Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να βάλω το novago σε laptop και απλά δεν θέλει να παίξει για κανένα λόγο.
Συγκεκριμένα στην 1η απόπειρα δεν με άφηνε καν να εγκαταστήσω τον player. Ο τεχνικός στο τηλέφωνο με ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να μου παίξει σε windows vista
και με προτρέπει να βάλω win7 32 ή 64. Κάνω format το laptop και βάζω win 7 καθαρά με aero theme, με καρφωμένη την μπαταρία, χωρίς firewall, χωρίς antivirus, με local admin user. Πλέον με αφήνει να εγκαταστήσω τον player όμως δεν λέει να παίξει για κανένα λόγο. Ξανά τηλεφώνησα στο support της nova και με προέτρεψε να ξανακάνουμε την εγκατάσταση του browser και player μαζί. Και πάλι τζίφος!
Το support τους πολύ very 1st level support και δεν παίζει να βρεις λύση! Εν συντομία μου είπε ότι φταίει το laptop... γενικώς... Του λέω τι; hardware; software; Δεν ξέρω κύριε, Φταίει το laptop!!! (σαν να λέμε έχουν Αθηναϊκές πινακίδες) Τον ρωτάω υπάρχει κάποιο log file για να ξεκινήσω την αναζήτησή μου... και μου απαντάει θα πρέπει να τ πάτε σε κάποιο τεχνικό να το δει. Ωραία του λέω να το πάω, αλλά τι θα πω του τεχνικού; Σε εσάς θα με παραπέμψει κι αυτός! Και μου απαντάει το αμίμητο, συγνώμη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, δοκιμάστε clear cache, εγκατάσταση απεγκατάσταση player και browser αυτό μας έχουν πει να λέμε!
Του ζήτησα κάποιο tip, και δεν ήξερε τίποτα. Ούτε να με ρωτήσει τα specs του laptop, ούτε να με ρωτήσει από ποιο δίκτυο προσπαθώ να μπω. τίποτα, τίποτα.. φταίει το laptop... γεια σας!