Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Η μουσική παιδιά έχει δύο διαστάσεις.την ακούς και την ζεις.

Οταν ήμουν 20 καθαρά ηχητική μου αντίληψη για την μουσική δεν θα έλεγα οτι ήταν ιδιαίτερα υψηλή.Ακουγα Prince,James Brown, Funkalelic,Stevie Wonder,Bobby Brown και είχα την εντύπωση οτι άκουγα ακριβώς τα ίδια πράγματα.Ομως πέρα απο αυτό η συναισθηματική μου αντίληψη ήταν πολύ υψηλότερη.Αυτό γιατί η μουσική που άκουγα όποια και αν ήταν αυτή έδενε με όλη την τρέλα της νεότητας.Δηλαδή τα ίδια κομμάτια τα άκουγα και με ένα ποτό και με δέκα,λυπημένος χαρούμενος,κάνοντας τρέλες ή όχι.

Τώρα η αντίληψη μου σχετικά με αυτά που ακούω νομίζω οτι έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά πόσους απο τους καινούργιος δίσκους που κυκλοφορουν τους ζω??

Την περασμένη εβδομάδα αγόρασα Beastie Boys...πολύ ωραία δουλειά...αλλά για να μπει στο top 50 ever πρέπει να τον ζήσω κιόλας.Υπο μίαν έννοια το κάνω...καλόντας κόσμο στο σπίτι να τον ακούσει...με το να ξενυχτάω και να τον ακούω συνέχεια κλπ.Αλλά πχ θα γούσταρα να πιω και λίγο παραπάνω(το έκανα και αυτό).Αν ήμουν παντρεμένος με παιδί πχ οι πιθανότητες για να έκανα κάτι τέτοιο θα ήταν λιγότερες,οπότε μαλλον τείνω να πιστεύω οτι η ηλικία παίζει ρόλο αλλά όχι με την έννοια οτι γινόμαστε πιο στριμένοι ούτε οτι δεν υπάρχουν καλές νέες δουλειές, απλά λόγω άλλων συνθηκών αυτοπεριορίζουμε το συναίσθημα και την τρέλα που μπορεί να παραχθεί απο το ακουσμα ενός ωραίου δίσκου ενώ πια στο καθαρά ηχητικό κομμάτι είμαστε πολύ πιο έμπειροι.

Αν λοιπόν με όσο το δυνατόν αντικειμενικά κριτήρια το mix up είναι πολύ καλύτερη δουλειά απο το sign o the times πως μπορεί να πάρει μια ψηλότερη θέση την στιγμή που με το δεύτερο στα 17 χόρευα γυμνός στον Υμητό έχοντας πιει ένα μπουκάλι τζίν...αλλά την επόμενη μέρα δεν δούλευα....

Για μένα λοιπόν εκεί είναι η ουσία...είτε τώρα ακούω ενα σημερινό δίσκο ή μια δουλειά απο τα 70ς που δεν την έχω ξανακούσει ποτέ,η ζωή μου είναι δομημένη πια με τετοιο τρόπο που την μουσική πια μπορώ να την ζω όλο και λιγότερο. αλλά και να την ακούς ωραία είναι ως επίσης όταν αξίζει και όταν έχω και όρεξη ξενυχτάω με ένα δίσκο πίνοντας όλο το βράδυ και την επόμενη το πάιζω και άρρωστος.....μπορώ να το κάνω καμια δυο φορές το δίμηνο....

51DP2H2YXZL._SS400_.jpg

John Surman: Tales Of The Algonquin - 1971
Το αγόρασα ξανά, αυτή τη φορά σε CD. Εχω ήδη λοιώσει 3 κόπιες βινυλίου.
Σκέφτομαι να χτυπήσω άλλη μιά κόπια CD για backup.:cool:

Απάντηση: Now playing...

Το περιεχόμενο είναι αυτό που λέει το Αμαζον, Κώστα;
Δείγματα δυστυχώς δεν έχει..

Album Description
Vocalion's re-issue of baritone saxophonist John Surman's last album for the Deram label, recorded in conjunction with Canadian reeds player John Warren. Features a stellar cast of British jazz musicians including Alan Skidmore, Kenny Wheeler and Mike Osborne.

Re: Απάντηση: Now playing...

Δείγματα δυστυχώς δεν έχει..

Album Description
Vocalion's re-issue of baritone saxophonist John Surman's last album for the Deram label, recorded in conjunction with Canadian reeds player John Warren. Features a stellar cast of British jazz musicians including Alan Skidmore, Kenny Wheeler and Mike Osborne.

Εσένα δεν σε νοιάζει αν έχει δείγματα γιατί εσύ έχεις φίλους.;)
Ναι είναι αυτό που λέει, είναι free, για μένα είναι μέσα στους 100 πιο σημαντικούς δίσκους τζάζ που βγήκαν ποτέ.
Αλλά εμένα μου αρέσει κι ο Cecil Taylor .

Πάντως, χθές μέ έστειλες να ακούσω αυτό..
Το μόνο δικό τους που αξιώθηκα να έχω ..
Και είχε περάσει πολύς καιρός απο την τελευταία φορά.. :grandpa:

Joaquin Rodrigo Concierto de Aranjuez και Fantasia para un gentilhombre ,
Manuel de Falla - El sombrero de tres picos - Tres danzas

Συμφωνική ορχήστρα του Μόντρεαλ υπο τον Charles Dutoit και στην κιθάρα ο Carlos Bonell

Attachments

• thumbRF01.jpg
    thumbRF01.jpg
    10.3 KB · Views: 10

INTERPOLE : Our Love To Admire (Απλά επικό)

KINGS OF LEON : Because Of The Times (δώρο υπέροχο του Πέτρου).Χαρντ Ροκ σε πολύ τίμια παρουσίαση

NITS : Ραψωδία στο χρόνο (δώρο του Πολυχρονίδη).Μαγευτικό !!

PLACEBO : Meds (μετά από ένα χερόνο μου ξανακόλλησε..)

Επίσης :

Μάρω Λύτρα : "Η Μηχανή του Χρόνου" (Φοίβος) :flipout:

HELENA PAPARIZOU : The Game Of Love:flipout: :BDGBGDB55:

Είσαι ο μόνος που ξέρω που συνδυάζει τους Nits με τη Μάρω Λύτρα (όποιος την απαγάγει, να του τα δώσουμε να την κρατήσει).

Θα μου πεις, σύμφωνα με το Γιώργο, οι Nits δεν ανήκουν σε κανένα είδος, οπότε όλα είναι πιθανά...

Απάντηση: Re: Now playing...

Είσαι ο μόνος που ξέρω που συνδυάζει τους Nits με τη Μάρω Λύτρα (όποιος την απαγάγει, να του τα δώσουμε να την κρατήσει).

Θα μου πεις, σύμφωνα με το Γιώργο, οι Nits δεν ανήκουν σε κανένα είδος, οπότε όλα είναι πιθανά...

αϊ χάσου παλιόπαιδο:slapface:

που θα μου την πείς κι όλας.:argue:

Το ωραίο είναι οτι ακόμα δεν καταλαβαίνετε πότε μιλάω σοβαρά και πότε όχι και αυτό το απολαμβάνω..-bye- :grandpa:
Σου λέει ο άλλος (πχ ο Στέργιος) : "λες" ? "και πώς, μα αφού αυτός ακούει.."
Οπότε και εγώ σπέρνω και απολαμβάνω τους θερισμούς μου!:flipout: :firstprize: :operator: