Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Τάσο, πώς κι ακούς κλασική καλοκαιριάτικα;

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εμένα δε μου βγαίνει...

Συμβαίνει συχνά το καλοκαίρι ο πήχυς να χαμηλώνει είτε στα ακούσματα είτε στα αναγνώσματα είτε στα θεάματα.
Οφείλεται στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα λόγω επικείμενων διακοπών, άδειας από την εργασία και για να είμαι και επίκαιρος και στις κλιματολογικές συνθήκες.
Θερινή ραστώνη είμαστε στο έλεός σου...
:coool:

Re: Απάντηση: Now playing...

Pletnev στο πιάνο σε σονάτες τού Domenico Scarlatti.
Δροσιστικό αεράκι στον κάυσωνα

Richard Strauss ''Ein Heldenleben''
Ενωρχηστρωτικός πληθωρισμός σε αντιδιαστολή με το λιτό, δωρικό αλλά τόσο αγαπημένο ηχόχρωμα του πιάνου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Και δεν ιδρώνεις νέε μου???:flipout:

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες μας.
Μ'αρέσει που παραπάνω έγραφα για θερινή ραστώνη στα ακούσματα.
''Θάνατος και εξαϋλωση'' δεν πρέπει να είναι και πολύ καλοκαιρινό άκουσμα...
;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες μας.
Μ'αρέσει που παραπάνω έγραφα για θερινή ραστώνη στα ακούσματα.
''Θάνατος και εξαϋλωση'' δεν πρέπει να είναι και πολύ καλοκαιρινό άκουσμα...
;)

Εξαρταται σε τι τόπο βλέπει κανείς τα ´ραδίκια ανάποδα´:flipout: :flipout:

Πέρα απο την πλάκα απο τα αγαπημένα μου.Και με Karajan.Ωχ και ποιός ακούει τον Δημοκηδή τώρα που έγραψα υπέρ τού Karajan.:slapface:

Απάντηση: Now playing...

Το καλοκαίρι συνήθως είναι αντιπνευματικό με την αμεσότητα του, την κυριαρχία της μορφής και του συντομότερου δρόμου, την υπενθύμιση της κόπωσης και την προσμονή της απόδρασης και της απόλαυσης, έστω και μέσω της λούφας.

Το φετεινό όμως έχει καταφέρει να γίνει φρικαλέο. Μ' όλη αυτήν την αμείλικτη θερμική σούπα στην οποία σιγοβράζουμε, αισθάνομαι σαν τους τρείς παίδες εν καμίνω (και τους τρεις μαζί... :flipout: ).

Τες πα... Αυτές τις μέρες δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Χθες το βράδυ όμως έβαλα βινυλιάκι με την 40ή του Μότσαρτ από την Κολούμπια και το Βάλτερ και ήρθα -προσωρινά- στα ίσα μου. Είναι ευλογία να μπορείς ακόμη ν' ανακαλύπτεις σε τόσο ακουσμένα έργα.

Τώρα και για λίγο ακόμη, το καλύτερο που έχω να περιμένω είναι αμανέδες.

Το καλοκαίρι συνήθως είναι αντιπνευματικό με την αμεσότητα του, την κυριαρχία της μορφής και του συντομότερου δρόμου, την υπενθύμιση της κόπωσης και την προσμονή της απόδρασης και της απόλαυσης, έστω και μέσω της λούφας.

Το φετεινό όμως έχει καταφέρει να γίνει φρικαλέο. Μ' όλη αυτήν την αμείλικτη θερμική σούπα στην οποία σιγοβράζουμε, αισθάνομαι σαν τους τρείς παίδες εν καμίνω (και τους τρεις μαζί... :flipout: ).

Τες πα... Αυτές τις μέρες δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Χθες το βράδυ όμως έβαλα βινυλιάκι με την 40ή του Μότσαρτ από την Κολούμπια και το Βάλτερ και ήρθα -προσωρινά- στα ίσα μου. Είναι ευλογία να μπορείς ακόμη ν' ανακαλύπτεις σε τόσο ακουσμένα έργα.

Τώρα και για λίγο ακόμη, το καλύτερο που έχω να περιμένω είναι αμανέδες.

Παρά την γνωστή συμπάθεια που έχω στον Σόλιντ ,φέτος ευχήθηκα να είχα γεννηθεί Νορρβηγός:flipout: :flipout:
Οσο για τούς αμανέδες ,ε,εντάξει η δουλειά δεν είναι ντροπή:grandpa:
Υ.Γ
Λές ρε σύ να καταλάβουν με το παραπάνω οτι έπιασες δουλειά στον ´Χορό τής Κοιλιάς´???:flipout: :flipout:

Παρά την γνωστή συμπάθεια που έχω στον Σόλιντ ,φέτος ευχήθηκα να είχα γεννηθεί Νορρβηγός:flipout: :flipout:

Στο Όσλο αδελφές μου, στο Όσλο, για να παραφράσουμε και τον Τσέχωφ. :flipout:

Λές ρε σύ να καταλάβουν με το παραπάνω οτι έπιασες δουλειά στον ´Χορό τής Κοιλιάς´???:flipout: :flipout:

Λες; Από την άλλη, I'm qualified θα μου πεις... :flipout:

Τα scherzi από τις Συμφωνίες του Bruckner.
Όλα με τη σειρά!
Ακούγεται της 7ης τώρα ( με Giulini).
:music-smiley-005:

Είπαμε: άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου (και δη του μουσικόφιλου)!

Aβυσσος όντως, αλλά Bruckner με 40 βαθμούς;;;; Το scherzo της 4ης είναι το αγαπημένο μου, αλλά και μόνο που το φέρνω στο μυαλό μου μυρίζει Δεκέμβρη! Το καλοκαίρι θέλει μεσογειακούς συνθέτες με τροπική αρμονία :FSGSFGS4: ...στη χειρότερη λατινοαμερικάνους.

Aβυσσος όντως, αλλά Bruckner με 40 βαθμούς;;;; Το scherzo της 4ης είναι το αγαπημένο μου, αλλά και μόνο που το φέρνω στο μυαλό μου μυρίζει Δεκέμβρη! Το καλοκαίρι θέλει μεσογειακούς συνθέτες με τροπική αρμονία :FSGSFGS4: ...στη χειρότερη λατινοαμερικάνους.

Το latin στοιχείο ποτέ δεν ήταν από τα αγαπημένα μου , σε ...οποιοδήποτε τομέα ;) εκτός σπανίων εξαιρέσεων ...

Στο μεταξύ βρήκα τρόπο να δροσιστώ ανεβαίνοντας υψόμετρο:

Richard Strauss ''Eine Alpensinfonie''

Μετά το γυμναστήριο... Modest Mussorgsky - Pictures from an Exhibition και στο ίδιο δισκάκι Sergei Rachmaninoff - First Piano Sonata Op.28, Fragments , Oriental Sketch , Piano Piece in D minor, Piano Piece in A-flat major .
Στο πιάνο ο Scott Davie.

Απάντηση: Re: Now playing...

Το latin στοιχείο ποτέ δεν ήταν από τα αγαπημένα μου , σε ...οποιοδήποτε τομέα ;) εκτός σπανίων εξαιρέσεων ...

Γενικά συμφωνώ, τα latin είναι κάπως πιό πολύχρωμα από αυτά που έχουμε μάθει να μας ταξιδεύουν, πως μπορεί όμως κάποιος να αγνοήσει αυτό ...

...ή αυτό -bye-