NovaGO

Status
Not open for further replies.
Και εμένα τα ίδια μου κάνει με 7άρια, μέχρι τώρα δούλευε οκ, είχα να το ανοίξω Κανά δυο εβδομάδες και σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα, απεγκατάσταση έκανα το plug-in, έκλεισα το antivirus, άλλαξα browser, τίποτα......

Απάντηση: Re: NovaGO

καλησπερα παιδια. εχω windows 7 64 bit ultimate. το nova go παιζει εδω με chrome? γιατι δοκιμαζω και ολο μου λεει να κατεβασω το plugin. πηρα τηλ. την υπηρεσια και μου λεει να κανω repair και μετα να παω στον chrome και να γραψω chrome:\\plugin το κανω ανοιγουν οι προσθηκες αλλα δεν εμφανιζετε. φυσικα και εχω κανει επανεκινηση αλλα τιποτα. τι μπορει να φταιει?

Windows 7 64 bit χρησιμοποιώ και εχω το ίδιο πρόβλημα για το λόγο οτι το nova go δεν παίζει στον Chrome 64bit αλλά μονο δτον32bit. Ούτε στον ie παίζει απο πριν τα Χριστούγεννα που είχε ένα update. Την λύση την βρηκα μονο με τον Firefox που παίζει μια χαρά.

Windows 7 64 bit χρησιμοποιώ και εχω το ίδιο πρόβλημα για το λόγο οτι το nova go δεν παίζει στον Chrome 64bit αλλά μονο δτον32bit. Ούτε στον ie παίζει απο πριν τα Χριστούγεννα που είχε ένα update. Την λύση την βρηκα μονο με τον Firefox που παίζει μια χαρά.
σε ευχαριστω

Re: Απάντηση: NovaGO

γινεται επειδη αλλαξα Ip να τρελαθηκε?αφου εχασα τις αποθηκευμενες ρυθμισεις μου ζηταει τα στοιχεια κ δεν με συνδεει.ακυρωθηκε ο λογαριασμος λεει κ τωρα δεν αναγνωριζει το plugin οτι να ναι.

Και εμένα τα ίδια μου κάνει με 7άρια, μέχρι τώρα δούλευε οκ, είχα να το ανοίξω Κανά δυο εβδομάδες και σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα, απεγκατάσταση έκανα το plug-in, έκλεισα το antivirus, άλλαξα browser, τίποτα......
Τελικά έλυσα το θέμα μου με Firefox, με chrome και 32άρια w7 , δεν παίζει με τίποτα σε εμένα

καλημερα σε ολους. τελικα επαιξε μονο με firefox.ευχαριστω ολους για την βοηθεια και σας ευχομαι καλη ανασταση και καλο πασχα!!!!!!!!!!

Καλό θα ήταν να βάζουν τις αθλητικές εκπομπές/reviews με highlights στο nova go για on-demand χρήση.
Δεν είναι κάτι δύσκολο.

τι επαθε παλι το nova go σημερα παω να το βαλω και μου λεει τα γνωστα κατεβαστε το plugin και δεν δουλευει με chrome εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα η κανανε παλι καμια αναβαθμιση στο συστυμα και μας ταλαιπωρουν.

καλησπερα και σε μενα το ιδιο παλι και βλεπω απο αλλο μπροσερ απο το οπερα , επισης μου βγαζει σημερα λογου συμφωρισης δικτυου δηλαδη κολαγε για λιγα λεπτα στο παιχνιδι μπασκετ μπαρτσελονα ολυμπιακος ενταξει λογικο κει .

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση γιατι ελεγα οτι εγω εχω προβλημα με τον υπολογιστη αλλα ειναι προβλημα μαλλον του chrome και εγω αυτο θα κανω θα κατεβασω και τον opera μηπως δω απο εκει.

Προβλήματα με τον Chrome έχει και το Sky Go που πλέον δεν το υποστηρίζει.

Διαφορετική εφαρμογή χρησιμοποιεί(Silverlight εκεί) αλλά το αναφέρω αφού είναι αντίστοιχη(ας πούμε) υπηρεσία με προβλήματα στον Chrome.

υπάρχει λύση ρε μάγκες να μπορείς να δεις novago σε desktop από έξοδο hdmi?

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Νοβα που και την Τρίτη και σήμερα μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε στο ταμπλετ τους αγωνες του παναθηναικου με τον ΠΑΟΚ στο βόλευ την ώρα που στην τηλεόραση έπαιζε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Η ποιότητα του novasports 4 στο ταμπλετ μου ήταν εκπληκτική

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Συμφωνω απολυτως και επιπλεον ηταν φανταστικοι αγωνες στο βολευ.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Νοβα που και την Τρίτη και σήμερα μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε στο ταμπλετ τους αγωνες του παναθηναικου με τον ΠΑΟΚ στο βόλευ την ώρα που στην τηλεόραση έπαιζε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Η ποιότητα του novasports 4 στο ταμπλετ μου ήταν εκπληκτική
Ειρωνικά το λες έτσι;

Ειρωνικά το λες έτσι;

Προφανώς. 2 σχεδόν χρόνια η υπηρεσία κι ακόμα δεν έχει όλα τα novasports. Και ήταν και τόσο δύσκολο να το σκεφτούν να το βάλουν σε ένα αλλο

Status
Not open for further replies.