NovaGO

Status
Not open for further replies.
Η μια συσκευή ειναι δωρεάν η δεύτερη χρεώνεται όπως σωστά διάβασες. Για να ενεργοποιήσεις δεύτερη συσκευή πρέπει να το κανεις μέσα απο το my account.

Απάντηση: Re: NovaGO

Βλεπω ομως στον mynova οτι δινει το δικαιωμα για 2η συσκευη με 2.5 ευρω το μηνα.Σωστα ειναι αυτα?
Αν εχεις full pack ειναι δωρεαν.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Είναι δωρεάν αν.έχεις φουλ πακ η αν ανανεωσες πρόσφατα φουλ πακ?Εμένα πάντως γράφει για χρέωση 2,5 ευρώ αλλά δεν το προχώρησα να δω αν θα με χρεώσει.
Αν εχεις full pack ειναι δωρεαν.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγω με full pack μου βγαζει χρέωση για δεύτερη συσκευή. Δεν βλέπω κάπου δωρεάν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Είναι δωρεάν αν.έχεις φουλ πακ η αν ανανεωσες πρόσφατα φουλ πακ?
Ετσι οπως τα γραφουν μαλλον σε δεσμευουν για 12 μηνες.

Κατά τα άλλα το offline novago δεν δουλεύει σωστά κατά την αναπαραγωγή ταινίας πάρα μόνο με συνεχή buffering

Στάλθηκε από το G3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχυει ακομα ο περιορισμος θεασης των αγωνων της σουπερ λιγκ ταυτοχρονα με την τηλεοραση;

Θα χει πλάκα να τον βάλουν και για τους αγώνες που μεταδίδει η ΕΡΤ!
Τρελλό γέλιο θα ρίξω...

Πάντως τώρα με τον Ολυμπιακό,από τον δεκτή δεν βλέπει κανείς,ο μπαμπάς μου με δίκτυο forthnet σπίτι βλέπει μέσω go,και βλέπω και εγώ με go με δίκτυο Vodafone
Οπότε μάλλον γι αυτό το ματς δεν ισχύει

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουνε κάνει να βλέπεις μόνο μέσο wifi. Εγώ θέλω να ξοδέψω τα ΜΒ μου. Και βρίσκομαι σε χώρο που δεν υπάρχει ασύρματο δίκτυο.

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουνε κάνει να βλέπεις μόνο μέσο wifi. Εγώ θέλω να ξοδέψω τα ΜΒ μου. Και βρίσκομαι σε χώρο που δεν υπάρχει ασύρματο δίκτυο.

Συμφωνώ,εξάλλου όταν λέμε go,αυτό εννοούμε να το βλέπεις από παντού όχι μόνο από wifi

Κάντε WiFi tethering με άλλη συσκευή κινητού πχ και λειτουργεί

Οκ,αυτό είναι γνωστό,απλά αν είναι να κουβαλαμε 2 συσκευές,να τελειώνουμε την μπαταρία από 2 συσκευές,συγνώμη αλλά αυτό go δεν είναι
Και εν πασει περιπτώσει εφόσον γίνεται με hotspot γιατί δε γίνεται και κατευθείαν;;
Πραγματικά,θέλω να μάθω την επίσημη άποψη τους,είναι περίεργος να δω που την βασιζουν

Τελικά έχει περιορισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα; Αν ναι πως ξεκλειδώνει (η διαδικασία) ;

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Status
Not open for further replies.