η τελευταία αναβάθμιση μόνο προβλήματα προκάλεσε. Και η απάντηση της νοβα είναι να διαγράψω τα κουκις και να κάνω επανεκκίνηση του laptop. Ενώ είναι σίγουρο οτι φταίει η αναβάθμιση που κάνανε από τον browser 7.3.3 σε 8.2.3.1. Γιατί μέχρι τότε βλέπαμε την novago κανονικά και μόλις εγκαταστήσαμε την 8.2.3.1 η εικόνα παίζει για 1 δευτερόλεπτο και μετά παγώνει, σαν να εχω συνδέσει καποια συσκευή στην θύρα hdmi. Στην απάντηση η νοβα μου είπε οτι το πρόβλημα δεν είναι γενικευμένο, άρα κάτι φταίει στο δικό μου σύστημα. Εγώ πιστεύω οτι πολλοί συνδρομητές εχουν το ίδιο πρόβλημα.
Προς agrino και Pgate4
Στο f/b εχει ενα προφιλ novago.
Εκει εγραψα για το πρόβλημα και μου απάντησαν οτι δεν ειναι γενικευμένο.
Εγω βλέπω οτι και εσεις και άλλοι εχουν το ίδιο πρόβλημα.
Γράψτε τους στο f/b για να δουν οτι το πρόβλημα το έχουν πολλοί συνδρομητές, μπας και φτιάξουν καινούργιο setup και διορθωθεί το πρόβλημα.
Παιδιά μια ερώτηση . Σε ποσες συσκευές μπορώ να παρακολουθώ Με το nova go extra ; 2 ή 3 . Η θέαση στην τηλεόραση μετράει ;
Εχθές είδα το παιχνίδι ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ στο κινητό μου τηλέφωνο (galaxy s5) στην Κύπρο που βρίσκομαι διακοπές χωρίς καμία διακοπή, χωρίς το παραμικρό "ψεγαδι"
Για να λέμε και τα καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.