Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Τα χθεσινά.....

88913_thumb.jpg

Sarolta Zalatnay

H Sarolta είναι γνήσια seventies “φάτσα”, από Ουγγαρία, το συγκεκριμένο αποτελεί επανέκδοση από τους Finderkeepers την γνωστή πια κολεκτίβα djs που ψάχνει και επανεκδίδει παρόμοια πράγματα.. 70s rock, psych, funk, pop.

προχθές που μου είπες για την Τουρκάλα , την βρήκα κι αυτήν και δοκίμασα κάποια πράγματα, αλλα ακόμα δεν έχω πλήρη άποψη.
Finders Κeepers είναι καταστροφή τα άτομα. Έχουν συγκεντρώσει πολύ υλικό.

προχθές που μου είπες για την Τουρκάλα , την βρήκα κι αυτήν και δοκίμασα κάποια πράγματα, αλλα ακόμα δεν έχω πλήρη άποψη.
Finders Κeepers είναι καταστροφή τα άτομα. Έχουν συγκεντρώσει πολύ υλικό.

Τα κομμάτια της Selda, τουλάχιστον αυτά που υπάρχουν στο lp που επανεκδόθηκε, κυρίως είναι fuzzy γκαραζο-αμανέδες.Είναι λίγο για "ιδιαίτερα γούστα"(Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι).Το κομμάτι που σου είπα όμως, που αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ή το τρίτο ή το τέταρτο απο την πρώτη πλευρά του δίσκου, είναι μπαλάντα πολύ κοντά στο mood kill bill.Και είναι και πάρα πολύ καλή, ιδιαίτερη ωστόσω, φωνή.Η Sarolta είναι πολύ πιο "βατή".Οι Finderkeepes είναι όντος "περιπτώσεις", υπάρχουν δε φήμες που τους θέλουν να ψάχνονται και κατά Ελλάδα μεριά.

Απάντηση: Now playing...

View attachment 26779
ονειρικος,μελανχολικος χωρις να γινεται κουραστικος ,..αγαπημενος δισκος
http://www.amazon.com/Gone-Earth-David-Sylvian/dp/B0000AQOQQ

Χρήστο, απο τα δείγματα φαίνεται πολύ ενδιαφέρων δίσκος.
Δεν του κάνεις μια μικρή παρουσίαση; Νομίζω την αξίζει. :a0210:

Eno και Hassell σε μια βραδινή βολτα με βαρκουλα, σε ησυχα νερα. Αν "βραχεις" απο αυτον το δισκο, μπορει και να του βαλεις 10.

41DAPJ5RTWL._SS500_.jpg

Re: Απάντηση: Now playing...

Χρήστο, απο τα δείγματα φαίνεται πολύ ενδιαφέρων δίσκος.
Δεν του κάνεις μια μικρή παρουσίαση; Νομίζω την αξίζει. :a0210:

Ναι αξιζει ,...αλλα οχι απο μενα διοτι ειμαι χαλια στο γραψιμο,να σου φερω το δισκο να τον ακουσεις και να γραψεις εντυπωσεις? εισαι και γειτονας

CDGR-474873-SA.jpg

Το δοξάρι υπακούει στα χέρια της και χαϊδεύει σχεδόν τις χορδές του βιολιού, παράγοντας ένα υπέροχο γεμάτο´καθαρότητα μελωδικό ήχο.
Είναι ένα concerto που σου αφήνει μια γλυκιά μελαγχολική διάθεση. Πολύ καλή ηχογράφηση και μία πραγματικά ταλαντούχα ιντονάτα νεαρή βιολονίστρια.
1. Allegro
2. Andante
3. Allegro Molto
4. The Lark Ascending Vaughan Williams

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Now playing...

μεγάλε ... τότε χρειάζεσαι και Embryo , Agitation free , Kalachakra και άλλους ήρωες Γερμανούς .

Ψάχνω Ντοκ.Εχω μπει και σε κάτι sites με krautrock, φαίνεται οτι το "τραβάει η όρεξη μου".Με έχουν "φάει" να ακούσω Neu και Ikarus.Εχεις γνώμη - γνωρίζεις κάτι?

Re: Απάντηση: Now playing...

51U%2B1aXhHbL._SS500_.jpg

Λεβεντιές καμαρωτές..
Για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές

Αφιερωμένο στον Stellios papa (κι ας μην ήρθε)

Πολύ mainstream βρε Κουν, ακόμα και για μένα , αυτοί διασκεύασαν και utopia , το ξέρεις βέβαια:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Ναι αξιζει ,...αλλα οχι απο μενα διοτι ειμαι χαλια στο γραψιμο,

Λοιπόν, είναι γεγονός οτι πολλοί εκ των αγαπητών φίλων στην κατηγορία της Μουσικής κατέχουν το χάρισμα χειρισμού του λόγου και εχουν πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στη γραπτή διατύπωσή του. Έτσι φαίνεται ο πήχυς να μπαίνει ψηλά για όλους εμάς τους υπόλοιπους που ίσως δεν τα καταφέρνουμε το ίδιο καλά. Δεν είναι έτσι. Αυτο δεν πρέπει επ'ουδενί να μας αποθαρρύνει . Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται. Ικανότητα έκφρασης όμως, έχουμε όλοι μας. Επι Avforum ακομη, συμμετείχα πολύν καιρό αλλά δεν έγραφα. Οταν με παρακινήσανε να το κάνω, έλεγα πως δεν γίνεται. Μέχρι που έκανα την αρχή. Δεν γίνεται και κανένας διαγωνισμός νομίζω, ουτε υπάρχει βαθμολογία. Μόνοι μας βάζουμε τα θέματα και μόνοι μας τα απαντάμε.:fahne90:
Με την μικρή αρχική σου περιγραφή είπες πάρα πολλά.Tον Sylvian δεν τον έχω παρακολουθήσει, ούτε γνωρίζω τη δουλειά του. Το ότι έκλεισες με τη λέξη "αγαπημένος", με παρακίνησες να τον ψάξω και να σου απαντήσω. Πιθανότατα κέρδισα την ευκαιρία να προσθέσω ένα σημαντικό δισκο στη δισκοθήκη μου. Έτσι δεν γίνονται αυτά εδω μέσα; Άμα αξίζανε μουσικές που τις προσπεράσαμε, τι να κάνουμε;

Λοιπόν η πρόταση ισχύει: περιμένω ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ :ears:. Για αρχή, οτιδήποτε κάτω των πέντε σειρών, απορρίπτεται! :smash:

Υ Γ. Αντε γιατί άμα δε γράφουμε και δυό λόγια παραπάνω για αυτά που αγαπάμε, :worshippy:τότε χαθήκαμε.. :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Ψάχνω Ντοκ.Εχω μπει και σε κάτι sites με krautrock, φαίνεται οτι το "τραβάει η όρεξη μου".Με έχουν "φάει" να ακούσω Neu και Ikarus.Εχεις γνώμη - γνωρίζεις κάτι?

Neu : οι VU συναντούν το Krautrock και το πανκ. Μετρονομικά tempi στα ντραμς , θόρυβοι , τρείς δίσκοι ( 1 , 2 και Neu 75) καμμία σχέση με Saat ( άγριοι πράγματα οι "νέοι" . Από Ikarus δεν ξέρω τίποτα .
Επίσης Ash Ra Tempel (space rock free κιθαριστικά jams)
Guru Guru ( μόνον το πρωτο το UFO ( ο Χέντριξ συναντά τον θόρυβο)
και φυσικά Faust ( το Νο #1 :grinning-smiley-043)

... μην το παρακάνει το παιδί .....

.... από NEU είναι αρκετό το πρώτο τους .... μετά βλέπει ...

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Να σου πω.
http://www.aquaz.it/default.htm αρχαϊζουσα Ιταλική γλώσσα μεσιέ Βουσόνι
συνήθως το λέμε και για τη φωνή όταν είναι πολύ σωστή τονικά ΟΚ?
http://en.wiktionary.org/wiki/intonata

Τα links πάντως είναι το δεύτερο στα ιταλικά και το πρώτο λέει οτι ειναι θηλυκό
του intonato...φεξε μου και γλυστρησα δηλαδη. Εξηγηστε το με δικά σας λόγια, αν γινεται.