HP laptop με Win 7/64
Τη περασμένη Τετάρτη (15/4/2015), είδα κανονικά το παιχνίδι Πανθρακικός-Ολυμπιακός, με το κουπόνι της εφημερίδας.
Χθες, είπα να ρίζω μια ματιά στον ΠΑΟΚ που έπαιζε στη Κέρκυρα. Αμ δε.
Δε με πήγαινε στην οθόνη που βάζω τον κωδικό και ζητούσε να κατεβάσω το plugin (τα ίδια σε IE και Chrome).
Κατέβασμα του plugin και άντε πάλι απ' την αρχή. Είχε κολλήσει η βελόνα. "Πρέπει να κατεβάσετε το plugin....κλπ", οπότε ψάχνοντας έφθασα σ' αυτό το νήμα.
Σήμερα πήρα την εφημερίδα, έβαλα τα σχετικά στον Chrome, μου ήρθε SMS, πάω να μπώ, πάλι το plugin...
Σύμφωνα μ' αυτά που διάβασα, εγκατέστησα Firefox. Στη πρώτη επίσκεψη στο protothema.nova.gr, μου ζητάει να βάλω το plugin. Το κατεβάζω και το εγκαθιστώ.
Ξαναξεκινώ τον Firefox και πάω πάλι στο protothema.nova.gr.
Αυτή τη φορά μου λεεί ότι το Flashplayer είναι παλιό. Του λέω να κάνει Update. Κάνει το Update, ξανανοίγω τον Firefox και πάω πάλι στο protothema.nova.gr
Μιου βγάζει την οθόνη με τα καναλια και το τι παίζουν.
Κάνοντας κλικ στο "LIVE TV", επιτέλους μου ζήτησε Username και password. Μπήκα και όλα ΟΚ.
Ξαναέκανα μια δοκιμή να μπω από ΙΕ και Chrome. Τίποτα, ζητάνε το plugin.
Έτσι, έχω καταλήξει με 3 browsers, και καταμερσμό εργασιών. Αλλες δουλειές ο ένας, άλλες ο 2ος, άλλες ο 3ος.
Ά ρε Νόβα με τα Beta σου!
Έχεις απόλυτο δίκιοΤελικά διαπιστώνω οτι ο chrome δεν χρησιμεύει σε τίποτα πλέον.Ούτε novago παίζει αφού ζητάει συνεχώς το pugin αλλά ούτε και το foxplay (σε λήμα του ΟΤΕ αφού συνεχώς ζητάει εγκατάσταση του silverlight) Με τον mozila παίζουν και οι δύο υπηρεσίες άψογα

Καλησπέρα sas11097,
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για πιθανή προσωρινή δυσλειτουργία της εφαρμογής του Nova GO με τους browsers Internet Explorer 11 και Google Chrome, με την τελευταία του αναβάθμιση.
Η υπηρεσία λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με τον Mozilla Firefox, οπότε και θα προτείναμε δοκιμή με τον συγκεκριμένο browser.
Επίσης, καλό είναι να ελέγξεις στα πρόσθετα του browser, ότι είναι ενεργή η επιλογή ώστε το plugin της υπηρεσίας NovaGO, να είναι πάντα ενεργοποιημένο.
Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Αλέξης, Forthnet Support
Δεν διάλεξα κάτι κατά την εγκατάσταση του Firefox. Έχω 64bit Win7. Κατέβασε, εγκατέστησε, δουλεύει. Η έκδοση Firefox είναι η 37.0.2.Όσοι έχετε 64bit windows να προσέχετε να βάλετε 32bit έκδοση του browser. Με firefox 64bit δεν παίζει. Ζητάει συνεχώς το plugin.
Σε 32bit firefox δουλεύει ρολόι.
Έχει καιρό να "κρεμάσει" λόγο ζήτησης, από την εποχή των κουπονιών.Άρα σε αγώνες αιχμής η υπηρεσία ειναι πολύ πιθανό να σε κρεμάσει.
MEGA FAIL.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.