cmoustakas
Supreme Member
Δεν νομίζω οτι ειναι απλά το GO αν και ειναι ένα απο τα μεγάλα ντέρμπι και ειναι λογικό να εχει ζήτηση, αλλα πιστεύω οτι και το on demand της nova επιβαρύνει τους servers τους πλέον.
Όχι δεν είναι έτσι. Έχεις σκεφτεί ότι στην τηλεόραση ή οικογένεια μπορεί να θέλει ταινία. Η να έχουμε ενεργή την υπηρεσία στο εξοχικό. Η στο φινάλε δεν είμαι στο σπίτι. Όποτε αυτό που λες είναι λάθος.Αυτοι που πληρωνουν συνδρομη, το βλεπουν στην τηλεοραση.
φιλε, όταν λες σαχλαμαρα να σταματησει η nova τα κουπονια; αν ναι εσυ τι ζωρι τραβας με τους κουπονακιδες; η μηπως θες να πεις οι εξυπνοι είναι αυτοι που περνουν το κουπονι και τα κορόιδα είναι συνδρομητες;Κουπόνια Carefour ο Θέμος, βούλιαξε το Carefour. Ας κόψει τη σαχλαμάρα με τα κουπόνια Nova Go η Nova γιατί στο τέλος θα βουλιάξει κι αυτή. Ο Θέμος είναι κακή παρέα. Καλά για τους κουπονάκηδες δεν έχω καμία ευαισθησία που δεν είδαν, όμως οι συνδρομητές που πληρώνουν σίγουρα θα πάρουν κάποιο δώρο πίσω όπως είχε γίνει και την άλλη φορά που σε ένα ντέρμπυ κατέρευσε το σύστημα.
Σαχλαμάρα είναι να συνεχίζει να δίνει κουπόνια Nova Go η Nova μέσω εφημερίδων. Δυσφήμηση προκαλεί και όχι διαφήμιση. Οι κουπονάκιδες με ενοχλούν γιατί χαλάνε την ποιότητα της υπηρεσίας για μας που είμαστε συνδρομητές. Όσο γρηγορότερα σταματήσει τόσο καλύτερα.φιλε, όταν λες σαχλαμαρα να σταματησει η nova τα κουπονια; αν ναι εσυ τι ζωρι τραβας με τους κουπονακιδες; η μηπως θες να πεις οι εξυπνοι είναι αυτοι που περνουν το κουπονι και τα κορόιδα είναι συνδρομητες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.