NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απο τις 2 συσκευες μας πηγαν στην 1 συσκευη "πιλοτικα" τοτε με ενδεχομενο να αλλαξει στο μελλον.
Αν ειναι αυτη η αλλαγη που λεγεται τοτε μην ονομαζεται αυτη την υπηρεσια GO .
Σας ευχαριστω που με βοηθησατε να αποφασισω στο να ανανεωσω ή οχι την συνδρομη μου.

Απάντηση: Re: NovaGO

Κατ' αρχήν να πω ότι διακρίνω μεγάλη ευαισθησία από τους mods που διαγράφουν μηνύματα.
Να ξαναγράψω λοιπόν, ακόμα πιο ευγενικά (για να μην θιχτεί η Νόβα και διαγραφεί και νέο μήνυμα παρ' ότι δεν ήταν υβριστικό)

Καμία ευαισθησία.
Οι mod διαγράφουν μηνύματα που είναι εκτός κανονισμών. Γιά να σβηστούν κάτι σημαίνει.
Τα περί "θιχτεί η νοβα" κάνω πως δεν το διάβασα.

Αν και σε άσχετο τοπικ πρέπει καπου εδώ να αναφερθεί πως αυτή η εξέλιξη αποτελεί και την οριστική ταφόπλακα για διάθεση της ondemand υπηρεσίας σε όλους τους παρόχους. Διαφαίνεται μια τελείως εχθρική και χωρίς προηγούμενο αντιμετώπιση προς τους παλαιούς συνδρομητές που ειναι σε άλλο πάροχο που δεν περιλαμβάνει μόνο οικονομικής φύσης κινήσεις (βλέπε συνδρομές) αλλά πλέον αγγίζει και τις ευαίσθητες χορδές των υπηρεσιών, που με το πρόσχημα της πιλοτικής χρήσης, τα κάνουμε όλα μαντάρα και επειδή στην Ελλάδα ισχύει το "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" κανεις δεν γνωρίζει τι θα γίνει απο εδώ και πέρα. Άκρως επιθετική και πελατοθηρική πολιτική που πραγματικά κανείς δεν περίμενε ιδίως στο χρονικό σημείο που βρίσκεται η πλατφόρμα να ακολουθήσει η εταιρεία. Λυπάμαι γιατί είχα καιρό πριν ondemand εποχής να διαμαρτυρηθώ αλλά βλέπω πως μας τα κρατούσε μαζεμένα η ΝΟΒΑ. Κρίμα.

Και δεν ειναι απλά κρίμα για την υπηρεσία αλλά μάλλον φαίνεται πως έχουν βγει άγρια τα νύχια απο τους ιθύνοντες να μαζέψουν 3play συνδρομητές γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η πρεμούρα (ondemand, novago) με ταυτόχρονο πούλημα των παλιών συνδρομητών. Δυστυχως τα νερά που πλέουμε ειναι αχαρτογράφητα απο εδώ και στο εξής και κανείς δεν ξέρει που θα μας βγάλουν αμφότερους (nova-πελάτες).

Ειμαι εδω και 13χρονια συνδρομητης Nova.Ο γιος μου ειναι φοιτητης και του εχω δωσει τον κωδικο για το Go.Χθες με μεγαλη μου λυπη με ειδοποιησε οτι δεν μπορει να δει και πλεον το μονο που μπορω να κανω ειναι να κοψω την συνδεση μου καθως και να ακυρωσω και την νεα αιτηση για ιντερνετ στην nova που εχει κανει το παιδι.Αν ειναι να λειτουργει ετσι η υπηρεσια καλυτερα να την κοψουν εντελως,και φυσικα να μην αναφερουν αυτη την αλλαγη ως ενα νεο Feature...

Με την πάροδο του χρόνου αντί οι υπηρεσίες να γίνονται καλύτερες μπαίνουν περισσότεροι περιορισμοί, τη στιγμή που σε ξένα πακέτα μπορείς να δεις μέχρι και σε τέσσερις συσκευές, σε tablet σε ότι θες, και απο οπου θες
Απορώ πως δεν έχουν βάλει ακόμα περιορισμό μόλις σηκώνεσαι από τον καναπέ η υπηρεσία να κλειδώνει
Σε άλλη χωρα nova και οτε δεν θα είχαν ούτε 1000 συνδρομητές, αλλα στην Ελλάδα του, ωχ μωρε δε βαριέσαι βρίσκουν και κάνουν
Μια με το on demand τώρα με το go αύριο με κάτι άλλο, σε ένα εξάμηνο έχουν χάσει πάνω από 50000 συνδρομητές k συνεχίζουν στο ίδιο τροπάριο, σε 2-3 εξάμηνα να δούμε που θα βρίσκονται
Κύριοι της nova δεν έχετε καταλάβει ότι εσείς μας έχετε ανάγκη όχι εμείς εσάς
Εγώ με ένα τηλεφώνημα βάζω οποιο πακέτο θέλω, και ας έρθετε μετά να μου πείτε ότι είμαι παράνομος

Θεωρώ ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη μου, όταν παρουσιάζει τον ευνουχισμό μιας υπηρεσίας ως νέο feature περιμένοντας μάλιστα και τις... απόψεις των συνδρομητών.
Ας βγει και πει "επειδή πολλοί μοιράζετε συνδρομές σε άσχετους το κλειδώνουμε ακόμα περισσότερο και τιμωρούμε όλους". Γιατί περί αυτού πρόκειται.
Δεν νομίζω ότι θα πάει κανένας να δώσει τα χρήματά του τώρα να γίνει συνδρομητής. Θα μαζευτούν περισσότεροι σε σπίτι-καφετέριες ή στη χειρότερη δεν θα δουν το τραγικό προϊόν του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα τα "ναι μεν, αλλά..." που γράφονται εδώ μέσα δεν δικαιολογούν τίποτα. Δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος που δουλεύει και δεν είναι σπίτι του να πρέπει να λογκάρει κάθε φορά και να κλειδώνει και τους υπόλοιπους επειδή κάποιος μοίραζε το NovaGo. Το να προκαλείς προβλήματα σε αυτούς που δεν φταίνε σε τίποτα, δεν είναι αντιμετώπιση ενός ζητήματος.
Δεν έχει σημασία πόσοι ψάχνουν, πόσοι ρωτάνε, πόσοι αγοράζουν κωδικούς. Η παρανομία και η πειρατεία υπήρχαν από τα πρώτα χρόνια, πολύ πριν μπει στη ζωή μας το live streaming. Η Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να την κυνηγήσει, όχι όμως τιμωρώντας όλους. Ειδικά όσοι έχουμε χρόνια δορυφορική Νόβα αλλά για Χ, Υ λόγους δεν την προτιμήσαμε ποτέ στο ίντερνετ νιώθουμε και πάλι κορόιδα.

Φίλε μπράβο και ξανά μπράβο. Τα είπες όλα!! Αυτο που με ενοχλεί πραγματικά πιο πολυ, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ειναι ότι μας περνάνε για ζώα! Άκου εκεί να τους πούμε και τη γνώμη μας!!! Δηλαδή τι? Περιμένουν να τους πει κάποιος μπράβο;;;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ιστορια nova go
1)Σε 2 συσκευες και συνδεση TV
2)Σε μια συσκευη
3)Αναβαθμιση με πολλα προβληματα
4)θεαση μονο σε συσκευη
Καταργηστετο να ησυχασουμε

Είχα μείνει στις 2 συσκευές. Πήγα χθες να το περάσω σε δεύτερη, δεν έπαιξε, έχασα την πρώτη για 30 ημέρες. Γεια σας.

'Οπως έγραψα και ανωτέρω είναι τελείως καταχρηστικό να το επιτρέπει μόνο στο δίκτυό της και αυτό αναιρεί το επιχείρημα της χορήγησης κωδικών σε φίλους κ.λπ. καθώς εάν ο "φίλος" είναι σε δίκτυο forthnet του επιτρέπει την θέαση!!
Επιπλέον όταν πληρώθηκε (ή έστω προσφέρθηκε) η υπηρεσία δεν υπήρχε ο περιορισμός. Πρόκειται για μονομερή καταχρηστική κίνηση που δεν έχει κάποια σοβαρή αιτιολογία (κατά τα ανωτέρω) παρά μόνο να σπρώξει τους συνδρομητές στο δίκτυο της forthnet.

Ααααα, τώρα εξηγείται αυτή η (φρικτή κατά τη γνώμη μου )διαφημιστική καμπάνια της NOVA που μιλάει για θαύμα. Η NOVA το έκανε πάλι το θαύμα της, με τον πιο αρνητικό τρόπο. Γιατί όντως περί θαύματος πρόκειται. Έ-λε-ος!!!!!!

Οι άνθρωποι είναι τραγικοί!!Βλέπω μπάλα από το λάπτοπ εκτός σπιτιού με τη γνωστή εφεύρεση περιορισμού θέασης..Επιλεγώ στο ημίχρονο θέαση στην τηλεόραση για να το δουν από το σπίτι.Αποτέλεσμα;;Δεν μας αφήνει ούτε από το λάπτοπ,ούτε από την τηλεόραση!ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!Για να μην γράψω τίποτα άλλο.......

Να ρωτήσω κάτι.
Όταν επιλέγεις θέαση από το novago κλειδώνουν όλα τα αθλητικά στην τηλεόραση; Ή μόνο το κανάλι που βλέπεις στο novago?

Οι άνθρωποι είναι τραγικοί.

Re: Απάντηση: NovaGO

Να ρωτήσω κάτι.
Όταν επιλέγεις θέαση από το novago κλειδώνουν όλα τα αθλητικά στην τηλεόραση; Ή μόνο το κανάλι που βλέπεις στο novago?

Οι άνθρωποι είναι τραγικοί.

Μόνο το κανάλι που βλέπεις.Δηλαδή οι αγώνες της superleague.

Προεπιλογή για θέαση είναι η τηλεόραση.
Αν επιλέξεις ένα παιχνίδι για θέαση στο go μέσω my Account κάνεις την αλλαγή, και στην τηλεόραση έχουμε ένδειξη Ε18-4 μόνο στο κανάλι που επέλεξες να δεις στο go

Screenshot_2016-11-28-21-09-35-1.jpg

Στην Ελλάδα καταναλωτική παιδεία δεν έχουμε για αυτό και δεχόμαστε έτσι εύκολα τα πάντα.
Αν αύριο έσκαγαν 50000 τηλέφωνα για διακοπή λόγω Go θα το σκεφτόνταν ξανά.
Πάντως κερδισμένοι σίγουρα δε θα βγουν.
Πριν μέρες είμαι σε φιλικό σπίτι με το λαπτοπ μου και έχει αγώνα ευρωλιγκα.
Μετα από καιρό ανοίγω το Go και ζητάει εγκατάσταση ξανά το plugin.
Κατεβάζω το νέο και δεν αρνείται να εγκατασταθεί.
Παλεύω κανένα δεκάλεπτο τίποτα.
Μου λέει ο φίλος μου μπες σε αυτό το site να το δούμε στα σίγουρα.
Το είδαμε ολόκληρο από κανάλι του εξωτερικού , ούτε διακοπές, ούτε τίποτα.
Στην έσχατη θα πεταγόμασταν στη καφετέρια παραδίπλα.
1-2-3 και θα ζήσω και χωρίς Nova ήδη ο ote πήγε στο family pack με 10 ευρώ και κάτι ψιλά.
Δεν περισσεύουν ευρώ ειδικά αν δεν απολαμβάνεις ότι αξίζει για αυτά που πληρώνεις.

Αύριο αίτηση φορητότητας. Και πολύ το άργησα, ουσιαστικά το συμβολαιό μου έχει λήξει από τέλη Οκτωβρίου.

Κι ο πατερας μου που μου εδινε το go χροναι τωρα και εβλεπα αγωνες ΑΕΚ σπιτι μου, αυριο κανει αιτηση φορητοτητας! Απαραδεκτη κινηση η νοβα!!!

Εχω ξενερωσει γιατι με παιρνει και εμενα η μπαλα που εβλεπα go μεσω κωδικων του πατερα μου που ειναι ασχετος με τεχνολογια και μου το ειχε δωσει εμενα αλλα:

Τυπικα ολοι εμεις που διαμαρτυρομαστε για την νοβα ειμαστε ¨πειρατες¨!!! Δηλαδη αν εχει ο πατερας σου νοβα και εσυ βλεπεις σε αλλο σπιτι ή στον δρομο το go του πατερα σου εισαι παρανομος. Γιαυτο μας πηραν χαμπαρι γιατι η μιση Ελλαδα πλεον εβλεπε ολους τους αγωνες τσαμπα μεσω του go συγγενων/φιλων. Σου λεει τυπικα το gο ειναι για αυτον που θα λειπει απο το σπιτι και θα δει αγωνα εξω απο αυτο ενω στο σπιτι δεν βλεπει αλλος. Αλλιως θα το ονομαζαν novago sharing. Το ξερω μας ποναει όλους αλλά νομικά έχουν δίκιο...

Status
Not open for further replies.