NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ρε πεδες το κοψανε και απο το πρωτο θεμα?Πηγα να παρω εναν κωδικο για το ντερμπι αποψε και εφαγα τρελο ακυρο δεν ειχα ιδεα οτι ειχε φαει τοσο περιορισμο η υπηρεσια...
 
Μπορεί να είναι εκνευριστικό που περιοριζουν την υπηρεσία αλλά ακόμα και τώρα είναι Αι πολύ καλύτερη από του ΟΤΕ. Επίσης δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις την αλλαγή μέσω του My account. Στον ΟΤΕ ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις.

Αγαπητε δεν ειναι το θεμα να το αλλαξεις απο το myaccount. Ολοι οι πατεραδες το εδιναν στα παιδια τους κλπ για να βλεπουν και εκεινοι καποιους αγωνες. Γιαυτο το εκοψε η νοβα γιατι ετσι νομιζει οτι θα κερδισει κι αλλους συνδρομητες! Δεν καταλαβαινει ομως οτι την δυσκολη εποχη που ζουμε θα εξοργισει ακομα περισσοτερο τον κοσμακη! Λες και ειναι δυσκολο γιαυτους που ειχαν go εκτος σπιτιου να αναγκαστουν να δουν μεσω kodi ή streaming...Εσυ πιστευεις οτι αυτοι θα αγορασουν συνδρομη νοβα; Εισαι γελασμενος...
 
Δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι μπήκε ο περιορισμός όχι για αυτό το λόγο αλλά γιατί κάποιοι το μεταπωλουσαν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης αν ο γιος έχει φορθνετ μια χαρά συνεχίζει να βλέπει
 
Δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι μπήκε ο περιορισμός όχι για αυτό το λόγο αλλά γιατί κάποιοι το μεταπωλουσαν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης αν ο γιος έχει φορθνετ μια χαρά συνεχίζει να βλέπει

Δηλαδη αν εχεις forthnet δεν μπορεις να μεταπωλήσεις την υπηρεσια;
Για μενα ο περιορισμος μπηκε με βασικο κριτηριο να μαζευτουν συνδρομες στο triple play με τις αναλογες δεσμεύσεις βεβαιως,τα υπολοιπα είναι απλα δικαιολογιες.Ισως να υφίστανται σαν λογοι αλλα σιγουρα δεν είναι οι βασικοι λογοι για την αλλαγη.
Και επειδη σχεδόν καμια εταιρια δεν κανει πραγματα στην τυχη προφανως για να κανουν μια τετοια κινηση οι της ΝΟΒΑ θεωρουν ότι το κερδος από τις συνδρομες που θα μαζεψουν θα είναι μεγαλυτερο από τη χασουρα που θα εχουν από συνδρομητες που θα διακοψουν.Το αν είναι σωστη μια τετοια κινηση θα φανει στο μελλον
 
Αφού το κλείδωσαν που το κλείδωσαν έτσι δεν μπορούν να βάλουν άλλη μια συσκευή τουλάχιστον; προφανώς να μην λειτουργούν ταυτόχρονα
 
Κατά την διάρκεια του ντέρμπι ο σχολιαστής είπε ότι στο novago, η μετάδοση ήταν εμπλουτισμενη με στατιστικά στοιχεία. Έχουμε ιδέα πώς ήταν;;;
 
Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάπου αλλού το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή εδώ η είδηση που αφορά στην άρση του περιορισμού του ευρωπαϊκού ψηφιακού προϊόντος μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε Nova Go στο εξωτερικό, σε ευρωπαϊκό έδαφος πάντα?

Ανοιγουν από το 2018 τα σύνορα για το ψηφιακό περιεχόμενο εντός Ευρώπης
 
Πιστεύω ότι η ΝΟΒΑ δεν θα βγάζει το novago εκτός Ελλάδας και εκτός δικτύου της και θα είναι καλυμμένη! Γιατί μάλλον θα το θεωρήσει ως δωρεάν έξτρα παροχή και όχι ως επί πληρωμή (συνδρομητική) υπηρεσία - αυτή θα είναι η δορυφορική. Άρα αφού δεν πληρώνεις για το novago δεν θα θεωρείτε συνδρομητική υπηρεσία αλλά έξτρα παροχή που δεν θα είναι υποχρεωμένη να την δώσει σε όλη την Ε.Ε.
 
Το θέμα όμως δεν είναι τι θέλει η Νόβα, είναι τι θα λέει ο νόμος. Απ'ότι φαίνεται, θα είναι δικαίωμα του καθένα να χρησιμοποιεί την υπηρεσία εντός Ευρώπης. Όπως βέβαια και τα αντίστοιχα του Sky, κλπ.
 
Το καλοκαίρι στην Ζάκυνθο θα βλέπουμε από τους Άγγλους Sky uk.
 
Επειδή έλειπα ένα 2μηνο στο εξωτερικό δεν είχα δουλέψει καθόλου το NovaGo και την on demand υπηρεσία και σήμερα βρέθηκα προ μεγάλης έκπληξης, δυσάρεστης εννοείται. Το περιεχόμενο και ειδικά στις σειρές ιδιαίτερα φτωχό. Τι έγινε; τα σπάσανε με τη Φοξ και δεν τους αφήνει να δείχνουν επεισόδια; είπα να δω το legion και δεν είχε ούτε το πρώτο που παίχτηκε την προηγούμενη βδομάδα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μόλις εκανα ενημέρωση στο novago και δεν μπαίνει απο άλλο δίκτυο wifiΑπιστευτα πράματα.Υποψιάζονται οτι μόνο από σπίτι ,όταν πάω θα δοκιμασω
 
Τελικά μου το διορθωσανε και πιάνει και σε wifi εκτός σπιτιου
 
Το novago μου ειναι αχρηστο πλεον. Μου το ειχε δωσει ο πατερας μου για να βλεπω τους αγωνες εδω και 3 χρονια περιπου.Εχω ote γραμμη σπιτι και φυσικα δεν μπορω πια να βλεπω τιποτα με ελληνικο ενδιαφερον. Του το επιστρεφω λοιπον σπιτι για να καθεται αχρηστο και αχρησιμοποιητο αφου ο πατερας μου ειναι ασχετος με τεχνολογια οντας 73 ετων...Ευχαριστουμε την αγαπητη νοβα. Και οχι δεν θα βαλω συνδρομη νοβα. Προτιμω kodi τσαμπα...Κριμα και παλι κριμα
 
@polakis
όντως γιατί δεν βάζεις forthnet; εκτός αν στην περιοχή σου πιάνεις μόνο cosmote πιστεύω ότι θα σε καλύψει η forthnet.
Τώρα βέβαια αν τυχόν έχεις καλό συνδυασμό cosmote 2play+cosmotetv και δεν θέλεις να τον σπάσεις είναι άλλο θέμα.
 
Το περί kodi και τσάμπα δε το προσπερνάω. Απλά δεν θέλω να παρέμβω στο μήνυμα. Θα παρακαλέσω να παραμένουμε στους ορθούς τρόπους χρήσης της υπηρεσίας.
 
@polakis Σαφώς και ο πατέρας θα δώσει απο τη νόμιμη συνδρομή του το go στο γιό του για να βλέπει μπαλίτσα. Μπορεί να το είχα κάνει κ εγώ ίσως. Φαίνεται όμως ότι γινόταν κακή χρήση της υπηρεσίας απο πολύ κόσμο και μάλλον αποδεικνύεται σωστή η απόφαση της nova να μαζέψει λίγο την κατάσταση.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Και αν συνεχίσει η κατάχρηση το βλέπω να γίνεται σαν του ΟΤΕ
 
Status
Not open for further replies.