NovaGO

Status
Not open for further replies.
Για να δούμε τη Κυριακή που έχει παο-ολυμπιακος θα είναι ελεύθερο

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε θα χάσει έτσι όμως κανονικές συνδρομές αφού πλέον μια συνδρομή θα μπορεί να μοιραστεί σε δυο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλαδη καποιος δεν θα παει να βαλει νοβα, για να το δει σε nova go και SD?

Δηλαδη καποιος δεν θα παει να βαλει νοβα, για να το δει σε nova go και SD?

Ναι οσοι ειναι τζαμπατζηδες που βλεπουν τσαμπα σε kodi και streaming sites τους αγωνες και δεν θελουν να βαλουν νοβα κανονικη, θα προτιμησουν το go σιγουρα. Και πιστεψε με ειναι χιλιαδες αυτοι…

Αυτο λεω. Οποιος θελει το τζαμπα δεν θα βαλει ποτε νοβα και θα ψαχνει αλλους τροπους ακομα και εαν τα βλεπει θολα.

Ποιος θα δωσει 30 ευρω τον μηνα για να βλεπει τους αγωνες, αφηνω στην ακρη την εποχη της πανδημιας, οταν θα μπορει να δει δυο εντος εδρας αγωνες της ομαδας του τον μηνα με 20 ευρω στο γηπεδο και με αλλα 6 να δει τους υπολοιπους δυο εκτος εδρας σε μια καφετερια;

Θα πληρωσω για να ακουω Παλομπαρινι, τον αλλον που ειναι και το μεγαλο τους ονομα να τονιζει ολες τις λεξεις στην ληγουσα σαν να ειναι τελαλης στην λαικη επειδη εχει την αισθηση πως ετσι δινει εμφαση; Ή την "αμεροληπτη" μεταδοση τους στους εκτος εδρας αγωνες του ΑΡΗ στις αθηναικες εδρες;

Η μονη περιπτωση ακομα και αυτη την εποχη να τους εδινα λεφτα θα ηταν σε Nova go ή με συνδρομη ανα αγωνα σε λογικη τιμη και αυτο απο αναγκη και μονο και παντα με προυποθεση οτι θα μπορω να δω τον αγωνα στην τηλεοραση. Αλλιως ναι χιλιες φορες το τζαμπα με κολληματα και να περιμενω ποτε θα ανοιξουν τα γηπεδα

Ποιος θα δωσει 30 ευρω τον μηνα για να βλεπει τους αγωνες,

ολοι εμεις οι συνδρομητες της νοβα και ιδιως αυτοι με 3play

Re: Απάντηση: NovaGO

Για να δούμε τη Κυριακή που έχει παο-ολυμπιακος θα είναι ελεύθερο

Τι εννοείς?

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Τι εννοείς?
Αν θα είναι υπό διαχείριση θέασης ή θα το βλέπουμε και στα 2 ελεύθερα ταυτόχρονα

'' τον αλλον που ειναι και το μεγαλο τους ονομα να τονιζει ολες τις λεξεις στην ληγουσα σαν να ειναι τελαλης στην λαικη επειδη εχει την αισθηση πως ετσι δινει εμφαση;''
Επιτέλους το είπε κάποιος..Για τον Πρίντεζη λες..Αυτό που κάνει είναι ότι πιο εκνευριστικό..

Ναι οσοι ειναι τζαμπατζηδες που βλεπουν τσαμπα σε kodi και streaming sites τους αγωνες και δεν θελουν να βαλουν νοβα κανονικη, θα προτιμησουν το go σιγουρα. Και πιστεψε με ειναι χιλιαδες αυτοι…

Ακριβώς.Ανάμεσα σε μερικους συναδέλφους από τη δουλειά ειμαι ο μόνος "νόμιμος"...

Δυστυχως η κατασταση εχει ξεφυγει με τα πειρατικα νοβα και οτε. Οποιον και να ρωτησω εχει. Που να τους πιασεις ολους;

Επιτέλους το είπε κάποιος..Για τον Πρίντεζη λες..Αυτό που κάνει είναι ότι πιο εκνευριστικό..
Και όμως εγώ τον απολαμβάνω...

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: NovaGO

Δυστυχως η κατασταση εχει ξεφυγει με τα πειρατικα νοβα και οτε. Οποιον και να ρωτησω εχει. Που να τους πιασεις ολους;

Πραγματικά και εμένα μου έχει κάνει απορία τελευταία, μιλάμε έχουν οι πάντες boxakia με τη μάυρη σημαία με τη νεκροκεφαλή.

Απάντηση: Re: NovaGO

τον αλλον που ειναι και το μεγαλο τους ονομα να τονιζει ολες τις λεξεις στην ληγουσα σαν να ειναι τελαλης στην λαικη επειδη εχει την αισθηση πως ετσι δινει εμφαση;

Από το να ακούω σαχλα αστεία από τον Παπαβασιλειου και τον Βλάχο, καλύτερα τον Πρίντεζη

Και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από nova go χωρίς διαχείριση θέασης από άλλο πάροχο

Και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από nova go χωρίς διαχείριση θέασης από άλλο πάροχο

Επιβεβαιωνω κι εγω. Με cosmote σε σπιτι φιλου επαιξε χυμα. Αυτο σημαινει οτι το ανοιξε για τα καλα η νοβα; Λετε να υπαρξει ανακοινωση;

Σήμερα δεν αφήνει τα ματς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ...τα έκλεισε πάλι γ@μώτο;;

Τζάμπα χαρήκαμε για την διαχείριση θέασης...
Ξανά μανά τα ίδια μας δουλεύουν εκεί που είπαμε τέλος κ είμαστε ελεύθεροι να βλέπουμε κ σε κινητό κ σε τβ.
ΕΛΕΟΣ...

Status
Not open for further replies.