NovaGO

Status
Not open for further replies.
και το sony vaio είναι αλλα εχω πρόβλημα, όταν παω ανοιξω το nova go μου βγαζει μηνυμα (Παρακαλώ κατέβασε και εγκατέστησε το απαραίτητο NovaGO Player. Αν το έχεις εγκαταστήσει ήδη, επέτρεψε την εκτέλεσή του για να απολαύσεις θέαμα) ενώ το εχω ειδη κατεβασμενο κλεινω το μηνυμα παταω συνδεση και μου βγαζει παλι αυτό το μηνυμα. εχω κανει αρκετα τηλεφωνήματα στην nova αλλα ακρη δεν μπωρω να βγαλω. τωρα τι γεινεται; τι να κανω; καπιος φιλος αν μπωρει να με βοηθησει
Αχιλλέα,
Το ίδιο ακριβώς μήνυμα κτλ και δούλεψε τελικά με την απενεργοποίηση του antivirus (το plugin κάνει conflict με κάποια διεργασία του PANDA Antivirus !!!)
Κατά τ'άλλα το δοκίμασα σε firefox , win10 home x64, laptop asus , καρτα γραφικών ενσωματωμένη intel hd 5500.
Το τρελό είναι πως όταν έχω ενεργοποιημένο το Panda και πάω να μπω στο nova go όχι μόνο δεν μπαίνει κάνοντας αυτά που περιέγραψες αλλά πλέον μου κάνει και επανεκκίνηση τον υπολογιστή !!!

sony vaio εχω και εγω αλλα αν συμβαινει να παιζει μονο σε hp θα ειναι απο τα πολυ περιεργα.

Να προσθέσω και γω ένα λιθαράκι στη κουβέντα, μπας και βγούμε σοφότεροι από τα νέα τερτίπια της φίλης μας Νοva (μια χαρά το είχατε πριν, τί σας έπιασε...). Σε laptop ΗP με i5 Win 10 64bit με Intel και Amd ανεξάρτητη, κάνει σπασίματα! Προφανώς υπάρχει θέμα και στο νέο player v3.1.1, όχι σε όλους...

Για την κουβέντα, μου έστειλαν αυτό το sms:
TO Nova GO EMΠΛOYTIZETAI ΔIAPKΩΣ ME NEEΣ ΔYNATOTHTEΣ! ΠΛEON EXETE THN EΠIΛOΓH NA AΠOΛAMBANETE TO AΓAΠHMENO ΣAΣ ΘEAMA OΠOY KI AN EIΣTE MEΣΩ OΠOIOYΔHΠOTE browser.

Δεν το δοκίμασα ακόμη...

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

Re: Απάντηση: NovaGO

Για την κουβέντα, μου έστειλαν αυτό το sms:
TO Nova GO EMΠΛOYTIZETAI ΔIAPKΩΣ ME NEEΣ ΔYNATOTHTEΣ! ΠΛEON EXETE THN EΠIΛOΓH NA AΠOΛAMBANETE TO AΓAΠHMENO ΣAΣ ΘEAMA OΠOY KI AN EIΣTE MEΣΩ OΠOIOYΔHΠOTE browser.

Δεν το δοκίμασα ακόμη...

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
το καινουριο που ειναι σε αυτο??μα δεν ειναι θεμα browser.

Αχιλλέα,
Το ίδιο ακριβώς μήνυμα κτλ και δούλεψε τελικά με την απενεργοποίηση του antivirus (το plugin κάνει conflict με κάποια διεργασία του PANDA Antivirus !!!)
Κατά τ'άλλα το δοκίμασα σε firefox , win10 home x64, laptop asus , καρτα γραφικών ενσωματωμένη intel hd 5500.
Το τρελό είναι πως όταν έχω ενεργοποιημένο το Panda και πάω να μπω στο nova go όχι μόνο δεν μπαίνει κάνοντας αυτά που περιέγραψες αλλά πλέον μου κάνει και επανεκκίνηση τον υπολογιστή !!!
το PANDA εχω το απενεργοποιησα βγαζει το παλι το μηνυμα (Παρακαλώ κατέβασε και εγκατέστησε το απαραίτητο NovaGO Player. Αν το έχεις εγκαταστήσει ήδη, επέτρεψε την εκτέλεσή του για να απολαύσεις θέαμα) αλλη βοηθεια παρακαλω

Ίσως δεν το αφήνει να τρέξει το anitvirus. Προσπάθησε να το βάλεις στις εξαιρέσεις και αν δεν γίνεται, απενεργοποίησε το antivirus, τουλάχιστον να δεις αν δουλεύει.

Εγώ με Fujitsu 17 και Windows 7 να μην περιμένω τίποτα έτσι; Είναι πάντως πλέον προφανές πως το καινούριο Go δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένα λάπτοπ και ίσως με συγκεκριμένο λειτουργικό.

Και το τραγικό είναι πως δεν υπάρχει και καμία αναφορά αν το καινούριο Go διορθώνει κάτι σε σχέση με το προηγούμενο
εκανα απενεργοποιηση/εξαιρεση αλλα δεν εγεινε τιποτα, άλλη βοηθεια παρακαλω

Δεν φταει το λειτουργικο. Ειναι καθαρα θεμα του 3.1.0 και 3.1.1. Με τον 3.0.0 εβλεπα τελεια. Στο ιδιο κομπιουτερ με τον 3.1.1 αστα να πανε στο σπασιμο. Η εικονα ειναι θαυμασια. Εχω απενεργοποιηση ANTIVARIUS εχω βαλει τον CHROME (εκει τελειως τραγικη η κατασταση) . Μηπως κανεις εχει κρατησει το 3.0.0 να μας τον δωσει;

Δεν φταει το λειτουργικο. Ειναι καθαρα θεμα του 3.1.0 και 3.1.1. Με τον 3.0.0 εβλεπα τελεια. Στο ιδιο κομπιουτερ με τον 3.1.1 αστα να πανε στο σπασιμο. Η εικονα ειναι θαυμασια. Εχω απενεργοποιηση ANTIVARIUS εχω βαλει τον CHROME (εκει τελειως τραγικη η κατασταση) . Μηπως κανεις εχει κρατησει το 3.0.0 να μας τον δωσει;

κοιτα χτες στο λεβαδειακος παο απο mozzilla απο την αγωνια να δω το ματς θες και απο την τραγικη κατασταση πλεον που εχω συμβιβαστει με τη νοβα δεν ειχε τα τρομερα σπασιματα αλλα μπορει να ηταν ιδεα μου σου λεω.

Από σήμερα στο Θέμα, για να έχεις το novago με τα 2 κανάλια πρέπει να πάρεις την έκδοση των 4.25 ...
Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η αρχή για να μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και δεύτερη συσκευή εμείς οι κανονικοί συνδρομητές

2 κανάλια όταν λες είναι τα γνωστά ή έβαλε επιπλέον;

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: NovaGO

Από σήμερα στο Θέμα, για να έχεις το novago με τα 2 κανάλια πρέπει να πάρεις την έκδοση των 4.25 ...
Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η αρχή για να μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και δεύτερη συσκευή εμείς οι κανονικοί συνδρομητές

μα δεν εχει καμια σχεση αυτο που λες.αν θες πας και το παιρνεις και το δοκιμαζεις σε αλλη συσκευη.

Το να μην το δώσει στην έκδοση των 2 σημαίνει λιγότεροι "έκτακτοι" θεατές, ευκολότερη διαχείριση συσκευών, άρα θα μπορεί να δώσει τη δυνατότητα που ΠΡΕΠΕΙ...

Δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα οι πόσοι χρήστες είναι online όσο η σωστή διαχείριση.

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το 3.1.1 δεν παιζει με τιποτα. συνεχεια λεει κατεβαστε το plugin. εχω κανει 100 φορες επεγκαταση με antivirus χωρις αλλα τιποτα.

εχει κανεις το 3.1.0?

Windows 10 χρήστης με λάπτοπ HP Pavilion G6-2220EV
Ήρθε με προεγκατεστημένα Windows 8 και έκανα αναβάθμιση για Win10. Κάρτα γραφικών AMD.

To NovaGo παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό το τρέμουλο που λέτε όλοι το είχα και εγώ πριν μια μέρα αλλά από τότε δεν εμφανίστηκε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ποιο antivirus εχεις? μηπως εκει ειναι τελικο το προβλημα? στα win10 εχετε το anniversary update?

Και γω δεν κατάφερα τίποτα, με κανένα browser ..., συνέχεια Error: 107017 !!!
Laptop VAIO με κάρτα γραφικών της ΑΤΙ και drivers της ίδιας της εταιρείας.
win10 με anniversary update! (Δεν έχω κάποιο antivirus)
Βρήκε κανείς τι φταίει?
Εννοείτε πως ΔΕΝ κάθομαι να πειράζω drivers της κάρτας γραφικών μιας και είναι περίεργες οι καταστάσεις με τα laptop και ειδικά για παλιές κάρτες γραφικών δεν υπάρχουν ενημερωμένοι drivers!

Θα ήθελα να παρακαλέσω τα μηνύματα που γράφουμε να έιναι σε κόσμιο τόνο. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση που εχει προκληθεί απο το πρόβλημα που εχει δημιουργηθεί στην τελευταία αναβάθμιση του GO, αυτό δεν σημαίνει οτι αν βγάλουμε τα νεύρα μας γράφοντας εδώ θα διορθωθεί. Εδώ είμαστε για να επισυνάπτουμε τα προβλήματα και ειναι σίγουρο οτι αυτοί που πρέπει περνούν το μήνυμα.

Μόλις είδα στιγμιότυπα από ΕΡT1-ΣΚΑΙ (στιγμιότυπα μέσω της νοβα) για τους σημερινούς αγώνε ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω αν έχει καμμία σχέση αλλά όπως αρκετοί φίλοι είπαν η εικόνα τρεμόπαιζε σε ενοχλητικό βαθμό (πήγαινε τόσο γρήγορα πάνω κάτω που ήταν θολή και σε κούραζε και στα μάτια)

Last edited:
Status
Not open for further replies.