Bootcamp, macbook pro και w8 παιζει. Σε virtual box ή parallels στο ιδιο μηχανημα οχι.. Το imac εχει και αυτο ενσωματωμενη οθονη..
Η nova (και οσοι δοκιμασαν φυσικα) λεει πως ο,τιδηποτε με εξωτερικη οθονη ειναι off.
το ιδιο έκανα και εγω με εναν φιλο μου....εκανα διαγραφή της συσκευής αλλα οταν εκανα νεα σύνδεση επερνε την συσκευή την δικια μου....το θεμα ειναι απλο θα κανεις ΕΣΥ απο την δικια σου συσκευή ΔΙAΓΡΑΦΗ και οταν ερθει το μήνυμα θα κανεις ΕΣΥ σύνδεση....αυτο κανουμε τοσο καιρο και ετσι καθε μηνα εχει οποιος το χρειαζετε το NOVA GO.Δημητρης.π , ας μας πει και αλλος , γιατι αμα ειναι ετσι , υπαρχει θεμα μεγαλο , ευχαριστω.
Καλημερα. Αγνωστες οι βουλές του novago.. Δοκιμασε και κάποιον αλλο browser. Απο ό,τι φαινεται θελει πολλή αλχημεια για να παιξει.. Άλλοι ανεφεραν και τον opera.
επισης οταν κατεβαζω το plugin και παω να του κανω εγκατασταση μου γραφει το εξης (the configuration of your computer is insufficient to play some media program) και πανω απο αυτο λεει (checking configuration). τι να εννοει ο ποιητης?Δεν υπάρχει λόγος να μη πιστέψεις. Απλά υπάρχουν πολλά ναι μεν αλλά, όσον αφορά το plug-in (ιδιαίτερα μετά την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας). Ένας ύποπτος πάντως είναι η κάρτα γραφικών του υπολογιστή. Θα περίμενα μήπως έχει και κάποιο άλλο παιδί τον ίδιο υπολογιστή.
Detsamma![]()
Μολις παρατηρησα κατι.. Celeron N2808/2GB/500GB/Intel HD Πιθανον να ειναι αυτος ο λόγος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.