NovaGO

Status
Not open for further replies.
dc46cf9a352cf814c95c0935eb8bcc9b.jpg

Οι επίσημες οδηγίες "αν επανέλθει καλώς, αν όχι κάνε ρισέτ" όλα τα λεφτά!
Γιατί δε το πουλάνε το NOVAGO σαν τα antivirus, πακέτο 5 άδειες για 5 συσκευές μαζί...
Γι αυτούς που θα κάθονται στο δίπλα τραπέζι στη καφετέρια και θα ρίχνουν κλέφτες ματιές στο ματσάκι διαβάζοντας τάχα εφημερίδα, δε θα κάνουν τίποτα;

Απλά τραγικοί... Καινούργιο είναι αυτό πάλι; Μέχρι πριν λίγο καιρό έστελναν email για να τους πούμε την γνώμη μας και καλά. Τώρα το πέρασαν κανονικά δηλαδή; Φίλε μου στο έστειλαν σε email αυτό;
Γιατί δεν την αναφέρουν αυτήν την αλλαγή στο site τους; Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση πάντως, να ρωτήσω το support;

Παιδιά μία βοήθεια. Το είχε η γυναίκα μου στο κινητό της και μεχρι πριν λίγο λειτουργούσε καλά. Πήρα ένα tablet και είπα να το εγκαταστήσω εκεί. Πήγα στο site, έκανα ανανέωση συσκευής, το εγκατέστησα στο tablet,μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης, και το έτρεξα. Έβαλα τους κωδικούς, τους πήρε κανονικά αλλά όταν πατάω κάτι να δω, είτε ταινία , είτε lιve tv αυτό μένει μόνιμα κολλημένο στο ''φορτώνει''. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και ξανα έκανα την εγκατάσταση απο την αρχή αλλά πάλι τα ίδια!!! Έχει κάποιος καμία ιδέα??? To tablet δεν είναι root και το μοντέλο είναι Teclast x98 plus ii με android 5.1.

Κανείς εδώ ρε παιδιά? Μίλησα και με τεχνικό της νόβα και δε βγάλαμε άκρη. Μου είπε ίσως δεν είναι συμβατό το ταμπλετ!

Ναι είναι χθεσινό email από τη νόβα η φωτο ου δημοσίευσα (ελπίζω να διαβάζεται άνετα το κείμενο)... Εδώ και καιρό το έχω ξεχάσει το νόβα, αγώνες βλέπει ο μόνο ο παππούς στο σπίτι όταν δεν παίζει με τις εγγονές (που φυσικά δεν επιτρέπετε να δουν κανένα καρτούν έστω στο τάμπλετ όταν βλέπει ο παππούς αγώνα, γιατί διαφεύγουν τα κέρδη της νόβα)

Sent from my A0001 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κανείς εδώ ρε παιδιά? Μίλησα και με τεχνικό της νόβα και δε βγάλαμε άκρη. Μου είπε ίσως δεν είναι συμβατό το ταμπλετ!
Θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, δοκιμάζεις τα πάντα (αλλαγή τάμπλετ, αλλαγή browser, διαγραφή και ξανά εγκατάσταση κλπ. να δεις αν δουλέψει κάτι)

Re: Απάντηση: NovaGO

Αυτο που σου ειπε ειναι πολυ πιθανο. Υπαρχουν ασυμβατοτητες με καποια tablets και στις δυο πλατφορμες.

Κάποια κινέζικα tablet παρόλο δείχνουν ότι δεν είναι root έχουν υπολείμματα root γιατί μόνο έτσι περνάνε το play store ( δηλαδή κατά την διαδικασία unroot αφήνει υπολείμματα και το πρόγραμμα το βλέπει σαν root)
Ναι είναι χθεσινό email από τη νόβα η φωτο ου δημοσίευσα (ελπίζω να διαβάζεται άνετα το κείμενο)... Εδώ και καιρό το έχω ξεχάσει το νόβα, αγώνες βλέπει ο μόνο ο παππούς στο σπίτι όταν δεν παίζει με τις εγγονές (που φυσικά δεν επιτρέπετε να δουν κανένα καρτούν έστω στο τάμπλετ όταν βλέπει ο παππούς αγώνα, γιατί διαφεύγουν τα κέρδη της νόβα)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, δοκιμάζεις τα πάντα (αλλαγή τάμπλετ, αλλαγή browser, διαγραφή και ξανά εγκατάσταση κλπ. να δεις αν δουλέψει κάτι)

Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μία βοήθεια. Το είχε η γυναίκα μου στο κινητό της και μεχρι πριν λίγο λειτουργούσε καλά. Πήρα ένα tablet και είπα να το εγκαταστήσω εκεί. Πήγα στο site, έκανα ανανέωση συσκευής, το εγκατέστησα στο tablet,μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης, και το έτρεξα. Έβαλα τους κωδικούς, τους πήρε κανονικά αλλά όταν πατάω κάτι να δω, είτε ταινία , είτε lιve tv αυτό μένει μόνιμα κολλημένο στο ''φορτώνει''. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και ξανα έκανα την εγκατάσταση απο την αρχή αλλά πάλι τα ίδια!!! Έχει κάποιος καμία ιδέα??? To tablet δεν είναι root και το μοντέλο είναι Teclast x98 plus ii με android 5.1.

Πως είδες ότι δεν είναι root; Βάλε την εφαρμογή SuperSU για να δεις. Αν είναι root έχει επιλογή να τo αφαιρέσεις ολικά.
Σε δικό μου tablet το έκανα root για να βγάλω κινέζικες εφαρμογές και μετά το έκανα unroot για να παίξει με NovaGO.

Ίσως παίζει αυτό με το root. Δε το έχω κάνει root αλλά ισως βρίσκει υπολείματα. Στο root check μου βγαζει πως δεν ειμαι. Στο aida64 βγάζει κατι για root. Τι να πω... Έχω παρεπιπτόντως ενα παλιο apk του nova go που έπαιζε και σε root συσκευες. Μηπως να δοκιμασω κ με εκεινο;

Ευτυχώς που έκανε αυτή την αλλαγή στη θέαση η Nova (πάντα μετά από έρευνα, αφού σέβεται τους συνδρομητές της) και πλέον σωθήκαμε,δεν υπάρχει πειρατεία!!!
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ......
Σοβαρά τώρα,μας άνοιξε τα μάτια η εταιρεία Νοva.Για μας που ουσιαστικά βλέπουμε 2-3 αγώνες,τους οποίους πλέον βλέπω με άλλους τρόπους αξιοπρεπώς,είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση!Να στε καλά εκεί στη Nova!!!

Η αποχωρηση για οσους ειναι τοσο απογοητευμενοι ειναι μονοδρομος. Ωστοσο καλο ειναι να γνωριζουμε πως αφενως και οι δυο πλατφορμες εχουν περιορισμους και αφετερου πως για οσους κανουν/εκαναν ορθη χρηση της υπηρεσιας, δεν αλλαξε-ουτε αλλαζει τίποτα.

Εγώ σήμερα πάντως είχα τραγική εμπειρία, προσπάθησα να δω το Άρης ΑΕΚ, άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα......κόλλαγε αφόρητα ,σε κάποια σημεία έδειχνε ξανά το ίδιο σημείο του αγώνα 4-5 λεπτά νωρίτερα και διόρθωνε μόνο με refresh.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Η αποχωρηση για οσους ειναι τοσο απογοητευμενοι ειναι μονοδρομος. Ωστοσο καλο ειναι να γνωριζουμε πως αφενως και οι δυο πλατφορμες εχουν περιορισμους και αφετερου πως για οσους κανουν/εκαναν ορθη χρηση της υπηρεσιας, δεν αλλαξε-ουτε αλλαζει τίποτα.
Μην τα παραλέμε, είναι μη ορθή χρήση της εφαρμογής το να θέλω να δω στο ταμπλετ εκτός σπιτιού τον αγώνα που βλέπουν τα παιδιά μου στο σπίτι; ή είναι μη ορθό τα να ΜΗΝ έχουν Forthnet παροχο ιντερνετ οι φίλοι μου ώστε να μπορώ να το κάνω;

Απάντηση: Re: NovaGO

Δες και με SuperSU.

Δοκίμασα και με SuperSu αλλά δε προχωράει η εφαρμογή γιατί δεν είμαι root και δε βρίσκει το su binary. Άρα η συσκευή δεν είναι root και τελικά είναι θέμα συμβατότητας. Το εγκατέστησα πάλι στο κινητό και παίζει μία χαρά.
Όμως κάθε φορά που πάω να ανοίξω κάποια ταινία ή live tv μου λέει ότι υπόκειται σε γονικό έλεγχο και πρέπει να βάλω τον κωδικό διαχειριστή. Τον βάζω και μετά παίζει κανονικά. Στις ρυθμίσεις του προφίλ μου είναι ενεργοποιημένο το επιθυμητό για όλες τις ηλικίες. Γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα καθε φορά και μου ζητάει κωδικό? Είναι και σε εσάς έτσι??

Μην τα παραλέμε, είναι μη ορθή χρήση της εφαρμογής το να θέλω να δω στο ταμπλετ εκτός σπιτιού τον αγώνα που βλέπουν τα παιδιά μου στο σπίτι; ή είναι μη ορθό τα να ΜΗΝ έχουν Forthnet παροχο ιντερνετ οι φίλοι μου ώστε να μπορώ να το κάνω;

Δεν κρινουμε αν ειναι λογικό ή όχι, αυτο ειναι αυταποδεικτο σε όλους μας, δε χωρά αμφιβολίας. Δυστυχως όμως δεν ειναι ορθή χρήση, βασει των όρων λειτουργιας.

Φίλε μου,διαφωνώ για τη μη ορθή χρήση.Μιλάμε για άτομα της ίδιας οικογένειας.Η κοροιδία της εταιρείας έχει να κάνει με το πως πλασαρίστηκε (περιορισμός της πειρατείας) και ότι ακόμη και τώρα -θεωρητικά- δεν είναι τελική η απόφαση.Μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή απαντάνε τηλεφωνικώς και στο σαιτ αν μπεις ακόμη και τώρα γράφουν μπορείς να συνδεθείς από οποιοδήποτε πάροχο ίντερνετ.
Είμαστε στο 2016, η τεχνολογία μας ξεπερνάει πλέον για να παίρνονται τέτοιου είδους αποφάσεις.Και η λογική της ισότητας με ανταγωνιστές με βρίσκει αντίθετο..Αν αύριο ο Οτε αποφασίσει να καταργήσει το go,τι θα γίνει;

Η συμβαση ειναι προσωπική, ασφαλως ομως δεν εχει νοημα να σχολιασουμε το οικογενειακό περιβάλλον. Ωστοσο εχει συζητηθει απο παλαιότερα πως τα ξερα καινε και τα χλωρά. Υπαρχουν προτασεις με τις οποιες μπορει να επαληθευτεί η ταυτότητα του προσώπου που παρακολουθεί και ευελπιστουμε καποια απο αυτες να υιοθετηθεί στο μέλλον. Μεχρι τότε θα χρησιμοποιουμε τις υπηρεσιες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συμβαση ειναι προσωπική, ασφαλως ομως δεν εχει νοημα να σχολιασουμε το οικογενειακό περιβάλλον. Ωστοσο εχει συζητηθει απο παλαιότερα πως τα ξερα καινε και τα χλωρά. Υπαρχουν προτασεις με τις οποιες μπορει να επαληθευτεί η ταυτότητα του προσώπου που παρακολουθεί και ευελπιστουμε καποια απο αυτες να υιοθετηθεί στο μέλλον. Μεχρι τότε θα χρησιμοποιουμε τις υπηρεσιες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συμφωνώ και επιμένω ιδιαίτερα σε αυτές τις προτάσεις!Να σαι καλά!

Ύστερα από email παραπόνων προς την nova για την αλλαγή που θα κάνουν στο go, με κάλεσαν τηλεφωνικά και με ενημέρωσαν ότι έχει αποφασιστεί η αλλαγή και σταδιακά θα περαστεί σε όλους τους χρήστες.. Αφορά μόνο τους αγώνες της Superleague. Τσάμπα τους έγγραφα μια ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έστελναν email και καλά για να τους πούμε τη γνώμη μας. Μας θεωρούν πολύ ζώα τελικά.

Δεν κρινουμε αν ειναι λογικό ή όχι, αυτο ειναι αυταποδεικτο σε όλους μας, δε χωρά αμφιβολίας. Δυστυχως όμως δεν ειναι ορθή χρήση, βασει των όρων λειτουργιας.
Εγώ που έχω παρόχο ΟΤΕ (δεν έχει ιδιόκτητο η forthnet) δεν μπορώ να δω ούτε στο σπίτι μου....

Status
Not open for further replies.