NovaGO

Status
Not open for further replies.
παιζει σε rooted συσκευες? η τωρινη εκδοση? εχει δοκιμασει κανεις σε android box? ή στο chromecast

Last edited:
Καπου ειχα διαβασει στο ιντερνετ οτι ενα κινεζικο ταμπλετ μπορει να παιξει το nova go σε τηλεοραση αληθευει?Γενικα τελικα δεν υπαρχει καποιος τροπος για να παιξει στην τηλεοραση μας το nova go?
Τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το nova go επαιζε απο το σταθερο μου desktop στην τηλεοραση με ενα hdmi.

ενταξει το βρηκα τον τροπο.

ναι-κανενα προβλημα
το ρώτησα γιατί έχω ένα elephone p6000 στο οποίο έβαλα την εφαρμογή αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η αναπαραγωγή βίντεο δεν υποστηρίζεται για αυτήν την συσκευή.Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατων και μου είπαν ότι είναι κάποια ασυμβατότητα της εφαρμογής με το συγκεκριμένο android.

το ρώτησα γιατί έχω ένα elephone p6000 στο οποίο έβαλα την εφαρμογή αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η αναπαραγωγή βίντεο δεν υποστηρίζεται για αυτήν την συσκευή.Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατων και μου είπαν ότι είναι κάποια ασυμβατότητα της εφαρμογής με το συγκεκριμένο android.

με το android δεν νομιζω.με την συγκεκριμενη συσκευη ισως.να υποθεσω οτι δεν εισαι ρουταρισμενος.
σε εμενα σε Note 4 και android 5.0.2 παιζει απροβληματιστα.
αλλα και στο ταβλετ samsung tab s 8,4,παλι με 5.0.2 επισης παιζει χωρις κανενα προβλημα.
για δες μηπως θελει καποιο Update η εφαρμογη.
διαφορετικα καποια ασυμβατοτητα με την συσκευη υπαρχει.

Παιδιά έχω σε lg g3 root το nova go αλλά παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Γιατί στη τελευταία έκδοση του play store δεν παίζει..
Με το miracast κάπως το κατάφερα Μια φορά και μετέφερα εικονα και ήχο στην smart tv Μου μια Samsung 48h6400
Απο τότε όσες φορές και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να το ξανά κάνω
Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος να το κάνω;

ευχαριστω..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην Ανανέωση Συσκευής μου λεει Η διαχείριση του Nova GO λογαριασμού σας και της συσκευής σας έχει μεταφερθεί στο Nova My Account. Μέσα από το Nova My Account μπορείτε να επαναφέρετε το password της υπηρεσίας Nova GO, να ενημερώσετε τα στοιχεία σας και να ανανεώσετε τη συσκευή σας εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ. Για να διαγράψετε την υφιστάμενη συσκευή σας προκειμένου να εγγράψετε μια νέα συσκευή στην υπηρεσία Nova GO, εγγραφείτε ή συνδεθείτε στο myaccount.nova.gr.

καλημέρα

υπάρχει τρόπος κάποιος να δει novago μέσω vpn στο εξωτερικό?

προσπάθησα να διαβάσω όλο το thread αλλά μου είναι δύσκολο να βγάλω κάποιο συμπέρασμα μιας και παλιότερα μάλλον μπορούσε να γίνει αλλά από οτι καταλαβαίνω δε γίνεται τώρα?

σίγουρα slingbox είναι μια επιλογή αλλά θέλει πολύ καλό upload speed

ευχαριστώ

Καλησπερα και καλωσορισες. Πρεπει να αγορασεις ενα premium vpn απο εναν παροχο οπως το hidemyass ή shellfire. Και τα δυο υποστηριζουν pptp και l2pt και μπορεις να ρυθμισεις αντιστοιχα τον ρουτερ σου.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Ξερεις αν υπαρχουν χρηστες που βλεπουν novago με αυτο τον τροπο?

Το εχω κανει και ο ίδιος παλαιότερα με το hidemyass εντος σπιτιου σε ενα λαπτοπ αντι multiview. Δεν το εχω χρησιμοποιησει εδω και περιπου 8-10 μηνες, αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι.Οι providers που ανεφερα ειναι απλα ενδεικτικοί, φυσικά υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Προυπόθεση φυσικά, να σου παρεχουν ελληνικό ip. Το ειχα ακομη πιο παλιά προσωρινά με ενα vpn απο το πανεστημιο πατρων στο οποιο εργαζομουν, επισης δουλευε.

Last edited:
Status
Not open for further replies.