NovaGO

Status
Not open for further replies.
Και μένα...πολύ καλή κίνηση....αλλά μπαίνω από το κινητό καιου λέει δεν είναι εφικτή η αναπαραγωγή μέσω 4G.... Και στο playstore δεν έχει ενημέρωση της εφαρμογής..εσένα παίζει;

Ήρθε το κάτωθι:

Τώρα με το Nova GO μπορείς να απολαμβάνεις το πρόγραμμα που θέλεις και μέσω δικτύων 3G/4G! Κάνε το τελευταίο update της εφαρμογής και δες το αγαπημένο σου θέαμα όπου και όπως θες!

πλησιαζει η ωρα για την κινητη τηλεφωνια......

Μια χαρά. Καλό νέο, γίνονται πραγματάκια στη Nova. Μια το novaflix σε μεγάλη οθόνη, τώρα και με data το Nova go.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποιος που το δοκίμασε, δουλεύουν τα novasports μέσω κινητής; ή ακόμα έχει διαχείριση θέασης;

για να παιξει σε 3g η 4g πρεπει να κανουμε ενημερωση της εφαρμογης και να παμε στις ρυθμισεις του nova go να βαλουμε να παιζει και απο κινητο δικτυο .

Το δοκιμασα τωρα παιζει θα δοκιμασω και μετα στα παιχνιδια euroleage να τα παιζει με κοινη θεαση , χθες ειδα μια ταινια κοντα μια ωρα αλλα δεν ξερω ποσα mb καταναλωσε γιατι εχω ενεργοποιησει δωρεαν mb για 10 μερες που δινει η cosmote .

Την ταινια την επαιζε μια χαρα .

Καλημέρα σας.

Το nova go μέχρι ποια αναλογία ανάλυση οθονης σου επιτρέπει να βλέπεις???/
...διότι εχθές που το δοκίμασα σε κινητο, μου εμφάνιζε μέχρι 576p ???

Ευχαριστώ

εγω που οταν το δοκιμασα εδειχνε το Αεκ-Αστερας το επαιζε κανονικα

...να ''παίζει ρόλο'' ότι είμαι προσωρινά με σύνδεση wifi από το διπλανο σπίτι (πατρικό)??

Σήμερα το δοκίμασα για πρώτη φορά .
Παίζει σε ορισμένα κανάλια -εκπομπές ,σε ορισμένα κανάλια -εκπομπές μου βγάζει το μήνυμα ότι η εφαρμογή είναι για laptop,tablet αλλά όχι για pc και δεν παίζει .

Σήμερα το δοκίμασα για πρώτη φορά .
Παίζει σε ορισμένα κανάλια -εκπομπές ,σε ορισμένα κανάλια -εκπομπές μου βγάζει το μήνυμα ότι η εφαρμογή είναι για laptop,tablet αλλά όχι για pc και δεν παίζει .

Μου το έκανε αυτό στο Chrome .
Στο Opera παίζει ,μέχρι στιγμής ,χωρίς προβλήματα .

Είναι δυνατή η χρήση του go απο δύο συσκευές συγχρονως; Πχ κινητό και ταμπλετ

Εδώ και λίγο καιρό το λάπτοπ από το οποίο είχε παίξει κανονικά πριν κάποιους μήνες αρνείται να ξεκινήσει αναπαραγωγή. Απεγκατάσταση, διαγραφή cookies και νεα προσπάθεια, ανοίγει απλά μαύρο παράθυρο για 1 δευτερόλεπτο και κλείνει αμέσως. Επίσης, πετάει συνεχώς μήνυμα "να επιτραπει το άνοιγμα του NovaGo Player?" (κάπως έτσι) στο οποίο δίνω ΟΚ, ανοιγει για 1 δευτερολεπτο και ξανακλέινει. Αν δοκιμασω ξανα κάνει εκ νέου την ίδια ερώτηση σαν να μην αποθηκεύεται η απαντηση μου να ανοίγει by default τον player, 1 δευτερολεπτο μαυρο παραθυρο και παλι κλεισιμο και ολο αυτο απ'την αρχή. Δεν έχω οθόνες συνδεμενες, ουτε cast λειτουργιες, ουτε διεργασίες teamviewer και VLC στον task manager οπως με συμβουλεψαν από Nova. Δοκιμασα να ανοιξω την εφαρμογη NovaGo πρωτού ξεκινησω αναπαραγωγη μπας και, τιποτα.

Ιδέες πριν το πετάξω απ'το παράθυρο;

Εγκατεστησα με επιτυχία την εφαρμογή σε fire stick κ δεν κάνει το γνωστό πρόβλημα που φαίνεται η οθόνη στο πλάι. Η ποιότητα της εικόνας πάντως θα ελεγα είναι μέτρια σε 1080 τηλεόραση. Παρόλα αυτά, αν εν τέλει επειλέξεις κανάλι, (με ποντίκι μόνο δυστυχώς), παίζει απροβλημάτιστα στην ποιότητα που έχω αναφέρει ομως ήδη.

Status
Not open for further replies.