NovaGO

Status
Not open for further replies.
Στο κινητό μου, samsung galaxy s duos 2 with android 4.2.2, δουλεύει κανονικά έλα όμως που οι 4 ιντσες δεν είναι και το καλύτερο! Πιστεύω ότι οποιοδήποτε επώνυμο κινητό με official rom και πάνω από android 4,2 θα δουλεύει. Τώρα βέβαια μερικές κινεζιές που έχουν περίεργες rom ή κινητά που είναι rooted φυσικά δεν τρέχουν.

Κι εγώ στο κινητό μου έχω το αντίστοιχο του OTE και παίζει χωρίς πρόβλημα. Απλά της Νοva το είχα εξ αρχής στο λάπτοπ μου που το κουβαλάω και στη δουλειά και είναι σίγουρα πιο άνετο από το κινητό. Σκέφτομαι τώρα είτε την ταμπλέτα, είτε ένα Mac που από ότι κατάλαβα παίζει πλέον κανονικά (μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς; )

Δν έχω καταλάβει γιατί δεν μπορεί να υπάρχει σε 2 συσκευές ταυτόχρονα? Εγω πχ το χω σ ενα android tablet αλλά θέλω να το βάλω και στο iphone μου. Φυσικά δεν ζητάω ταυτόχρονα να το βλέπω αλλά με τους ίδιους κωδικούς. Γίνεται? ή ακόμα όχι?

Ακόμη όχι...Και νομίζω ότι είναι το μόνο απολύτως δικαιολογημενο παράπονο που -πρέπει να- έχουμε τη στιγμή αυτή όσοι έχουμε 3ple play..οι υπόλοιποι, έχουν ένα ακόμη!

Βγήκε update σε 3.1.1 player και σε εμένα τουλάχιστον δείχνει να έφτιαξε η κατάσταση.Και πάντα για laptop γράφω.

Δουλεύει πλέον σε 17άρι laptop.

Τουλάχιστον το διόρθωσαν σχετικά γρήγορα, για να μην λέμε μόνο αρνητικά.

Έχει βέβαια τα απαράδεκτα "κολλήματα" που αναφέρατε σε κάποια κανάλια π.χ. στο Fox

Δεν κολλάει ακριβώς, απλά δεν είναι καθόλου smooth και αργεί να φορτώσει στην αρχή.

Απάντηση: Re: NovaGO

στο mac παιζει κανονικα; ή με parallels κλπ..;

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Παίζει κανονικά, οπότε δεν χρειάζεται το parallels πλέον.
Με parallels δεν παίζει. Νομίζει πως προβάλλεται σε εξωτερική οθόνη.

Σε μένα πάντως (17αρι laptop Windows 7) ακόμα μου το αναγνωρίζει desktop και δεν με αφήνει να δω. Το χει άλλος ακόμα αυτό το πρόβλημα;

Τοτε γραψε στο support το προβλημα σου να παρεις οδηγιες για επανεγκατασταση του plugin κ.λ.π
Συνηθως βρισκεται η λυση

Συνηθως ειναι οι οδηγοι της καρτας γραφικων. Αν δε βαριεσαι ανανεωσε/ενημερωσε τους.

Ανανέωσα και τους οδηγούς αλλά τίποτα. Θα μιλήσω με το support αναγκαστικά. Ευχαριστώ πάντως. Γενικά όμως είναι τραγικό αυτό που κάνουν που δεν βγάζουν πρώτα μια beta για δοκιμή πριν αντικαταστήσουν την προηγούμενη έκδοση. Αυτά είναι ερασιτεχνισμοί

Παιδιά εγώ το έκανα εγκατάσταση αλλά όταν πάω να μπω σε κανάλι μου βγάζει μήνυμα να επιτρέψω την εκτέλεση του, Πώς γίνεται αυτό;

Sent from my 1+1

Σε εμένα και με το nova go player 3.1.1 συνεχίζει να μην παίζει πατάω σύνδεση και μου λέει να κατεβασω το nova go player ενώ το έχω είδη, μόνο μια φορά έπαιξε με κολλήματα παγώνει η εικόνα και ξανά φορτωνε. την καινούργια έκδοση την βγάζει το antivirus ότι έχει ιό. τι συμβαινει; μπωρειτε να με βοηθησετε;

3813c8b78e2dc02484fe4a3c68d15fe7.jpg

Αυτό μου βγάζει σε Firefox ενώ το έχω κάνει εκτέλεση ως διαχειριστής
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανανέωσα και τους οδηγούς αλλά τίποτα. Θα μιλήσω με το support αναγκαστικά. Ευχαριστώ πάντως. Γενικά όμως είναι τραγικό αυτό που κάνουν που δεν βγάζουν πρώτα μια beta για δοκιμή πριν αντικαταστήσουν την προηγούμενη έκδοση. Αυτά είναι ερασιτεχνισμοί

Φίλε έτσι είναι το software δεν γίνεται να βγει κάτι και να είναι απροβλημάτιστο, κανεις δεν το κάνει αυτό. Πάντα θα υπάρχουν προβληματάκια και πάντα θα υπάρχουν ενημερώσεις που θα τα διορθώνουν μέχρι την επόμενη έκδοση που θα κάνει κάτι άλλο κλπ κλπ. Ολόκληρες microsoft, apple κλπ βγάζουν λειτουργικά συστήματα και μετά έχεις συνέχεια updates, δεν είναι θέμα ερασιτεχνισμού ούτε τραγικό, έτσι είναι.

Status
Not open for further replies.