paiktaras
Senior Member
Και εμένα τα ίδια μου κάνει με 7άρια, μέχρι τώρα δούλευε οκ, είχα να το ανοίξω Κανά δυο εβδομάδες και σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα, απεγκατάσταση έκανα το plug-in, έκλεισα το antivirus, άλλαξα browser, τίποτα......
σε ευχαριστωWindows 7 64 bit χρησιμοποιώ και εχω το ίδιο πρόβλημα για το λόγο οτι το nova go δεν παίζει στον Chrome 64bit αλλά μονο δτον32bit. Ούτε στον ie παίζει απο πριν τα Χριστούγεννα που είχε ένα update. Την λύση την βρηκα μονο με τον Firefox που παίζει μια χαρά.
Τελικά έλυσα το θέμα μου με Firefox, με chrome και 32άρια w7 , δεν παίζει με τίποτα σε εμέναΚαι εμένα τα ίδια μου κάνει με 7άρια, μέχρι τώρα δούλευε οκ, είχα να το ανοίξω Κανά δυο εβδομάδες και σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα, απεγκατάσταση έκανα το plug-in, έκλεισα το antivirus, άλλαξα browser, τίποτα......
Διάβασε το πρώτο μήνυμα του θέματος.υπάρχει λύση ρε μάγκες να μπορείς να δεις novago σε desktop από έξοδο hdmi?
Ειρωνικά το λες έτσι;Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Νοβα που και την Τρίτη και σήμερα μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε στο ταμπλετ τους αγωνες του παναθηναικου με τον ΠΑΟΚ στο βόλευ την ώρα που στην τηλεόραση έπαιζε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Η ποιότητα του novasports 4 στο ταμπλετ μου ήταν εκπληκτική
Ειρωνικά το λες έτσι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.