NovaGO

Status
Not open for further replies.
και συζηταμε για μεγαλα buffering 10 sec? δλδ πριν ενα μηνα που βλεπαμε 10 λεπτα και 15 λεπτα δεν βλεπαμε τι ειδους buffering ηταν?

Σωστός αλλά "υποτιθεται" πως το φτιάξαν κ δεν θα πρεπε να κανει καθολου..Πάντως συμφωνω πως ειχε τον μεγιστο κοσμο που θα μπορουσε να "δει" ενα ματς..

για καπιους που εχουν προβλήματα με κολληματα στην εικονα η κανει συνεχεια buffering εχετε δοκιμασει να το βαλετε στα 360p;

σε εμενα στα 576p υπαρχει πρόβλημα κανει buffering, στα 480p είναι καλυτερα. αλλα στα 360p παιζει άψογα πεταει, αναγκαστικά το βαζω 360p

Last edited:
ξαναεβαλα το go στο λαπτοπ και τα σπασιμα της εικονας συνεχιζουν βρηκε κανεις κατι?

παντως το γνωριζουν και οι ιδιοι γιατι και εγω μολις το εκανα τους εστειλα εδω στο φορουμ και μου αλλαξαν τη συσκευη παρολο που δε περασαν 30 μερες. μονο σε ταμπλετ και κινητο παιζει σωστα

Μιας και το ξεθάψατε... είχα στείλει μήνυμα στο support και μου είχανε πει το ψάχνουνε να το φτιάξουνε και θα μου απαντήσουνε πάλι.

2 μήνες τώρα ίσως και 2μιση ακόμα το ψάχνουνε... το ίδιο version :D

Εγώ μίλησα με το online chat και μου έλεγε δώσε μου τον αριθμό κάρτας πρόσβασης. Του λέω τι σχέση το πρόβλημα που σου περιγράφω με το δορυφορικό. Δεν βγήκε άκρη προφανώς γιατι ήταν άσχετος

Απάντηση: Re: NovaGO

Εγώ μίλησα με το online chat και μου έλεγε δώσε μου τον αριθμό κάρτας πρόσβασης. Του λέω τι σχέση το πρόβλημα που σου περιγράφω με το δορυφορικό. Δεν βγήκε άκρη προφανώς γιατι ήταν άσχετος

Για να δει, κατά πόσο είσαι συνδρομητής, κοκ από την καρτέλα σου.

Καλησπέρα σε όλους,

Nova Player Version 3.1.2, notebook DELL Inspiron, embedded κάρτα γραφικών Intel, AVG anti-virus, Windows Firewall on

Μέχρι και την έκδοση 3 έπαιζε μια χαρά. Από την 3.1 και μετά εμφανίζει διαρκώς το #$!%μήνυμα "Web Player Plugin - Παρακαλώ κατέβασε και εγκατέστησε το απαραίτητο NovaGO Player. Αν το έχεις εγκαταστήσει ήδη, επέτρεψε την εκτέλεσή του για να απολαύσεις θέαμα."

Έχει να προτείνει κάποιος που έχει/είχε το ίδιο πρόβλημα; (εκτός των κλασσικών που σου "διαβάζει" το support περί απεγκατάστασης, delete temp files, απενεργοποίησης AV και λοιπά χαζά... τα οποία τα δοκίμασα ΟΛΑ 5-6 φορές, αλλά χωρίς τύχη)

Εμενα όταν μου το κανει αυτό απλα κανω επανεκκινηση αλλα φανταζομαι ότι το εχεις ηδη κανει...

Καλώς τα δεχτήκαμε!! Απλά τραγικοί! Πληρώνουμε κάθε μήνα, μπάλα δεν βλέπουμε, αυτοί ζητάνε ρήτρες (και καλά κάνουν) και τελικά μας ανταμείβουν ....ξενέρωσα παρά πολυ... Α ρε kodi και iview που τους χρειάζεται !!!
a669bdd8dc1693ac330f5094334783bb.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Έλεος πια... δεν καταλαβαίνω τον λόγο του διαχωρισμού δικτύου Forthnet ή όχι - παρα μόνο να αναγκάσει κι αλλους στο triple play. Νομίζω ότι είναι καταχρηστικό!

Και το αστείο ειναι ότι το παρουσιάζουν σαν προνόμιο λες και απευθύνονται σε ηλίθιους! Ειλικρινά εχω βαρεθεί να με σκίζουν σαν καταναλωτή σε αυτή τη χώρα!
Αυτο νομίζω ειναι πολυ χειρότερο απο αυτο που κάνει ο ΟΤΕ στο go το δικό του. Μα να σου βάζει περιορισμό στη θέαση στο σπίτι σου για να δεις στο νόβα go??? Άρα ποιο το νόημα του νόβα go τελικά;;;;

Παιδια αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα εδω και καιρο. Μπαινω κανονικα, διαλεγω τι θελω να δω, το player ξεκιναει φορτωνει δυο φορες και μετα μενει μαυρη οθονη. Εχω δοκιμασει τα παντα .Υποπτευομαι οτι ειναι θεμα απο το ρουτερ μου .Αν γνωριζει κανεις κατι....ευχαριστω

Απάντηση: Re: NovaGO

Καλώς τα δεχτήκαμε!! Απλά τραγικοί! Πληρώνουμε κάθε μήνα, μπάλα δεν βλέπουμε, αυτοί ζητάνε ρήτρες (και καλά κάνουν) και τελικά μας ανταμείβουν ....ξενέρωσα παρά πολυ... Α ρε kodi και iview που τους χρειάζεται !!!

Aπό το sckreenshot σου καταλαβαίνω ότι σου ήρθε email, και από το "και η άποψή σου μετράει" ότι πρόκειται για πιλοτικό στάδιο; να το πω.
Να δουν αντιδράσεις;

Πάντως να μην με αφήνει να δω ποδόσφαιρο στην τηλεόρασή μου, και ο γιος μου ταυτόχρονα στο go, που είναι εκτός σπιτιού, δεν μου αρέσει καθόλου. Περιορισμός θέασης σε μία συσκευή ...

Αναμενόμενο πιστεύω αλλα μέγα λάθος! Είδανε οτι ο ΟΤΕ αφήνει μόνο απο το δίκτυο του την θέαση του go και προσπαθούν να κάνουν πανω-κάτω το ίδιο.

Προσπαθούν να περιορίσουν τη θέαση με άλλο τρόπο, δεδομενου οτι χρησιμοποιείται Το nονα go ( Και το otego) για το σκοπό αυτό

Κρατάνε εκατομμύρια από τις ομάδες για την διακοπή του πρωταθλήματος και δεν έχουν την ευαισθησία να χαρίσουν στους συνδρομητές τούς ούτε ένα μήνα συνδρομή!

Status
Not open for further replies.