NovaGO

Status
Not open for further replies.
βαλτε κι εμενα στο χωσιμο. Τους εκραξα αγρια. Μπειτε ολοι παιδες να παρουν χαμπαρι τι γινεται

Καταρχας χριστουγεννιατικες μερες δεν στολιζω τιποτε παρα μονο το χριστουγ.δενδρο
Αφετερου δεν πιστευεις οτι εχουν υπολογισει αυτη τους την ενεργεια;
Ποσοι νομιζεις θα τους κραξουν οντας μελη σε αυτο το φορουμ και ποσοι απο αυτους
θα προβουν σε διακοπη υπηρεσιων γιαυτο τον λογο;
Αμφιβαλλω αν υπερβουν τα δακτυλα των χεριων μας

Κατά τη γνώμη μου παλι στη νοβα κοιτούν το δέντρο και όχι το δάσος γιαυτό και ήδη είναι 2η. Κοιτούν μόνο τώρα τη super League και έχουν ξεχάσει όλο το υπόλοιπο πακέτο. Δηλαδή τώρα πραγματικά πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση είναι αυτό που φταίει και θα βοηθήσει για τα νούμερα - έσοδα????

Κάνα δυο μέρες έχω πρόσβαση σε cosmote TV. Στο πιο απλό κομμάτι που δεν υπάρχει και θέμα αποκλειστικοτητας ο ΟΤΕ είναι πολύ πιο μπροστά και εννοώ τα ντοκιμαντέρ. Με ποια δικαιολογία η Νοβα έχει μείνει τόσο πίσω?

Απάντηση: Re: NovaGO

Καταρχας χριστουγεννιατικες μερες δεν στολιζω τιποτε παρα μονο το χριστουγ.δενδρο
Αφετερου δεν πιστευεις οτι εχουν υπολογισει αυτη τους την ενεργεια;
Ποσοι νομιζεις θα τους κραξουν οντας μελη σε αυτο το φορουμ και ποσοι απο αυτους
θα προβουν σε διακοπη υπηρεσιων γιαυτο τον λογο;
Αμφιβαλλω αν υπερβουν τα δακτυλα των χεριων μας

Λίγο η ποιότητα εικόνας, λίγο το ondemand, λίγο το novago, λίγο το ότι έχασε δυο κινηματογραφικά στούντιο, λίγο ότι έχασε τα oscar. λίγο ότι έχει να προσθέσει κάποιο κανάλι αρκετό καιρό. λίγο το ένα λίγο το άλλο, από περυσι έχασε περίπου 50000 συνδρομητές (που να μην της είχε και υπολογισμένες της ενέργειες δηλαδή ποσους θα εχανε)
Ηδη ο ΟΤΕ την προσπέρασε k κάτι μου λέει ότι μέχρι το καλοκαίρι ο ΟΤΕ θα έχει πάνω από 500000 συνδρομητές k η nova κάτω από 400000
Και ξέρεις γιατί, γιατί σκέφτονται όπως γραφεις εσύ, έλα μωρε πόσοι θα φύγουν
Αλλα ξεχνάνε ότι πλέον δεν παίζουν μονοι τους μπάλα, και ότι ο ανταγωνιστής τους αναπτύσσεται ταχύτατα, (αυτό λένε τα νούμερα)
Ας συνεχίσουν σε αυτή την τακτική λοιπόν έλα μωρε σιγά πόσοι θα φύγουν, και θα δούμε στο τέλος τα αποτελέσματα

Συμφωνώ. Αντί να προβλέπουν τι θα γίνει περιμένουν να την πάθουν και μετά κοιτάνε τι να κάνουν. Καλά τα demand και τα go κλπ... Αλλά ξέχασαν ότι το νο 1 είναι το περιεχόμενο. Δηλαδή τι νόημα έχει το on-demand όταν στην ουσία έχει τις χιλιοπαιγμενες μειωμένες ταινίες των καναλιών.

Γενικά λάθος επιλογές βλέπω. Ο ΟΤΕ με μηδέν εμπειρία στον χώρο της τβ το χειρίζεται πολύ καλύτερα το όλο θέμα.

να δεις ποσο καλυτερα θα το χειριστει αν μεινει μονος του...
σε μηνες που η κριση ολο και ενισχυεται πραττει σοφα η νοβα με τη σταση της και
ιδιως με την μειωση των τιμολογησεων της
τελος καλο θαναι να περιμενουμε κανα ενα με δυο χρονια καθως και με τους νεους φορους του 17
πιστευω οτι η μεγαλη μειωση συνδρομητων της κοσμοτε τβ ειναι αναποφευκτη

Προσωπικά προτιμώ να μείνει ένας, για να τα βλέπουμε όλα, k όχι μισά εδώ μισά εκεί. Και δεν πιστεύω ότι αν μείνει ο ΟΤΕ μονος του, θα πάει την τιμή 63 ευρώ που είχε η nova, γιατί την tv την έχει σαν συμπληρωματική
Ολο το μαρούλι το μαζεύει από τηλεφωνία-internet, Τα παίρνει k από το τελευταίο συνδρομητή του τελευταίου χωριου της Eλλάδος από internet-τηλέφωνο. (Tη στιγμή που η nova στη μιση Ελλάδα και παραπάνω δεν έχει δίκτυο.) Γιαυτο k βλέπεις να δίνει σε πολλους το foulpack με 17 ευρώ. Αν η nova είχε το ίδιο περιεχόμενο κύριος στα αθλητικά θα το έδινε πάνω από 50 ευρω k το λόγο τον ανέφερα παραπάνω
Οσο για τη nova σοφα θα έπραττε αν έριχνε της τιμές πριν 3-4 χρονια. Τώρα της ρίχνει αναγκαστικά γιατί έχει χάσει αρκετά πρωταθλήματα-στούντιο k βλέπει ότι χάνει συνδρομητές. Οποτε μάλλον δε της ρίχνει γιατί έχουμε κρίση, k μας λυπήθηκε, αλλα της ρίχνει για να μη βάλει λουκέτο.
Οσο για τους φόρους δεν νομίζω τα 2-3 ευρώ παραπάνω να αναγκάσουν κάποιον να κόψει τον ΟΤΕ
Αρκετοί έβαλαν συνδρομητική γιατί έκοψαν της εξόδους. Αν κάποιος έβγαινε 10 φορες το μηνα τώρα βγαίνει 2-3. Οποτε περισσεύουν 2-3 ευρώ για τους φόρους. Δεν είναι θέμα αν από 81 ευρώ πληρώνει 84

βαλτε κι εμενα στο χωσιμο. Τους εκραξα αγρια. Μπειτε ολοι παιδες να παρουν χαμπαρι τι γινεται

Εμένα με κάλεσαν στο τηλέφωνο αλλά στην ουσία δεν είπαν κάτι...αυτά που τους είπαν να λένε...μόνο τα live επηρεάζονται κτλ κτλ...Επίσης μου είπαν ότι επηρεάζονται και οι κάτοχοι triple play εκτός οικίας.

Εμένα με κάλεσαν στο τηλέφωνο αλλά στην ουσία δεν είπαν κάτι...αυτά που τους είπαν να λένε...μόνο τα live επηρεάζονται κτλ κτλ...Επίσης μου είπαν ότι επηρεάζονται και οι κάτοχοι triple play εκτός οικίας.
Α τίποτα δηλαδή, ούτε το 90% των χρηστών, πάλι καλά.......

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: NovaGO

Αν ημουν κυβερνητικος επι των τραπεζοοικονομικων, θα εξ-ωθουσα τις τραπεζες να προστρεξουν προς εισπραξη των δανειων της Nova!

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Με αφορμή τις διακοπές, που διανύω αυτήν την περιοδο, δοκιμαζω καο τις δυο υπηρεσίες go και έχω να κανω τις ακόλουθες επισημάνσεις:
1. Η ποιότητα με 4αρη σταθερή internet είναι απόλυτα καλή.
2. Το interface της nova είναι πολύ καλύτερο.
3. Η ποικιλία και η ποσότητα στο ondemamd δεν συγκρίνεται
4. Και σε μένα στους σημερινούς αγώνες Μου έβγαλε την εντολή για απενεργοποίηση της Τηλεορασης...!!!
5. Γιατί η nova δεν έχει όλα τα κανάλια και κυρίως την υπηρεσία replaytv? Αυτό πρέπει να διορθωθεί άμεσα γιατί αποτελεί μεγαλο μειονέκτημα.
Σας ευχαριστώ...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω προηγούμενη έκδοση του NovaGo για ipad. Έχω μόνο την πολύ παλιά 2.1.0 στο itunes η οποία δεν ξέρω αν παίζει. Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει την 3.1.1 ή 3.1.0 σε pm. Εννοείται ότι αν κάποιος γνωρίζει ότι η 2.1.0 παίζει του τη στέλνω! Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά σε multiview εγκατάσταση αν επιλέξουμε θέαση στη novago συσκευή απενεργοποιούνται και οι δύο δέκτες (master-slave);

Βλεπω κανονικα Αστερας-ΑΕΚ απο novago ενω μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν κλειδωμενα. Αλλαξε κατι;

Γνωρίζει κανείς αν το Lenovo TAB2 A10-30 10.1" παίζει απροβλημάτιστα το novago;
Μου χάλασε το wifi note 10.1 2014 edition και σκέφτομαι να στραφώ σε αυτό

Re: Απάντηση: NovaGO

Γνωρίζει κανείς αν το Lenovo TAB2 A10-30 10.1" παίζει απροβλημάτιστα το novago;
Μου χάλασε το wifi note 10.1 2014 edition και σκέφτομαι να στραφώ σε αυτό
Ναι παίζει μια χαρά, κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλεπω κανονικα Αστερας-ΑΕΚ απο novago ενω μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν κλειδωμενα. Αλλαξε κατι;
Εγώ μέχρι προχθές που δοκίμασα να δω το Πλατανιάς Παναθηναικός στην καφετέρια, ήταν κλειδωμένο.

Status
Not open for further replies.