NovaGO

Status
Not open for further replies.
σε μενα λεει αυτο

/jsp/webtv/undefined

και και λεει μετα να το ξανακανω εγκατασταση

Κάθε μέρα μου το βγάζει αυτό και μετά στην επόμενη προσπάθεια το error 17κλπ

Sent from my 1+1

Μπα, μονο το συγκεκριμενο μηνυμα μου βγαζει και ειναι η πρωτη φορα που το εμφανιζει.

Καλησπέρα προσπαθώ να βάλω να δω μέσω laptop σε 3 διαφορετικούς browser και ενώ εγκαθιστώ το plugin κανονικά μου ζηταει να το ξαναεγκατστησω. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το plugin?το λειτουργικό είναι Windows 7

coolni23: φιλε μου το ιδιο πρόβλημα εχω και εγω, το λειτουργο σου μια χαρα είναι, πρόβλημα εχει το novago player η το plugin υπομονή θα το φτιαξουν, αν το φτιαξουν. μου ειπαν προχθες ότι (υπαρχει ενας μικρος αριθμος συνδρωμητων που εχει αυτό το πρόβλημα) δηλαδή καπια στιγμη θα βγει νεα εκδοση ποτε θα βγει; αγνωστο. δεν τους νοιαζει λιγοι είναι αυτοι που εχουν πρόβλημα

Καινούργια δοκιμή σήμερα μετά από συνομίλια με υπάλληλο του nova, μου λέει βγήκε καινούργιο Plugin, το κατέβασα (μου φάνηκε βέβαια ίδιο) το έκανα εγκατάσταση και το πρόβλημα με το error παραμένει!!!!!

Σχετικά με το Error 107017 , είναι ακόμα προς διερεύνηση το πρόβλημα , αλλά όπως μου είπαν στο live chat, αυτό μπορεί ν' αργήσει αρκετά! Ωστόσο αυτό που μπορούν να σου κάνουν άμεσα, είναι η αποδέσμευση της συσκευής και με τα στοιχεία σου να το βάλεις σε κάποια άλλη! Αυτό έκανα μόλις τώρα και το πέρασα στο τάμπλετ μου και ....ΌΤΑΝ με το καλό διορθωθεί θα το επαναφέρω πίσω στο laptop!

Καινούργια δοκιμή σήμερα μετά από συνομίλια με υπάλληλο του nova, μου λέει βγήκε καινούργιο Plugin, το κατέβασα (μου φάνηκε βέβαια ίδιο) το έκανα εγκατάσταση και το πρόβλημα με το error παραμένει!!!!!

Τι εκδοση λεει ?

Δεν υπάρχει επίλυση ακόμη, προσπαθούν με την νέα έκδοση που θα δοθεί προσεχώς να επιλύσουν τα προβλήματα.

Τι εκδοση λεει ?

Λένε ότι έχουν κάνει upgrade, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο.....αν δεις την ονομασία του update είναι ίδια με αυτή που έβγαλαν και δημιουργεί προβλήματα!!!!

Σήμερα πάλι καινούργια δοκιμή και πάλι το γνωστό error.

Καλησπέρα !
Επειδή τελικά κατάφερα να διορθώσω τα δικά μου προβλήματα με το NOVA GO, θα κάνω μια ανασκόπηση για όποιον μπορεί να βοηθηθεί.
Πρώτα κάποιες παρατηρήσεις επειδή διάβασα αρκετά απο τα post με τα προβλήματα.

Προβλήματα που είχα και διορθώθηκαν:
Το κλασσικό με το μήνυμα εγκατάστασης ή επιτρέψτε την έκτέλεση του NOVAGO, ενώ ήδη είχε εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση (3.1.1.) ...

Πρώτα να δώσω ξανά την σύνθεση του μηχανήματος, γιατί αρκετοί φίλοι έγραψαν για καθαρή εγκατάσταση win10σε αντίθεση με αναβάθμιση κτλ

Σύνθεση ´´προβληματική´´
Laptop asus, win10 x64 εγκατεστημένα από αναβάθμιση των 8.1 με εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση (annivesary update)
Browser firefox
AV Panda Free
Graphics intel 5500
NOVAGO 3.1.1

Σύνθεση με το NOVAGO να λειτουργεί κανονικά
Laptop asus, win10 x64 εγκατεστημένα από αναβάθμιση των 8.1 με εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση (annivesary update)
Browser firefox
AV Avast Free
Graphics intel 5500
NOVAGO 3.1.1

Ενέργειες που έκανα:
1. Απεγκατάσταση NOVAGO
2. Απεγκατάσταση Panda
3. Απενεργοποίηση Adblock
4. Απενεργοποίηση πρόσθετων (είχε δυο διαφορετικές εκδόσεις) Firefox : WEBTV PC plugin NPDLL
plugins.jpg

5. Επανεκκίνηση
6. Εγκατάσταση NOVAGO - δοκιμή ΟΚ
7. Εγκατάσταση Avast free antivirus χωρίς firewall το ´´απλό´´ -
δοκιμή novago OK (NS1 και NC1 με ενεργοποιημενο ο AV , απενεργοποιημένο το Adblock)

Ενδιαφέρον το post σου pcdinos. Μερικές φορές τα antivirus και τα firewalls μπλοκάρουν πράγματα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Καλησπερα σας . Εχω ενα λαπτοπ με windows 7 64bit . Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την παρακολουθηση αγωνων , δεν με αφηνει δηλαδη να κανω εισαγωγη με τους κωδικους μου.
Μολις μπηκα στο σιτε http://p2-kln.novago.gr:33200/EPG/jsp/webtv/#

μου ζητησε να κατεβασω το NovaGOPlayer-3.1.1_setup . Το κατεβασα , ξεκιναω την εγκατασταση και μου ζηταει να εγκαταστησω και το microsoft visual c++ 2013 redistributable package (x86) , το οποιο το κανω . Μολις κατεβαινει και τελιωνει η εγκατασταση του microsoft συνεχιζει αυτη του novago και εδω και ξεκιναει το προβλημα. Δεν τελιωνει η εγκατασταση γιατι πεταει το παρακατω μηνυμα που σας επισυναπτω .

Εψαξα στο ιντερνετ και αυτο το μηνυμα σημαινει οτι αυτη η εκδοση που εγκατεστησα το microsoft δεν ειναι η σωστη ηθελε 64bit . Κατεβαζω και αυτη αλλα δεν την δεχετε. Περναει απο μονο του την 32bit.
Δεν ξερω τι να κανω ...

Σημειωση : Τον Αυγουστο εβλεπα κανονικα χωρις να χρειαζοταν να κατεβασω τιποτα αλλο , εκτος απο αυτο ForthnetSA_plugin που μου ειχε προτεινει απο την αρχη!

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !

Attachments

• Γβ‚¬ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒ»ΓŽΒ·ΓŽΒΌΓŽΒ±.jpg
    Γβ‚¬ΓΒΓŽΒΏΓŽΒ²ΓŽΒ»ΓŽΒ·ΓŽΒΌΓŽΒ±.jpg
    53.7 KB · Views: 211
Καλησπέρα !
Επειδή τελικά κατάφερα να διορθώσω τα δικά μου προβλήματα με το NOVA GO, θα κάνω μια ανασκόπηση για όποιον μπορεί να βοηθηθεί.
Πρώτα κάποιες παρατηρήσεις επειδή διάβασα αρκετά απο τα post με τα προβλήματα.

Προβλήματα που είχα και διορθώθηκαν:
Το κλασσικό με το μήνυμα εγκατάστασης ή επιτρέψτε την έκτέλεση του NOVAGO, ενώ ήδη είχε εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση (3.1.1.) ...

Πρώτα να δώσω ξανά την σύνθεση του μηχανήματος, γιατί αρκετοί φίλοι έγραψαν για καθαρή εγκατάσταση win10σε αντίθεση με αναβάθμιση κτλ

Σύνθεση ´´προβληματική´´
Browser firefox
AV Panda Free
Graphics intel 5500
NOVAGO 3.1.1

Σύνθεση με το NOVAGO να λειτουργεί κανονικά
Browser firefox
AV Avast Free
Graphics intel 5500
NOVAGO 3.1.1

Ενέργειες που έκανα:
1. Απεγκατάσταση NOVAGO
2. Απεγκατάσταση Panda
3. Απενεργοποίηση Adblock
4. Απενεργοποίηση πρόσθετων (είχε δυο διαφορετικές εκδόσεις) Firefox : WEBTV PC plugin NPDLL
plugins.jpg

5. Επανεκκίνηση
6. Εγκατάσταση NOVAGO - δοκιμή ΟΚ
7. Εγκατάσταση Avast free antivirus χωρίς firewall το ´´απλό´´ -
δοκιμή novago OK (NS1 και NC1 με ενεργοποιημενο ο AV , απενεργοποιημένο το Adblock)
φιλε μου ενδιαφερον το post σου, αλλα δεν θα το δοκιμασω γιατι απλα δεν θελω να βγαλω το PANDA από τον υπολογιστη, δηλαδή δεν μπωρουν να το διορθωσουν αυτό προβλημα; πριν 1 μηνα πως δουλευε και με firewall και με adblock;

Last edited by a moderator:
achilleas1978 Θα παρακαλούσα ο τρόπος έκφρασης σου την επομένη φορά να είναι πιο κόσμιος γιατί το forum έχει κάποιους κανόνες και το σχόλιο που έκανες στο τέλος για την Nova και αφαίρεσα από το post σου εμπίπτει σε αυτούς. Θεωρώ ότι είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, μπορούμε να γραφούμε το παράπονο μας και την αγανάκτηση μας για μια υπηρεσίας η μια εταιρεία χωρίς να βρίζουμε και να προσβάλουμε κανένα και τίποτα.

Καλημέρα....μια ακόμα δοκιμή σήμερα για το NovaGo, απεγκατάσταση όλα, εγκατάσταση από την αρχή με απενεργοποιημένα τα πάντα, δοκιμή και πάλι το γνωστό error!!!!! Δε μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω πάλι μαζί τους γιατί ειλικρινά δε μου φταίνε και τα παιδιά σε τίποτα!!!! Αλλά πρέπει να γίνει κάτι γιατί έχουν περάσει 2 εβδομάδες και το πρόβλημα παραμένει και φαντάζομαι ότι δεν είμαι μόνο εγώ στην Ελλάδα!!

Τα απεκατεστησα και εγω ολα ακολουθωντας την συμβουλη achilleas1978 αλλα το αποτελεσμα ηταν ιδιο δυστυχως

αν γυρισω απο windows 10 σε windows8 υπαρχει περιπτωση τα σπασιματα της εικονας να σταματησουν???πειτε μου αν το χει δοκιμασει καποιος.

Status
Not open for further replies.