NovaGO

Status
Not open for further replies.
ΑΠΟ μοζιλα που το βλεπω συνηθως κανει συνεχεις επαναφορτωσεις χωρις να ανοιγει την σελιδα και απο chrome βγαζει συνεχως λαθος κωδικος ή pin τι κανω?

Οταν προσπαθω να κανω login δε δεχεται τα στοιχεια το novaGo.....
Βαζω τα στοιχεια του my account, δεν ειναι αυτα? Θελει αλλα δικα του?

Οταν προσπαθω να κανω login δε δεχεται τα στοιχεια το novaGo.....
Βαζω τα στοιχεια του my account, δεν ειναι αυτα? Θελει αλλα δικα του?
Εννοείται οτι το NovaGo εχει άλλους κωδικούς απο αυτούς που χρησιμοποιείς για είσοδο στο my account. Έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία στην Nova?? Δεν σου έστειλαν κωδικούς ??

Εννοείται οτι το NovaGo εχει άλλους κωδικούς απο αυτούς που χρησιμοποιείς για είσοδο στο my account. Έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία στην Nova?? Δεν σου έστειλαν κωδικούς ??

Την εχω ενεργοποιησει παλιοτερα αλλα δε τη χρησιμοποιουσα.... το δειχνει και στο my account οτι ειναι ενεργοποιημενη αλλα δε μπορω πουθενα να βρω καποιο στοιχειο στο my account για τους κωδικους του ουτε πως να τους ζητησω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

nevermind, το βρηκα απλα ειναι λιγο χωμενο στο menu, και ζητησα αλλαγη κωδικου. Λεει θα μου ερθει sms οταν γινει....ελπιζω μη το θυμιθουν μετα το basketακι το βραδυ γιατι αυτο ηταν η αφορμη να ξανασχοληθω με την υπηρεσια.

Κατι αλλο, σε Android 7 παιζει?

Την εχω ενεργοποιησει παλιοτερα αλλα δε τη χρησιμοποιουσα.... το δειχνει και στο my account οτι ειναι ενεργοποιημενη αλλα δε μπορω πουθενα να βρω καποιο στοιχειο στο my account για τους κωδικους του ουτε πως να τους ζητησω

Μπες στο my account απο τις επιλογές πήγαινε εκεί που λέει υπηρεσίες και επέλεξε NovaGo, μόλις ανοίξει η σελίδα θα δεις τρεις επιλογές για αλλαγή κωδικού , αλλαγή Pin , και ανανέωση συσκευής. Ανανέωσε απο εκεί τους κωδικούς σου.

Ολα καλα θεωρητικα....
Βεβαια το ipad που δοκιμασα συνδεθηκε αλλα στο liveTV απλα δειχνει να κανει buffering εδω και 10 λεπτα και δε δειχνει τιποτα...

Πηγα να δοκιμασω και στο android κινητο και δειχνει οτι ειναι συνδεμενο το ipad και δε μπαινει, μονο 1 συσκευη μπορεις να εχεις ενεργη?

Ολα καλα θεωρητικα....
Βεβαια το ipad που δοκιμασα συνδεθηκε αλλα στο liveTV απλα δειχνει να κανει buffering εδω και 10 λεπτα και δε δειχνει τιποτα...

Πηγα να δοκιμασω και στο android κινητο και δειχνει οτι ειναι συνδεμενο το ipad και δε μπαινει, μονο 1 συσκευη μπορεις να εχεις ενεργη?
Ναι μόνο μια.

Εχθές δοκίμασα το go στο laptop, την επόμενη εβδομάδα μπορώ να το ακυρώσω σαν συσκευή και να το βάλω άλλου? ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχθές δοκίμασα το go στο laptop, την επόμενη εβδομάδα μπορώ να το ακυρώσω σαν συσκευή και να το βάλω άλλου? ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk

Για να σε αφήσει το σύστημα να το κανεις μόνος σου πρέπει να περάσεις ένας ολόκληρος μήνας απο την μέρα που καταχωρισες την συσκευή. Αν θες να το κανεις πιο σύντομα η το λες στο support του forum να σου ακυρώσει την η συσκευή η παίρνεις τηλέφωνο στη Nova.

Για κάποιον περιεργο λογο δε μου βγάζει επιλογή 576p πλέον.
Μόνο 360p 480p και αυτοματο.

Για να μην γκρινιάζουμε μόνο τις τελευταίες αγωνιστικές δεν κολλάει πλεον καθόλου. Αποκορύφωμα σήμερα που ειναι η μερα με το ματς μεγαλύτερης ζήτησης της χρονιάς όλα καλά όπως θα έπρεπε βέβαια.

Απάντηση: Re: NovaGO

Σε osx υπαρχουν και οι 4 επιλογες.

ΟΚ εκανα logout Και ξανα login και τις βγάζει κανονικά τώρα. Ότι να ναι.
Αυτό προέκυψε οταν εκλεισα το καπακι από το λαπτοπ ενώ επαιζε το novago Και όταν το ξανανοιξα μου βγαλε το γνωστο μηνυμα για εξωτερική οθόνη (έχω επιλογη όταν κλεινω το καπακι να κλείνει και την οθόνη).
Ποιος ξέρει τι κόλλημα έφαγε.
Τέλος καλό όλα καλά.
Νερό πάει πάντως μέχρι τώρα στο derby (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - φαπαναθηναικος.

Πάντως εμένα στο derby μου κανε 2 αρκετά μεγάλα buffering (περιπου 10 δευτερόλεπτα το ένα και άλλα τόσα το άλλο) και κάτι άλλα πιο μικρά. Γενικά πάντως αρκετά καλά..

και συζηταμε για μεγαλα buffering 10 sec? δλδ πριν ενα μηνα που βλεπαμε 10 λεπτα και 15 λεπτα δεν βλεπαμε τι ειδους buffering ηταν?

Status
Not open for further replies.