NovaGO

Status
Not open for further replies.
Παιδες εγω δεν μπορω να δω αυτη τη στιγμη τους αγωνες απο το nova go.Δεν υπαρχει καν η δυνατοτητα επιλογης θεασης στο nova my account.Εσεις βλεπετε κανονικα;;

Ναι εκει ειναι η επιλογη στο myaccount. Για δοκιμασε ενα καθαρισμό της cache.

Καταπληκτικη η ιδεα της απαγορευσης θεασης ταυτοχρονα του ιδιου αγωνα superleague... Φωστηρες ειστε βρε...

Πριν λιγο με πηρε ο θειος μου τηλ που ειναι σπιτι και του εβαζε μηνυματα οτι πρεπει να μπει στο account να αλλαξει συσκευη κλπ
Δε βγαλαμε ακρη
Ανθρωποι ηλικιωμενοι που δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογια πως θα τα κανουν αυτα ολα ?
Δε ντρεπονται και λιγο
Μετα παραπονιουνται γιατι φευγει ο κοσμος και βαζουνε λουκετα

Novago, cosmotego κ.τ.λ. και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας δεν πολυπάνε μαζί. Όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ κάποιον αλλά έτσι είναι.

Έκαναν και νέα "αλλαγή" στη χρήση του NovaGo.

Πλέον, η μη ταυτόχρονη θέαση στο NovaGo και στην τηλεόραση εκτός δικτύου Forthnet αφορά σε όλους τους ζωντανούς αγώνες που μεταδίδει η Nova και όχι μόνο στους αγώνες της Superleague (όπως ήταν μέχρι τώρα).

Πριν από 5 λεπτά μου ήρθε ενημερωτικό e-mail (το οποίο διαφήμιζε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις για την Ευρωλίγκα).

Και εμένα το ίδιο. Πάει και το μπάσκετ . Όταν τελειώσει η συνδρομή. ΤΕΛΟΣ

Αυτές οι αλλαγές που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο NovaGo, είναι αιτία διακοπής του συμβολαίου χωρίς πρόστιμο;
Η διακοπή έρχεται κι από μένα, είτε άμεσα είτε τον Απρίλιο που λήγει το συμβόλαιο.

Αυτές οι αλλαγές που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο NovaGo, είναι αιτία διακοπής του συμβολαίου χωρίς πρόστιμο;
Όχι, γιατι το novago ήταν παντα μια δωρεαν υπηρεσια που παρεχόταν ως δωρο.

Τα μηνυματα που αφορουσαν συζητηση γυρω απο το διαμοιρασμό καναλιων μεταφερθηκαν στο νημα του Δορυφορικου Καφενέ.

Αυτα που κανει η νοβα ειναι γελοιοτητες. Κοβει επιλεγμενα οποιους αγωνες θελει. Ας πουμε το πορτογαλικο της πορτο το βλεπω κανονικα ζωντανα μεσω go. Αρα κοβουν οπου παιζει ελληνικη ομαδα σε μπασκετ ποδοσφαιρο!!! Αυτο ειναι αλητεια...

Εσύ άμα επενδύσεις με τα λεφτά σου σε ένα αντίστοιχο προϊόν και έχεις διαφυγόντα κέρδη από πειρατεία να έχεις το νου σου να μην κάνεις τέτοια αλητεία.

Εσύ άμα επενδύσεις με τα λεφτά σου σε ένα αντίστοιχο προϊόν και έχεις διαφυγόντα κέρδη από πειρατεία να έχεις το νου σου να μην κάνεις τέτοια αλητεία.

Ναι αυτο θα τους σωσει. Το σόι go ειναι αυτο αν δεν με αφηνει να δω απο τον δρομο την ωρα που βλεπουν και οι δικοι μου σπιτι;

Ας το εβγαζαν ετσι απο την αρχη και θα σου λεγα ποιος θα το εβαζε...

ε ας το κοψουν τοτε τελειως ναναι σιγουροι.

Προσωπικα με εξυπηρετουσε ως ενα βαθμο (και με μεγιστη βοηθεια απο τo service της NOVA εδω μεσα) η υπηρεσια. Μιλαω για μενα προσωπικα, οταν ελειπα σε διακοπες κλπ, εβαζα στο κινητο (αφου tablet laptop μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις δε δουλευαν) κι εβλεπα στην αναγκη το ματσακι. Ωστοσο, ειχα και το PVR στο σπιτι να μου το γραφει, να εχω την επιλογη να το δω στο σαλονι μου εστω μετα. Πλεον, μου κοβουν αυτη την επιλογη, οποτε αναγκαζομαι να αφηνω το προγραμμα να γραφτει στο PVR και πολυ απλα να μη χρησιμοποιω πλεον ΠΟΤΕ το novaGO αφου ειναι πλεον τοσοι οι περιορισμοι που περιοριζουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ το ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΑΣΗ.

Πλεον η υπηρεσια novago χτυπαει νεα ρεκορ κακιστης υπηρεσιας, που κατορθωνει να απογοητευσει ακομα και τους πελατες που δε το δανιζανε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ φιλο τους. Απεγκατασταση, και απο το κινητο πλεον και αντιο... Συγχαρητηρια, περιορισατε και την θεαση του ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΗ κατα το ιμησι!!! Κατορθωμα.
Επομενο βημα να κουβαλαμε το decoder και το πιατο μαζι με το κινητο μας στις διακοπες. Προς τα πισω παμε, μπραβο.
:a0210: Ο,τι ναναι...

Η ξεφτιλα δεν εχει ορια. Εκοψαν και το Παναθηναικος-Αρης τον τελικο κυπελου μπασκετ που μεταδιδεται τωρα...Αντε γεια νοβα. Ποτε ξανα! Μην ξεχνας να το βαλεις στις διαφημισεις σου αυτο με το νοβαgo! Τωρα πες δεν βλεπει κανεις αλλος τιποτα απο το go εκτος σπιτιου ελευθερα γιατι ετσι γουσταρω!!! Ρεζιλικια!!! Ε ρε kodi που σας χρειαζεται...

Η διακοπή μιας συνδρομής εξαιτιας μιας υπηρεσιας η οποια ειχε εξαρχής δωθεί δωρεάν και ως δώρο στις υπαρχουσες παροχές εγείρει ερωτήματα ως προς τη χρήση που της γινόταν. Υποστηρίζουμε την κοσμια και εποικοδομητική κριτική καθ'όλη τη διαρκεια των αλλαγών και επιμένουμε σε αυτή, με μόνο γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ωστόσο οποιοδήποτε αντιστοιχο μηνυμα απο εδω και στο εξης με flaming θα αφαιρείται χωρις προειδοποίηση.

Last edited:
Μπορεί να είναι εκνευριστικό που περιοριζουν την υπηρεσία αλλά ακόμα και τώρα είναι Αι πολύ καλύτερη από του ΟΤΕ. Επίσης δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις την αλλαγή μέσω του My account. Στον ΟΤΕ ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις.

Status
Not open for further replies.