NovaGO

Status
Not open for further replies.
παιδια μου βγαζει στον mozilla to web tv pc npdll . παιζει λιγο πριν εμφανιστει αυτο και μετα σταματαει. τι κανω τωρα για να λειτουργεισει?

Κι εδώ, εμφάνισε 4-5 φορές μήνυμα για το npdll. Αναγκάστηκα να κλείσω τον firefox καθε φορά και να ξαναμπώ στο protothema.nova.gr απ' την αρχή.
Όμως απ' ότι βλέπω, πάει όλο και χειρότερα (χρησιμοποιώ το κουπόνι περίπου 2 μήνες).
Αρχικά έβγαλε off τον Internet Explorer και τον Chrome. Τώρα κάνει πολλά προβληματα και με τον Firefox.
Αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιστεί και την επόμενη βδομάδα, θα είνια το τελευταίο κουπόνι που παίρνω.

Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους. Μια βοηθεια παρακαλω. Εχω το iPad Air2 και του εχω περασει το NovaGo. Τελευταια φορα που το ειχα δουλεψει ηταν πριν 1 μηνα περιπου. Σημερα που το εβαλα να δω μου εβγαζε συνεχεια λαθος κωδικο αν και ο κωδικος ηταν ο σωστος. Μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες εβαλα τον νεο κωδικο που μου εστειλαν. Βαζω Username-Password και με παει σε μια σελιδα που γραφει Admin μου ζηταει ξανα κωδικο αλλα τιποτα δεν μπορω να συνδεθω. Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!!

Αν φτάνεις στο Admin, βάζεις το password, όχι το κωδικό της εφημερίδας.
Λογικά στο στέλνουν και με SMS.

Καλησπερα παιδια. Τον κωδικο που μου εστειλαν βαζω. Τον αλαξα γιατι εβαζα τον παλιο και μου εβγαζε συνεχεια οτι δεν ειναι ο σωστος κωδικος. Οταν βαζω το username kαι το password με βγαζει στο Admin βαζω το password αλλα δεν γινεται τιποτα. Δεν εχω κουπονι απο εφημεριδα. Εχω το πακετο για φιλαθλους για 1 χρονο. Πριν 1 μηνα περιπου δεν ειχα κανενα προβλημα. Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω πολυ. Καληνυχτα σε ολους!!

Όταν βγάζει το admin βάλε τον αρχικό κωδικό ... Λογικά στο μήνυμα που σου έστειλαν υπάρχει

Nova go στο "κινεζικο" kingzone n3 plus kitkat 4.4.4 ,παιζει αψογα!!! (Προς στιγμης)

Smartphone Χωρίς root.

Last edited by a moderator:
σε smartphone android αν βάλω αντάπτορα από mirco usb σε hdmi θα κόβεται το σήμα?

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ NOVAGO
Στον mozila και σε όσους ζητάει συνεχώς εγκατάσταση του plugin θα πρέπει να απεγκατασταθεί το παλιό plugin και να κατεβάστε το καινούργιο που σας λέει.

Σε rooted Nexus 6, εφαρμογή ανοίγει κανονικά, συνδέομαι με τα στοιχεία μου, βλέπω τα κανάλια αλλά όταν πάω να βάλω κάποιο (οποιοδήποτε) να παίξει, βλέπω μήνυμα:

Screenshot_2015-05-14-14-30-59_zpsg3la14mi.png

Φταίει το root?

καλησπερα,εχω προβλημα με το nova go ζητάει συνεχώς εγκατάσταση του plugin το κανω αλλα παλι μου λεει τα ιδια τι να κανω?

Κάνε απεγκατασταση του plug in και μετά κάνε επανεκινηση.Όταν ανοίξει το laptop,πήγαινε στη σελίδα του nova go και κάνε τότε την εγκατάσταση που σου ζητάει.Θα σου παίξει κανονικά.

Σωστά τα λες.
Το ερώτημα είναι, γιατί, κάθε τόσο πρέπει να κάνουμε αυτή τη διαδικασία.
Απ' το Φεβρουάριο την έχω κάνει περίπου 7-8 φορές.
Δε ξέρω τι συμβαίνει αε πρώην συνδρομητές (με δέκτη Pace και κάρτα), αλλά σε laptop, αυτά συμβαίνουν.

Από ποιόν browser μπαίνεις; πάντα με Mozilla να δοκιμάζεις

Status
Not open for further replies.