Συνομιλία σημερινή στο chat της Nova:
Καλήσπερα μου στείλατε έναν οδηγό εγκατάστασης του player το έκανα βήμα και έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.....Error 107017...Τι κάνουμε??
NOVA: Καλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στo Nova Go. Δώστε μου παρακαλώ λίγο χρόνο να το ελέγξω.
Έχετε συνδέσει μήπως κάποια εξωτερική οθόνη;
Εννοείται πώς όχι
ξέρω ότι δεν υπάρχει προσβασιμότητα με κάτι τέτοιο εδώ και 2 χρόνια!!
περίπου
είμαι απο laptop...και δεν είμαι μόνο εγώ, μετά το update κάνατε έχουν γίνει όλα.....άστο καλύτερα!
Έχετε κάνει ενημέρωση στην κάρτα γραφικών σας;
και αυτό έχω κάνει
άμα θέλεις σου στέλνω και φώτο ότι είμαι απο laptop
έχω μπεί σε πολλά forum και γίνεται πανικός...θεωρώ ότι το update είναι λίγο λάθος εώς πολύ!!!
είμαι σίγουρος ότι σήμερα σας έχουν πάρει πολλοί τηλέφωνο ή εδώ στο chat και σας έχουν πρήξει (δικαιολογημένα όμως)
Ελέγχεται το συγκεκριμένο ζήτημα και δημιουργείτε κυρίως σε Windows 10 που έχουν γίνει αναβάθμιση από 7 ή 8.
Και αυτό οφείλετε στο ότι δεν εγκαθίσταται ο σωστός οδηγός για τα windows 10 αυτόματα.
υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός που να κάνεις βήμα βήμα τη διαδικασία??? Πέρα απο τον οδηγό που ήδη έχω????
Αυτό είναι καθαρά στον υπολογιστή.
ναι αλλά το έκανα και αυτό βήμα βήμα και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα!!
ναι αλλά στο κινητό μου παίζει κανονικά!! Δηλαδή τι πρέπει να αλλάξω laptop???
ή να γυρίσω στα προηγούμενα windows??? Πόσο ευκολό είναι να κάνεις format αυτή τη στιγμή????
Καλό θα ήταν να το δείτε με κάποιο τεχνικό Η/Υ.
Δηλαδή αντί να φτιάξετε ένα update για όλους, πρέπει εμείς να τρέξουμε σε τεχνικούς??? Στο φινάλε ρε παιδιά γυρίστε στην έκδοση 3.0.0 αφού αντιμετωπίζουν πολλοί πρόβλημα με την 3.1.0!!!! Δε το βλέπεται>???
Η τελευταία αναβάθμιση είναι η 3.1.1.
Καλά δεν αλλάζει τίποτα όμως αυτό!!!
και πάλι πρόβλημα υπάρχει όπως και να λέγεται η καινούργια αναβάθμιση!!!! Με όλα αυτά όμως αυτή τη στιγμή εμείς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα....Δε μπορεί ρε παιδιά να μας στέλνετε σε τεχνικούς και λύθηκε το θέμα!!!
Τέσπα από ότι φαίνεται δε προτίθεστε να διορθώσετε το θέμα άμεσα για να είναι όλα ικανοποιημένοι!!!!! ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!! ΚΑΛΌ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ ΠΑΊΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΣ!!!!!
Σας ζητώ συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία, να είστε σίγουρος πως προσπαθούμε από μεριάς μας να λύνουμε όσο πιο σύντομα και αποτελεσματικά είναι δυνατόν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Επίσης ότι σχόλια/παράπονα και παρατηρήσεις μας υποδείξετε είναι καλοδεχούμενα και προωθούνται στα αρμόδια τμήματα της εταιρίας ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η υπηρεσία!
Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο αλλά πίστεψε με δε θα γίνει κάτι σύντομα....άρχισε μετά απο καιρό το πρωτάθλημα Ελλάδος -που το πολυδιαφημίζεται- και δε μπορούμε να το δούμε μέσα απο κάτι που πληρώνουμε!!!! Αυτό δυστηχώς για εμάς είναι κοροιδία!!!!
Εάν θέλετε μπορώ να σας κάνω μία ανανέωση συσκευής για να παρακολουθήσετε από το κινητό σας.
Μα το θέμα είναι να το βλέπουμε φίλε μου σε οθόνη φυσιολογική, αυτό με το κινητό το ξέρω, αλλά απο τη στιγμή που λέτε για laptop εεε θα ήθελα να ´διαλέγω εγώ την συσκευή που θέλω να δώ κάτι δε νομίζεις?? Να μην υπήρχε η επιλογή του laptop να πω οκ μη ζητάς πολλά, αλλά όχι να επιβάλει η Nova που θα το δούμε!!!! τέσπα άστο γιατί δε βγάζει πουθενά, καλό απόγευμα και πραγματικά εκεί που είσασταν πρωτοπόροι σε κάτι τέτοιο μάλλον πάτε μόνοι σας να βγάλετε τα μάτια σας!!!! ΚΡΙΜΑ!!!!
Δεν επιλέγουμε σε ποιά συσκευή θα δείτε αλλά εφόσον δημιουργείτε κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη συσκευή σας προτείνουμε κάποιες άλλες επιλογές για να δείτε το περιεχόμενο.
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την τεχνική υποστήριξη του Nova Go! Παραμένουμε πάντοτε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!
Μπορώ να πώ ότι τουλάχιστον ήταν υπομονετικός ο άνθρωπος, αν έχει κάνει κανείς κάτι ενημερώστε και τους υπόλοιπους γιατί δε βλέπω να γλιτώνουμε το format και την επιστροφή σε Windows 8