NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μόλις το δοκίμασα σε mibox s και παίζει κανονικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ειναι παραξενο οτι με το ιδιο μποξ σε αλλους παιζει και σε αλλους οχι.

Μπορει να ειναι θεμα παροχου σταθερης και ip; Ενημερωτικα εχω OTE

Το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα υπάρχει και σε ταμπλετ της Samsung χωρίς να είναι root.

Οποτε δεν είναι θεμα ουτε root ουτε του hdmi.

Αν είναι θεμα παροχου σταθερης θα είναι τραγικο

Μήπως παίζει κανονικά σε όσους έχουν το mibox s κ όχι σε όσους έχουν το παλιότερο mibox (χωρίς s!!). Ενημερωτικά κ εγώ με το απλό κ με σύνδεση ΟΤΕ δεν βλέπω..

μου βγάζει το playback error και στο κινητό και στο mi box . έχετε βρει λύση;

μου βγάζει το playback error και στο κινητό και στο mi box . έχετε βρει λύση;

Αρχιζω να πιστεύω ότι ίσως να μην δουλεύει καλά σε συγκεκριμενους παροχους σταθερης ή ακομα και σε όλους πλην νοβα

Να ρωτησω κατι; Εχω novago extra με δυο λογαριασμους go. Μπορω να αγορασω αλλους δυο πχ να εχω παραπανω;

Παιδια ας μας πει καποιος αν παιζει ξεκλειδωτα τωρα στο οσφπ-παο ευρωλιγκα απο αλλον παροχο το go.

Και σε εμενα παίζει κανονικά χωρίς αλλαγή θεασης και σε δίκτυο εκτός Nova.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Και το ατρομητος-παο κανονικα χωρις διαχειριση θεασης και με αλλον παροχο ταυτοχρονα με δορυφορικο. Μαλλον επιτελους το καταλαβε η νοβα και το ξεκλειδωσε. Θα κερδισει κι αλλους πελατες ετσι σιγουρα. Θα πανε τα 2,50 Novago extra συννεφο τωρα

Υπάρχει δυνατότητα να διαγραψω και τις 2 συσκευές;

Παλι θα περαστεί η εφαρμογή στις ίδιες αλλά σκέφτομαι μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημα με το σφάλμα αναπαραγωγης καθώς η μια απο αυτες είναι unroot και google certified και τουλάχιστον σε αυτη θα έπρεπε να παιζει σίγουρα

Ελπίζω κάποια στιγμή να ακολουθήσουν την κίνηση της Cosmote και πολλών άλλων παρόχων συνδρομητικού περιεχομένου και να βάλουν κουμπί cast στην εφαρμογή Nova Go.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και το ατρομητος-παο κανονικα χωρις διαχειριση θεασης και με αλλον παροχο ταυτοχρονα με δορυφορικο. Μαλλον επιτελους το καταλαβε η νοβα και το ξεκλειδωσε. Θα κερδισει κι αλλους πελατες ετσι σιγουρα. Θα πανε τα 2,50 Novago extra συννεφο τωρα

Δε θα χάσει έτσι όμως κανονικές συνδρομές αφού πλέον μια συνδρομή θα μπορεί να μοιραστεί σε δυο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δυστυχώς στην Ελλάδα η αγορά είναι μικρή, βάλε πόσοι είναι με τον βασικό που είναι ίσα ίσα για τα βασικά,το ίδιο είναι και cosmote και έχει δώσει και cast στην εφαρμογή. Το πολύ να το κάνουν 5 οπότε από να τα απολαμβάνει η πειρατεία να μπουν στο ταμείο τους!

Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οσοι εχουν συνεχως το μηνυμα για σφαλμα αναπαραγωγης ας πανε απο τον λογαριασμο τους στο nova go στην διαχειριση συσκευων και να επιλεξουν ανανεωση. Ισως να γινεται και με αντικατασταση συσκευης αλλα επειδη ηθελα να ξαναβαλω τις ιδιες συσκευες δεν μπορεσα να το δοκιμασω.

Το σιγουρο ειναι οτι ετσι δουλευει

Και το ΠΑΟΚ-Απολλωνας τώρα παίζει κανονικά από άλλο πάροχο χωρίς διαχείριση θέασης 👏🏼

Status
Not open for further replies.