NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν νομίζω οτι ειναι απλά το GO αν και ειναι ένα απο τα μεγάλα ντέρμπι και ειναι λογικό να εχει ζήτηση, αλλα πιστεύω οτι και το on demand της nova επιβαρύνει τους servers τους πλέον.

συγχαρητηρια στο νοβα γκοου!!!! 10 λεπτα βλεπαμε 15 δεν βλεπαμε!!!! μαυρο στα κουπονια του πρωτου θεματος.... δεν ειδα ουτε ενα ημιχρονο.... στα ραφια και η φυλλαδα....ολοι για το κουπονι την επαιρναν...με αυτη την υλοποιηση ομως κριμα... λυπαμε αυτους που τους πληρωνουν καθε μηνα...

Αυτοι που πληρωνουν συνδρομη, το βλεπουν στην τηλεοραση.

φιλε μου υποτιθεται οτι εχετε μια υπηρεσια . Η υπηρεσια υπαρχει οταν προσφερεται. Αλλιως κλειστην την και μην διαφημιζεις το νοβα γκοου. Δεν υφισταται η υπηρεσια.

παντως τωρα που το εκλεισαν ολοι δουλευει κανονικα η υπηρεσια! μπηκα!!! εχει διαφημισεις!!! μια χαρα!

Last edited:
Εχει συζητηθει παλαιοτερα πως η υπηρεσια δεν ειναι επι πληρωμης, δεν υπαρχει κατι για να προσθεσει καποιος. Απο εκει και περα καταλαβαινω τη πικρα καποιου που αγοραζει μια φυλλάδα για να δει ενα ντερμπι 1 φορα το μηνα. Χωρις να δικαιολογεί τα προβληματα σε περιπτώσεις μεγαλης ζήτησης, η αξια της υπηρεσιας δεν αντικατοπριζεται στη μια φορα που δε θα δουλεψει.

προκειται για μια υπηρεσια που μπορεις να της κανεις χρηση οταν δεν εχει σοβαρο αγωνα!!!

Ουτε αυτο ισχύει. Περυσι δεν ειχαν αναφερθει τετοια ζητηματα. Τωρα προφανως θα υπαρχει καποια σχεση με τις νεες on demand υπηρεσιες.

Αυτοι που πληρωνουν συνδρομη, το βλεπουν στην τηλεοραση.
Όχι δεν είναι έτσι. Έχεις σκεφτεί ότι στην τηλεόραση ή οικογένεια μπορεί να θέλει ταινία. Η να έχουμε ενεργή την υπηρεσία στο εξοχικό. Η στο φινάλε δεν είμαι στο σπίτι. Όποτε αυτό που λες είναι λάθος.

Καθε αλλο. Η χρηση της υπηρεσιας ειναι συμπληρωματική. Οι μονες περιπτωσεις που θα υπηρχε ζητημα ειναι σαν και αυτη, σε στιγμες μεγαλων απαιτησεων. Σε καθε αλλη περιπτωση η παραρλληλη θεαση δεν ειναι ζητημα.

Αφού δεν μπορούν δεν καταλαβαίνω το λόγο να δίνουν πρόσβαση με κουπόνια. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυσαρεστουν τους ενεργούς συνδρομητές, Και να αποτρέπουν αυτούς με τα κουπόνια να γίνουν συνδρομητές στο μέλλον.

Αντί να λέω ευχαριστώ που δεν δούλεψε και δεν είδα τα χάλια μας ,κράζω κι απο πάνω..
Πάντως ήταν τραγικό αυτό που συνέβη με την υπηρεσία σήμερα.
Ούτε σε λαπτοπ δούλεψε, ούτε σε κινητό ούτε σε ταμπλετ.
Εντάξει αν θέλω να δω παιδικά βλέπω και στο σταρ.
Το θέμα είναι να παίζει το nova go συνέχεια κι όχι όποτε δεν υπάρχει "κίνηση".

Αφού είναι ...συμπληρωματική η υπηρεσία και ...τζάμπα ! Χρειάζεται να δουλευει κιόλας? τι κι αν η λογική του nova go ειναι να βλέπω κατι που με καίει οπου κι αν είμαι και ότι κι αν δείχνει ο κυρίως δέκτης? αφου ειναι τζάμπα το παίρνω και ας μην δουλευει οταν πρέπει.

Εγώ είδα 30 λεπτά στο πρωτο ημίχρονο, και 15 λεπτά στο δεύτερο, πάλι καλά αφού είδα έστω και λίγο. από το κινητό βέβαια, αφού στο λαπτοπ έχω ακόμα προβλήμα με το nova go player

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κουπόνια Carefour ο Θέμος, βούλιαξε το Carefour. Ας κόψει τη σαχλαμάρα με τα κουπόνια Nova Go η Nova γιατί στο τέλος θα βουλιάξει κι αυτή. Ο Θέμος είναι κακή παρέα. Καλά για τους κουπονάκηδες δεν έχω καμία ευαισθησία που δεν είδαν, όμως οι συνδρομητές που πληρώνουν σίγουρα θα πάρουν κάποιο δώρο πίσω όπως είχε γίνει και την άλλη φορά που σε ένα ντέρμπυ κατέρευσε το σύστημα.

Θα μου επιτρέψετε λίγο να διαφωνήσω με όσους φίλους υποστηρίζουν ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν και συμπληρωματική και ως εκ τούτου όσοι είμαστε συνδρομητές δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της και ιδιαιτέρως σε γεγονότα αυξημένης ζήτησης. Θα το καταλάβαινα αυτό αν η υπηρεσία ήταν στα σπάργανα και σε δοκιμαστικό στάδιο. Όμως πλέον έχουμε μπει στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας της, που σημαίνει ότι πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της δορυφορικής μας πραγματικότητας και άρα έχουμε αυτομάτως συνηθίσει να εξαρτώμαστε από την υπηρεσία στις περιπτώσεις που αδυνατούμε να βρισκόμαστε μπροστά στο δορυφορικό μας δέκτη. Διότι, αν γνωρίζαμε ότι δεν λειτουργεί σωστά, θα προνοούσαμε εγκαίρως και θα σχεδιάζαμε αλλιώς τα πράγματα για τη θέαση του προγράμματος που μας ενδιαφέρει. Όταν όμως τα πάντα κυλούν ομαλά και ξαφνικά το σύστημα μας κρεμάει κατ' επανάληψη (ευτυχώς όχι πάντα και όχι συχνά) σε κάποιο σπουδαίο γεγονός υψηλής θέασης, τότε είναι εύλογο κι εμείς να εκφράζουμε τα έντονα παράπονά μας!

Re: Απάντηση: NovaGO

Κουπόνια Carefour ο Θέμος, βούλιαξε το Carefour. Ας κόψει τη σαχλαμάρα με τα κουπόνια Nova Go η Nova γιατί στο τέλος θα βουλιάξει κι αυτή. Ο Θέμος είναι κακή παρέα. Καλά για τους κουπονάκηδες δεν έχω καμία ευαισθησία που δεν είδαν, όμως οι συνδρομητές που πληρώνουν σίγουρα θα πάρουν κάποιο δώρο πίσω όπως είχε γίνει και την άλλη φορά που σε ένα ντέρμπυ κατέρευσε το σύστημα.
φιλε, όταν λες σαχλαμαρα να σταματησει η nova τα κουπονια; αν ναι εσυ τι ζωρι τραβας με τους κουπονακιδες; η μηπως θες να πεις οι εξυπνοι είναι αυτοι που περνουν το κουπονι και τα κορόιδα είναι συνδρομητες;

αν ο θεμος είναι κακη παρεα αυτό δεν μας ενδιεφερει

και βεβαια οι συνδρομητες που πληρωνουν θα παρουν καπιο δωρο

παρατηρηση δεν θελω από κανεναν, οπιος δεν με θελει στο forum ας με διαγραψουν οι moderator αμεσως

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

φιλε, όταν λες σαχλαμαρα να σταματησει η nova τα κουπονια; αν ναι εσυ τι ζωρι τραβας με τους κουπονακιδες; η μηπως θες να πεις οι εξυπνοι είναι αυτοι που περνουν το κουπονι και τα κορόιδα είναι συνδρομητες;
Σαχλαμάρα είναι να συνεχίζει να δίνει κουπόνια Nova Go η Nova μέσω εφημερίδων. Δυσφήμηση προκαλεί και όχι διαφήμιση. Οι κουπονάκιδες με ενοχλούν γιατί χαλάνε την ποιότητα της υπηρεσίας για μας που είμαστε συνδρομητές. Όσο γρηγορότερα σταματήσει τόσο καλύτερα.

Status
Not open for further replies.