NovaGO

Status
Not open for further replies.
Eki εγώ γελάω με το beta 2 ετών τώρα...
Μιλάμε τόσο beta δε πρέπει να έχει γίνει ξανά στον Πλανήτη :pPp

HP laptop με Win 7/64
Τη περασμένη Τετάρτη (15/4/2015), είδα κανονικά το παιχνίδι Πανθρακικός-Ολυμπιακός, με το κουπόνι της εφημερίδας.
Χθες, είπα να ρίζω μια ματιά στον ΠΑΟΚ που έπαιζε στη Κέρκυρα. Αμ δε.
Δε με πήγαινε στην οθόνη που βάζω τον κωδικό και ζητούσε να κατεβάσω το plugin (τα ίδια σε IE και Chrome).
Κατέβασμα του plugin και άντε πάλι απ' την αρχή. Είχε κολλήσει η βελόνα. "Πρέπει να κατεβάσετε το plugin....κλπ", οπότε ψάχνοντας έφθασα σ' αυτό το νήμα.
Σήμερα πήρα την εφημερίδα, έβαλα τα σχετικά στον Chrome, μου ήρθε SMS, πάω να μπώ, πάλι το plugin...
Σύμφωνα μ' αυτά που διάβασα, εγκατέστησα Firefox. Στη πρώτη επίσκεψη στο protothema.nova.gr, μου ζητάει να βάλω το plugin. Το κατεβάζω και το εγκαθιστώ.
Ξαναξεκινώ τον Firefox και πάω πάλι στο protothema.nova.gr.
Αυτή τη φορά μου λεεί ότι το Flashplayer είναι παλιό. Του λέω να κάνει Update. Κάνει το Update, ξανανοίγω τον Firefox και πάω πάλι στο protothema.nova.gr
Μιου βγάζει την οθόνη με τα καναλια και το τι παίζουν.
Κάνοντας κλικ στο "LIVE TV", επιτέλους μου ζήτησε Username και password. Μπήκα και όλα ΟΚ.
Ξαναέκανα μια δοκιμή να μπω από ΙΕ και Chrome. Τίποτα, ζητάνε το plugin.
Έτσι, έχω καταλήξει με 3 browsers, και καταμερσμό εργασιών. Αλλες δουλειές ο ένας, άλλες ο 2ος, άλλες ο 3ος.
Ά ρε Νόβα με τα Beta σου!

HP laptop με Win 7/64
Τη περασμένη Τετάρτη (15/4/2015), είδα κανονικά το παιχνίδι Πανθρακικός-Ολυμπιακός, με το κουπόνι της εφημερίδας.
Χθες, είπα να ρίζω μια ματιά στον ΠΑΟΚ που έπαιζε στη Κέρκυρα. Αμ δε.
Δε με πήγαινε στην οθόνη που βάζω τον κωδικό και ζητούσε να κατεβάσω το plugin (τα ίδια σε IE και Chrome).
Κατέβασμα του plugin και άντε πάλι απ' την αρχή. Είχε κολλήσει η βελόνα. "Πρέπει να κατεβάσετε το plugin....κλπ", οπότε ψάχνοντας έφθασα σ' αυτό το νήμα.
Σήμερα πήρα την εφημερίδα, έβαλα τα σχετικά στον Chrome, μου ήρθε SMS, πάω να μπώ, πάλι το plugin...
Σύμφωνα μ' αυτά που διάβασα, εγκατέστησα Firefox. Στη πρώτη επίσκεψη στο protothema.nova.gr, μου ζητάει να βάλω το plugin. Το κατεβάζω και το εγκαθιστώ.
Ξαναξεκινώ τον Firefox και πάω πάλι στο protothema.nova.gr.
Αυτή τη φορά μου λεεί ότι το Flashplayer είναι παλιό. Του λέω να κάνει Update. Κάνει το Update, ξανανοίγω τον Firefox και πάω πάλι στο protothema.nova.gr
Μιου βγάζει την οθόνη με τα καναλια και το τι παίζουν.
Κάνοντας κλικ στο "LIVE TV", επιτέλους μου ζήτησε Username και password. Μπήκα και όλα ΟΚ.
Ξαναέκανα μια δοκιμή να μπω από ΙΕ και Chrome. Τίποτα, ζητάνε το plugin.
Έτσι, έχω καταλήξει με 3 browsers, και καταμερσμό εργασιών. Αλλες δουλειές ο ένας, άλλες ο 2ος, άλλες ο 3ος.
Ά ρε Νόβα με τα Beta σου!

καλησπερα ασε κολαει πολυ αυτο με τον πλακ ιν μερικες φορες ειναι και εαν εχεις λειτουργικο 32 μπιτι η 64 γιατι στα 64 μπιτ κολανε πολυ θελει μονο 32 μπιτ

Πέραν όλων των άλλων, να δίνεται σημασία σε τυχόν Internet Security,εφοσον διαθέτετε. Το panda /cloud μου το έκοβε και έπρεπε να επιστρέψω τη λειτουργία του χειροκίνητα.
Επίσης όπως έχω γράψει παλιότερα, δοκιμάστε και τον yandex. Σε 64 bit OS μια χαρά μου δουλεύει (όποτε παίρνω τα κουπόνια του πρώτου θέματος).

Τελικά διαπιστώνω οτι ο chrome δεν χρησιμεύει σε τίποτα πλέον.Ούτε novago παίζει αφού ζητάει συνεχώς το pugin αλλά ούτε και το foxplay (σε λήμα του ΟΤΕ αφού συνεχώς ζητάει εγκατάσταση του silverlight) Με τον mozila παίζουν και οι δύο υπηρεσίες άψογα

Τελικά διαπιστώνω οτι ο chrome δεν χρησιμεύει σε τίποτα πλέον.Ούτε novago παίζει αφού ζητάει συνεχώς το pugin αλλά ούτε και το foxplay (σε λήμα του ΟΤΕ αφού συνεχώς ζητάει εγκατάσταση του silverlight) Με τον mozila παίζουν και οι δύο υπηρεσίες άψογα
Έχεις απόλυτο δίκιο

Λίγο μπέρδεμα το novago. Είχα παρακολουθήσει πριν δυο εβδομάδα το επεισόδιο του the following γιατί το είχα χάσει στην τιβι. Τώρα που μπαίνω για να δω της προηγούμενης εβδομαδας δεν το έχει καν.ελεος δηλαδή ,ότι θέλουν βάζουν τελικά απο σειρές για να δούμε? τόσο δύσκολο ειναι να μπει μια σειρά

Αντιγράφω απάντηση από το support.

Καλησπέρα sas11097,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για πιθανή προσωρινή δυσλειτουργία της εφαρμογής του Nova GO με τους browsers Internet Explorer 11 και Google Chrome, με την τελευταία του αναβάθμιση.

Η υπηρεσία λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με τον Mozilla Firefox, οπότε και θα προτείναμε δοκιμή με τον συγκεκριμένο browser.

Επίσης, καλό είναι να ελέγξεις στα πρόσθετα του browser, ότι είναι ενεργή η επιλογή ώστε το plugin της υπηρεσίας NovaGO, να είναι πάντα ενεργοποιημένο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Αυτά μας είπε η Νόβα σήμερα.
Ξεχάστε ΙΕ και Chrome.
Το είχαμε καταλάβει από πριν, αλλά αυτή η δήλωση είναι σκάνδαλο για τη Microsoft και τη Google.
Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια...

Attachments

Όσοι έχετε 64bit windows να προσέχετε να βάλετε 32bit έκδοση του browser. Με firefox 64bit δεν παίζει. Ζητάει συνεχώς το plugin.
Σε 32bit firefox δουλεύει ρολόι.

Πάντως για να ξεκινήσει το plugin να δείχνει εικόμα στον firefox, απλά "μπετώνει" το λειτουργικό για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται και δείχνει εικόνα.
Κατά τα άλλα μια χαρά.

Re: Απάντηση: NovaGO

Όσοι έχετε 64bit windows να προσέχετε να βάλετε 32bit έκδοση του browser. Με firefox 64bit δεν παίζει. Ζητάει συνεχώς το plugin.
Σε 32bit firefox δουλεύει ρολόι.
Δεν διάλεξα κάτι κατά την εγκατάσταση του Firefox. Έχω 64bit Win7. Κατέβασε, εγκατέστησε, δουλεύει. Η έκδοση Firefox είναι η 37.0.2.

Εγώ έχω windows 8.1 64bit και το plugin κάνει crash. Δοκίμασα τα πάντα. Καμιά ιδέα?

Μια απο τα ιδια σε windows 8 64bit

Σε ολους τους browser βγαζει να γινει εγκατασταση και στον firefox (32bit) κρασαρει συνεχεια.

τωρα βλεπω το πάο τσσκα σε 64 μπιτ φιρεφοξ και παιζει σφαιρα το δοκιμασα και στον οπερα 64 μπιτ μια χαρα παει εχω win 7 ultimate 64 bit

Re: Απάντηση: NovaGO

Όσοι έχετε προβλήματα με το plug in δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε το plug in από extensions, add on & plug in στις ρυθμίσεις των broswers σας και κατόπιν και από το Add/Remove Programs (Program Features).
Μετά εγκαταστήστε εκ νέου το plug in εφόσον έχετε κάνει update σε τελευταία version τον firefox x86 (32bit).
Διαφορετικά ένα format θα σας λύσει τα προβλήματα, το ξέρω πως είναι βάναυσο αλλά κάθε 2 χρόνια το πολύ, τα windows το θέλουν το format τους. :-)

Δοκίμασα για πρώτη φορά το nova go, στον αγώνα Ολυμπιακός - Barcelona.

Πλήρης απογοήτευση , δεν κατάφερα ποτέ να δω την 4η περίοδο.
Μαύρη οθόνη και το μήνυμα για πρόβλημα στο δίκτυο.
Όλα αυτά σε iPad Air 2.

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα στη συσκευή ή το δίκτυο.
Προφανώς , η υψηλή ζήτηση του αγώνα δημιούργησε αυτά τα προβλήματα.

Άρα σε αγώνες αιχμής η υπηρεσία ειναι πολύ πιθανό να σε κρεμάσει.
MEGA FAIL.

Απάντηση: Re: NovaGO

Εγώ τον είδα στο laptop και έτρεχε νερό.
Κανένα πρόβλημα καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: NovaGO

Άρα σε αγώνες αιχμής η υπηρεσία ειναι πολύ πιθανό να σε κρεμάσει.
MEGA FAIL.
Έχει καιρό να "κρεμάσει" λόγο ζήτησης, από την εποχή των κουπονιών.
Τουλάχιστον από τις αναφορές που διαβάζουμε. Η αλήθεια εχθές έκανα τσεκ 2-3 φορές (είναι στο λαπτοπ της κόρης μου δύσκολη η προσβαση) :flipout: οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Status
Not open for further replies.