NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Αυτό θα ήταν ευχής έργο. !!!

Θέλω να πω ότι με την κόρη μου είμαστε στα μαχαίρια, :flipout: για το ποιος θα βλέπει.
Βλέπω να μην το ξανά έχω ποτέ στο κινητό μου. :grandpa:
Σκέψου εμένα που έχω δύο κόρες...Πόλεμος... Ας ελπισουμε να μας διαβάσει ή Νοβα αλλιώς όπως εγραψες κι εσυ δε το ξανά έχουμε ποτέ στο κινητό... Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες

καλησπερα καλως σας βρηκα..... μια ερωτηση γιατι εχω μπλοκαρει ... εχω nova go εβλεπα κανωνηκα σε λαπτοπ hp pavilion dv4000 τοχω μονο γιαφτω και τιπωτα αλλω με το που μου ζητησε να κατεβασω το νεο plugin εσβησα το παλιο εκανα επανεκινηση κανωνηκα εβαλα το νεο ..το ενεργοποιησα νανε παντα ενεργω με κλειστβ μπροσγουερ mozilla .... με το που παω να ξαναδω μου λεει οτι πεζη μονο σε λαπτοπ κτλπ και οχι σε τηλεοραση η σταθερω υπολογιστη εγω σε λαπτοπ τοχω παντως .....οπως βλεπω παντα καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...!!!!!!!!!!!!

Η εφαρμογή novasports.gr στη Samsung smart tv ζητάει κωδικούς για να δεις το live tv..ξέρετε ποιους πρεπει να βάλουμε? (δεν έχει σχέση με το novago)

Είστε σίγουροι οτι μπορει να παιξει σε smart tv;μονο ραφιοδιοφωνικα παιζει απο οτι ξερω.παντως αν παιζει μια χαρα θα ειναι και με τους κωδικούς απο την εφημερίδα .

καλησπερα καλως σας βρηκα..... μια ερωτηση γιατι εχω μπλοκαρει ... εχω nova go εβλεπα κανωνηκα σε λαπτοπ hp pavilion dv4000 τοχω μονο γιαφτω και τιπωτα αλλω με το που μου ζητησε να κατεβασω το νεο plugin εσβησα το παλιο εκανα επανεκινηση κανωνηκα εβαλα το νεο ..το ενεργοποιησα νανε παντα ενεργω με κλειστβ μπροσγουερ mozilla .... με το που παω να ξαναδω μου λεει οτι πεζη μονο σε λαπτοπ κτλπ και οχι σε τηλεοραση η σταθερω υπολογιστη εγω σε λαπτοπ τοχω παντως .....οπως βλεπω παντα καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...!!!!!!!!!!!!

φιλε για να μην δυσκολευτεις γραψε στο nova official support που θα βρεις στο φορουμ της νοβα
να σε βοηθησουν αυτοι-αλλοιως ψαξε λιγο στις προηγουμενες σελιδες στο θεμα που εγραψες και
θα δεις την λυση του αν μπορεσεις να κανεις ο ιδιος τις ενεργειες που απαιτουνται

Δες εδω.

Απο χθες κανει 2 λεπτα να φορτωσει και καποιες φορες παιζει καποιες δεν παιζει. Μιλησα και με την εξυπηρετηση πελατων αλλα δεν βγαλαμε ακρη..

Απάντηση: Re: NovaGO

Είστε σίγουροι οτι μπορει να παιξει σε smart tv;μονο ραφιοδιοφωνικα παιζει απο οτι ξερω.παντως αν παιζει μια χαρα θα ειναι και με τους κωδικούς απο την εφημερίδα .

Mην μπερδέυετε το Novago με την εφαρμογή της Samsung Smart Tv.Είναι διαφορετικές εφαρμογές.

Mην μπερδέυετε το Novago με την εφαρμογή της Samsung Smart Tv.Είναι διαφορετικές εφαρμογές.

Βάζεις τους κωδικούς του novago;δουλεύει και με τους κωδικούς απο τη εφημερίδα ;μετα βεβαια απο την έγγραφη .

H εφαρμογη του novasports σε smart tv's ειναι μονο για ειδησεις και βιντεο ρεπορταζ. Δεν εχει ζωντανο περιεχομενο και φυσικα δεν εχει σχεση με τους κωδικους του novago.

H εφαρμογη του novasports σε smart tv's ειναι μονο για ειδησεις και βιντεο ρεπορταζ. Δεν εχει ζωντανο περιεχομενο και φυσικα δεν εχει σχεση με τους κωδικους του novago.

Δοκίμασε να μπεις στην εφαρμογή .μετα στο web tv .εκει τι ειναι αυτό;βασικά το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ το έχουν σε ήχο μόνο .

Εφόσον είσαι ενεργός συνδρομητής στο αθλητικό πακέτο, σου δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο WebTV LIVE, σε επιλεγμένους ζωντανούς αγώνες ή εκπομπές και μέσα από την εφαρμογή novasports.gr!

Χρειάζεται να βάλεις τους κωδικούς σου που βρίσκεις στη σελίδα της νόβα (δίνει οδηγίες και η εφαρμογή). Στην ουσία "εκμεταλλεύεται" το novago και δείχνει ένα παιχνίδι ή κάποια εκπομπή π,χ Παίζουμε Ελλάδα, μέσα από τα sports κανάλια της δίνοντας άλλη μια "δυνατότητα" στους πελάτες της με Smart TVs ανεξάρτητα από το novago.

Δεν έχει όλο το 24ωρο κάτι live να δεις αλλά δείχνει αγώνες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, βόλεϊ όπως το χθεσινό τελικό, πόλο κ.α.

Πρέπει να είσαι συνδρομητής 3play ή μόνο απλής ΝΟΒΑ; παλιότερα το novasports.gr έδειχνε αγώνες και άλλα μόνο αν ήσουν συνδρομητής ίντερνετ forthnet. Σε περίπτωση που έχει απλό ΝΟΒΑ sportspack και άλλο πάροχο ίντερνετ τι γίνεται;

Εφόσον είσαι ενεργός συνδρομητής στο αθλητικό πακέτο

Πρέπει να είσαι συνδρομητής 3play ή μόνο απλής ΝΟΒΑ; παλιότερα το novasports.gr έδειχνε αγώνες και άλλα μόνο αν ήσουν συνδρομητής ίντερνετ forthnet. Σε περίπτωση που έχει απλό ΝΟΒΑ sportspack και άλλο πάροχο ίντερνετ τι γίνεται;

Δεν χρειάζεται να είσαι συνδρομητής σε αλλή υπηρεσία της Forthnet, μπορείς να έχεις ίντερνετ από όποιον άλλο πάροχο επιθυμείς και να έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή και το live της.

Εφόσον είσαι ενεργός συνδρομητής στο αθλητικό πακέτο, σου δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο WebTV LIVE, σε επιλεγμένους ζωντανούς αγώνες ή εκπομπές και μέσα από την εφαρμογή novasports.gr!

Χρειάζεται να βάλεις τους κωδικούς σου που βρίσκεις στη σελίδα της νόβα (δίνει οδηγίες και η εφαρμογή). Στην ουσία "εκμεταλλεύεται" το novago και δείχνει ένα παιχνίδι ή κάποια εκπομπή π,χ Παίζουμε Ελλάδα, μέσα από τα sports κανάλια της δίνοντας άλλη μια "δυνατότητα" στους πελάτες της με Smart TVs ανεξάρτητα από το novago.

Δεν έχει όλο το 24ωρο κάτι live να δεις αλλά δείχνει αγώνες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, βόλεϊ όπως το χθεσινό τελικό, πόλο κ.α.

Σ'ευχαριστω πολυ, απλά δεν βρίσκω ποιους κωδικούς να βάλω! Λέει κωδικό συνδρομητή, οκ..,αλλα password? αυτόν που εχω για το mynova? αυτός έχει και γράμματα, ενώ στην τηλεόραση με αφήνει να βάλω μονο αριθμούς! Μπορεις να μου δώσεις το ακριβές link για να κάνω εγγραφή? το μονο που βρίσκω είναι ένα βιντεάκι στο novasports.gr που δείχνει πως δουλεύει η υπηρεσία...

Aν ζητάει κωδικό συνδρομητή μόνο με αριθμούς πρέπει να είναι ο κωδικος που γράφει στον λογαριασμό.

Φίλε μου,έχεις μπερδευτεί και δημιουργείται και μπέρδεμα γενικότερα με το θέμα του νήματος.Η εφαρμογή αυτή δεν έχει σχέση με το novago.Υπάρχει και video για τη χρήση της εφαρμογής.Υπάρχει και η σελίδα που κάνεις register για λογαριασμό,δεν είμαι σίγουρος όμως ότι σου χρειάζεται για την εφαρμογή σε smart TV.Σε ποιο σημείο σου ζητάει κωδικούς?

Status
Not open for further replies.