Κάθε μέρα μου το βγάζει αυτό και μετά στην επόμενη προσπάθεια το error 17κλπ
Sent from my 1+1
Καινούργια δοκιμή σήμερα μετά από συνομίλια με υπάλληλο του nova, μου λέει βγήκε καινούργιο Plugin, το κατέβασα (μου φάνηκε βέβαια ίδιο) το έκανα εγκατάσταση και το πρόβλημα με το error παραμένει!!!!!
Τι εκδοση λεει ?
φιλε μου ενδιαφερον το post σου, αλλα δεν θα το δοκιμασω γιατι απλα δεν θελω να βγαλω το PANDA από τον υπολογιστη, δηλαδή δεν μπωρουν να το διορθωσουν αυτό προβλημα; πριν 1 μηνα πως δουλευε και με firewall και με adblock;Καλησπέρα !
Επειδή τελικά κατάφερα να διορθώσω τα δικά μου προβλήματα με το NOVA GO, θα κάνω μια ανασκόπηση για όποιον μπορεί να βοηθηθεί.
Πρώτα κάποιες παρατηρήσεις επειδή διάβασα αρκετά απο τα post με τα προβλήματα.
Προβλήματα που είχα και διορθώθηκαν:
Το κλασσικό με το μήνυμα εγκατάστασης ή επιτρέψτε την έκτέλεση του NOVAGO, ενώ ήδη είχε εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση (3.1.1.) ...
Πρώτα να δώσω ξανά την σύνθεση του μηχανήματος, γιατί αρκετοί φίλοι έγραψαν για καθαρή εγκατάσταση win10σε αντίθεση με αναβάθμιση κτλ
Σύνθεση ´´προβληματική´´
Laptop asus, win10 x64 εγκατεστημένα από αναβάθμιση των 8.1 με εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση (annivesary update)
Browser firefox
AV Panda Free
Graphics intel 5500
NOVAGO 3.1.1
Σύνθεση με το NOVAGO να λειτουργεί κανονικά
Laptop asus, win10 x64 εγκατεστημένα από αναβάθμιση των 8.1 με εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση (annivesary update)
Browser firefox
AV Avast Free
Graphics intel 5500
NOVAGO 3.1.1
Ενέργειες που έκανα:
1. Απεγκατάσταση NOVAGO
2. Απεγκατάσταση Panda
3. Απενεργοποίηση Adblock
4. Απενεργοποίηση πρόσθετων (είχε δυο διαφορετικές εκδόσεις) Firefox : WEBTV PC plugin NPDLL
![]()
5. Επανεκκίνηση
6. Εγκατάσταση NOVAGO - δοκιμή ΟΚ
7. Εγκατάσταση Avast free antivirus χωρίς firewall το ´´απλό´´ -
δοκιμή novago OK (NS1 και NC1 με ενεργοποιημενο ο AV , απενεργοποιημένο το Adblock)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.