και ετσι καθε μηνα εχει οποιος το χρειαζετε το NOVA GO.

Απάντηση: Re: NovaGO

παιδια γεια σας. εχω ενα λαπτοπ Turbo-X Steel Mini (Celeron N2808/2GB/500GB/Intel HD) ,προσπαθω να βαλω το nova go, το βαζω παιζει για 5 δευτερολεπτα και μετα μου γραφει το WEPTV PC NPDLL κατερευσε. φυσικα το ανοιγω με FIREFOX MOZILLA, επισης μου γραφει μετα το nova go προς το παρον δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας. τι μπορει να συμβαινει? εχει κανεις τετοιο θεμα με το εν λογω laptop?

Καλημερα. Αγνωστες οι βουλές του novago.. Δοκιμασε και κάποιον αλλο browser. Απο ό,τι φαινεται θελει πολλή αλχημεια για να παιξει.. Άλλοι ανεφεραν και τον opera.

Καλημερα. Αγνωστες οι βουλές του novago.. Δοκιμασε και κάποιον αλλο browser. Απο ό,τι φαινεται θελει πολλή αλχημεια για να παιξει.. Άλλοι ανεφεραν και τον opera.

φιλε κοστικο δοκιμασα τα παντα, δεν παιζει, γραφει τα ιδια σε ολους τους brosers, μιλησα με το αρμοδιο τμημα και μου ειπαν οτι γινονται αναβαθμισεις και τετοια , φυσικα δεν τους πιστεψα. αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει. μονο πιστευω καποιος που εχει περασει το nova go στο εν λογω λαπτοπ θα μου δωσει απαντηση, θελω να πιστευω. GOD MORGON

Δεν υπάρχει λόγος να μη πιστέψεις. Απλά υπάρχουν πολλά ναι μεν αλλά, όσον αφορά το plug-in (ιδιαίτερα μετά την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας). Ένας ύποπτος πάντως είναι η κάρτα γραφικών του υπολογιστή. Θα περίμενα μήπως έχει και κάποιο άλλο παιδί τον ίδιο υπολογιστή.
Detsamma :)

Δεν υπάρχει λόγος να μη πιστέψεις. Απλά υπάρχουν πολλά ναι μεν αλλά, όσον αφορά το plug-in (ιδιαίτερα μετά την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας). Ένας ύποπτος πάντως είναι η κάρτα γραφικών του υπολογιστή. Θα περίμενα μήπως έχει και κάποιο άλλο παιδί τον ίδιο υπολογιστή.
Detsamma :)
επισης οταν κατεβαζω το plugin και παω να του κανω εγκατασταση μου γραφει το εξης (the configuration of your computer is insufficient to play some media program) και πανω απο αυτο λεει (checking configuration). τι να εννοει ο ποιητης?

Μολις παρατηρησα κατι.. Celeron N2808/2GB/500GB/Intel HD Πιθανον να ειναι αυτος ο λόγος.

Μολις παρατηρησα κατι.. Celeron N2808/2GB/500GB/Intel HD Πιθανον να ειναι αυτος ο λόγος.

τι εννοεις κοστικο? οτι ο επεξεργαστης ειναι κουκουρικο που λεμε η οτι η μνημη ειναι λιγη? υποψιν εχω βαλει 4 gb μνημη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε:
Laptops με λειτουργικό Windows 7 και άνω.
Ενδεικτικές minimum απαιτήσεις συστήματος:

Item Minimum requirements
OS Windows 7 (32 or 64bit) and above
CPU Intel: Intel Pentium 4 or better (at least 1.6GHz)
AMD: AMD Sempron 2800+ or better (at least 1.6GHz)
RAM 1 GB
GPU Video Card DirectX 9+ compliant (min. 64MB)
Resolution 800x600 dpi μηπως για αυτο δεν παιζει? αλλα δεν νομιζω, ο celeron καλυπτετε απο το συγκεκριμενο , ετσι νομιζω.

Last edited:
Status
Not open for further replies.