NovaGO

Status
Not open for further replies.
Κάνεις λάθος, νομικά έχουν άδικο - θα είχαν δίκιο μόνο αν το εφάρμοζαν σε όλους και όχι σε αυτούς που δεν έχουν forthnet.
Και επιπλέον είναι foul, επίσης από νομικής απόψεως, γιατί μονομερώς μεταβάλλουν τους όρους της σύμβασης με την οποια παραχώρησαν την υπηρεσία.

Κάνεις λάθος, νομικά έχουν άδικο - θα είχαν δίκιο μόνο αν το εφάρμοζαν σε όλους και όχι σε αυτούς που δεν έχουν forthnet.
Και επιπλέον είναι foul, επίσης από νομικής απόψεως, γιατί μονομερώς μεταβάλλουν τους όρους της σύμβασης με την οποια παραχώρησαν την υπηρεσία.

Ναι σε αυτο με την forthnet εχεις δικιο

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τη nova, οι όροι που υπογράφεις δεν άλλαξαν. Το nova go είναι supplementary υπηρεσία πάνω στην βασική.

Και? Δεν την προσέφεραν αυτήν την "συμπληρωματική υπηρεσία" όταν έγινε η σύμβαση? Πώς την αλλάζουν μονομερώς?

Απάντηση: Re: NovaGO

Εχω ξενερωσει γιατι με παιρνει και εμενα η μπαλα που εβλεπα go μεσω κωδικων του πατερα μου που ειναι ασχετος με τεχνολογια και μου το ειχε δωσει εμενα αλλα:

Τυπικα ολοι εμεις που διαμαρτυρομαστε για την νοβα ειμαστε ¨πειρατες¨!!! Δηλαδη αν εχει ο πατερας σου νοβα και εσυ βλεπεις σε αλλο σπιτι ή στον δρομο το go του πατερα σου εισαι παρανομος. Γιαυτο μας πηραν χαμπαρι γιατι η μιση Ελλαδα πλεον εβλεπε ολους τους αγωνες τσαμπα μεσω του go συγγενων/φιλων. Σου λεει τυπικα το gο ειναι για αυτον που θα λειπει απο το σπιτι και θα δει αγωνα εξω απο αυτο ενω στο σπιτι δεν βλεπει αλλος. Αλλιως θα το ονομαζαν novago sharing. Το ξερω μας ποναει όλους αλλά νομικά έχουν δίκιο...

Αν το πάμε νομικά τότε και στην τηλεόραση του σπιτιού μπορεί να βλέπει μονο αυτός στου οποιου στο όνομα είναι η υπηρεσία, και κανένας άλλος
Και μάλιστα είναι και χειρότερα από το go γιατί με το go μπορεί να δει μονο ένα άτομο επιπλέον ενώ στο σπίτι μπορούν να δουν 10
Αρα την επομενη φορα που θα μαζευτείτε στο σπίτι να δείτε αγώνα ο πατέρας σου να σας διώξει γιατί νομικά γίνετε πειρατής

το μόνο που θα δει η 4νετ είναι διακοπές συνδρομών και πραγματικά η υπηρεσία έπαψε να έχει νόημα! συγχαρητηρια στους ιθύνοντες!

Λοιπόν, ο κύριος λόγος που φαίνεται να έγινε αυτή η κίνηση είναι πως υπήρχε κύκλωμα πώλησης των nova go accounts από installers, που αφού εγκαθιστούσαν το Nova σε κόσμο που δε γνώριζε καν την ύπαρξή του, στη συνέχεια μεταπωλούσαν την υπηρεσία nova go σε άλλους. Οι τιμές από 5 ως και 15 ευρώ το μήνα. Ας μου επιτρέψουν όμως στη Nova να τους πω πως διάλεξαν το χειρότερο τρόπο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Όπως είχα προτείνει και παλαιότερα που είχε αναφερθεί αυτό το πρόβλημα, η λύση είναι αρκετά απλή: two factor authentication στο Go με το 2ο κωδικό να είναι pin που θα το βλέπεις στον Pace και θα αλλάζει μία φορά τη βδομάδα ή στις 15 μέρες πχ.
Αντίθετα επιλέχθηκε ένας πολύ χειρότερος τρόπος στο να λυθεί το συγκεκριμένο, υπαρκτό, πρόβλημα.

Η ένα pin που έρχεται στο δηλωμενο κινητό του συνδρομητη. Για όταν δεν είσαι κοντά στον pace. Αν στείλουν Ε mail και σε μένα θα το προτείνω

Με πηρανε τηλ και μου ειπανε οτι το πρόγραμμα ειναι πιλοτικο. Οτι διαλεξαν καποιους συνδρομητές για να δουν πως παει και αν θελω να εξαιρεθω απο το πρόγραμμα. Πριν βεβαια ειχαν πεσει χεστηρια σε μειλ και τηλ.

Με πηρανε τηλ και μου ειπανε οτι το πρόγραμμα ειναι πιλοτικο. Οτι διαλεξαν καποιους συνδρομητές για να δουν πως παει και αν θελω να εξαιρεθω απο το πρόγραμμα. Πριν βεβαια ειχαν πεσει χεστηρια σε μειλ και τηλ.

Και εγινε εξαιρεση?

Βγαίνει... πρόγραμμα για το πιλοτικό;
Ανακοινώνονται κάπου οι αγώνες π.χ.;
Δεν πρόλαβα να δω μεσοβδόμαδα τι γινόταν.

Οι αγωνες ανακοινώνονται στο myaccount και η διαχειριση γινεται απο εκει.

novago.png

Πάντως στην σελίδα της nova για το novago λέει " Όπου κι αν είσαι
στο σπίτι σε 2η συσκευή
στο εξοχικό
στην παραλία
ή όπου αλλού βρίσκεσαι εντός Ελλάδας, με μια οποιαδήποτε σύνδεση Wi-Fi internet. "
Ας ελπίσουμε να το σκεφτούν πάλι και να το αποσύρουν. Απορώ εάν υπάρχει έστω και ενας τους έκανε καλο σχόλιο.

Πάντως στην σελίδα της nova για το novago λέει " Όπου κι αν είσαι
στο σπίτι σε 2η συσκευή
στο εξοχικό
στην παραλία
ή όπου αλλού βρίσκεσαι εντός Ελλάδας, με μια οποιαδήποτε σύνδεση Wi-Fi internet. "
Ας ελπίσουμε να το σκεφτούν πάλι και να το αποσύρουν. Απορώ εάν υπάρχει έστω και ενας τους έκανε καλο σχόλιο.

Είναι ακόμη η παλιά διαφήμιση του novago.Την ίδια είχαν και την προηγούμενη εβδομάδα που άρχισε η αναστάτωση.
Εγώ είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους,μου ανέφεραν τα κλασσικά περί πειρατείας που διαβάζω κι εδώ μέσα και ότι τo novago είναι ένα επιπρόσθετο πακέτο χωρίς χρέωση(οπότε του αλλάζουμε τα φώτα άμα λάχει...).Πραγματικά αν η λύση που βρήκαν για την πειρατεία είναι να απαγορέψουν το προιόν τους σε μεγάλη μερίδα πελατών τους,είναι πολύ τζιμάνια, θα πάνε μπροστά!!
Προσωπικά τους είπα ότι περιμένω να περάσει η πιλοτική εφαρμογή,να τους γράψω τα σχόλια μου για το πόσο απαράδεκτη ήταν αυτή η κίνηση και την επόμενη μέρα αν το συνεχίσουν έχω φύγει για φορητότητα.Όχι άλλα παιχνίδια εις βάρος μας κυρία nova!!!

Τα τελευταια μηνυματα μεταφερθηκαν στο Κυτιο Παραπονων. Ειναι λογικές οι αντιδρασεις, αλλα ας προσπαθησουμε ολοι να κρατησουμε καθαρό το νημα.
Ευχαριστω

εγω προσωπικα θα διακόψω αν δεν τον βγαλει τον περιορισμο.

Edit: εγω εκανα το ns1 στο novago ποσες ωρες και αλλαγες μπορω να κανω την μερα? δηλαδη τωρα βλεπω στο κινητο και μετα θα παω σπιτι μου.. εχει περιορισμο? δεν διαβασα πουθενα κατι..

Last edited:
Μόλις επικοινώνησα με νοβα ζητώντας να εξαιρεθώ από την πιλοτική αυτή ενέργεια έως ώτου παρθεί τελική απόφαση και έκανα φυσικά τα απαραίτητα παράπονα.
Ο πρώτος κύριος με ενημέρωσε οτι δεν είναι πλέον πιλοτικό το πρόγραμμα αλλά ισχύει καθολικά για όλους τους συνδρομητές από 10/12. Του απάντησα ότι αν δεν ήταν πιλοτικο, τότε το μειλ δεν θα ρωτούσε τη γνώμη μου αλλά θα με ενημέρωνε για την τελική απόφαση της εταιρείας. Δεν ήξερε να απαντήσει παραπάνω και με συνέδεσε με το τμήμα πωλήσεων. Εκεί μια ευγενική κυρία αφού ακουσε από την αρχή τα παραπονά μου περι απομάκρυνσης των μη-3play συνδρομητών πρώτα με το ondemand και τωρα με το go, με ενημέρωσε ότι συνεχίζει να έιναι πιλοτικό το πρόγραμμα αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης διότι το σύστημα επιλέγει αυτόματα τους συνδρομητες. Όπως φαίνεται όμως, είπε, το πρόγραμμα πάει να γίνει καθολικό χωρίς όμως να υπάρχει τελική ενημέρωση. Κατέθεσα τα παραπονά μου, μου είπε ότι τα σημείωσε και ότι θα τα προωθήσει και ότι όλα πλέον είναι στη λογική της ενοποίησης των υπηρεσιών του κάθε παρόχου, όπως κάνει και ο οτε.

Eμείς φταίμε και κανένας άλλος. Αν έπεφταν βροχή οι διακοπές συνδρομητών θα βλέπαμε πόσο απόλυτοι θα ήταν.

Status
Not open for further replies.