Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Μονον πού εμείς τά ´κλασσικούρια´τόν έχουμε χρόνια σπίτι..:flipout::flipout:

Ισως επειδή είναι κλασσικός :flipout:

καρφάκι για ξάδελφο ήταν:flipout::flipout:

μα ήταν κρίμα . Μέχρι και το Danny the Dog είχα . Γιατί έλειπε το Μezzanine, μόνον η αβυσσαλέα καρδιά του μουσικόφιλου το ξέρει .:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

μα ήταν κρίμα . Μέχρι και το Danny the Dog είχα . Γιατί έλειπε το Μezzanine, μόνον η αβυσσαλέα καρδιά του μουσικόφιλου το ξέρει .:grandpa:

και γω το μέζαζιν πρέπει να το έχω καμμιά 12αριά χρόνια ....

Απάντηση: Now playing...

Το Mezzanine εχει ηδη κριθει απο την ιστορια και οσο περνουν τα χρονια θα ανεβαινει περισσοτερο στην εκτιμηση μας. Οι Massive αν ειχαν διαλυθει μετα απο αυτο, σημερα θα αποτελουσαν αλλον εναν θρυλο της μουσικης.

Προσωπικα, δεν μπορω να αποφασισω μεταξυ του Mezzanine και του Protection. Καποτε θυμαμαι πως ειχα ανοιξει και ενα σχετικο thread.

Re: Now playing...

unidacoyote.jpg

kyuss-blues-for-the-red-284124.jpg

Σπυρο :ernaehrung004:
ότι και να πεις για αυτούς τους δίσκους λίγο θα είναι,
όσο για τον Garcia :worshippy:

Αυτό το έχεις;
21JNE245CAL._SL500_AA130_.jpg

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα Αρχηγέ... :grandpa:

Σε καλό σου...με έφτιαξες. Πάω τώρα να ακούσω αυτό εδώ

41Msspelv8L._SS400_.jpg

πάντα υπήρχε πολλή Νέα Ορλεάνη στη μουσική των Band.
Iδιαίτερα στα πλήκτρα του Garth.
Αλλά εδώ ένα από τα πιο διάσημα παιδιά της -Alain Toussaint- έχει κάνει τις ενορχηστρώσεις στα πνευστά.
Από τα ωραιότερα Live που βγήκαν ποτέ.
Το Baby Don't Do It του Marvin Gaye έχει περάσει εδώ από τη μηχανή του κιμά.
Αριστούργημα.

ίδια είναι...
γιατί όχι?
δίσκος το ένα, δίσκος το άλλο.
λεφτά το ένα, λεφτά το άλλο.
Αντί να τα ξοδέψει εκεί ας τα ξοδέψει παρακεί.
Αντί (τελικά) λέω να πάρει στο νησί τις ταινίες του υπογείου ας πάρει τα νότια φώτα. Εγώ αυτό θα έπαιρνα αν ήμουν ο Στέργιος

Εχω αυτά :
d09755wi51e.jpg

e25373o0u40.jpg

c524429420t.jpg

Το πρώτο εδώ και καμμιά 5-6 χρόνια , τα άλλα πρόσφατα. Ειλικρινά σας λέω , δεν μου λένε τίποτα. Το πρωτο δεν νομίζω να το έχω ακούσει πάνω από 3 φορές και όχι όλο μονοκοπανιά . Στ' αυτιά μου ακούγεται , αδιάφορο και βαρετό. Το δεύτερο υποφέρεται , αλλά θα το βάλω όταν δεν θέλω να ακούσω μουσική , αλλά κάτι να παίζει στο βάθος για να ασχοληθώ με κάτι άλλο . Το τρίτο το αγόρασα για ιστορικούς λόγους . Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί στους κινηματογράφους η ταινια και τρέξαμε να την δούμε ( 1978 μάλλον ) . Ποτέ μου δεν έχω βαρεθεί τόσο πολύ σε ταινία , μουσική .
Νομίζω ότι οι Band ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που ακούγονται πλέον πολύ πασέ . Ισως αν το 68 ήσουν 15 - 16 ετών , να διατηρούν σήμερα κάποια αίγλη . Για τους υπόλοιπους , δεν....

Re: Απάντηση: Now playing...

Το Mezzanine εχει ηδη κριθει απο την ιστορια και οσο περνουν τα χρονια θα ανεβαινει περισσοτερο στην εκτιμηση μας. Οι Massive αν ειχαν διαλυθει μετα απο αυτο, σημερα θα αποτελουσαν αλλον εναν θρυλο της μουσικης.

Προσωπικα, δεν μπορω να αποφασισω μεταξυ του Mezzanine και του Protection. Καποτε θυμαμαι πως ειχα ανοιξει και ενα σχετικο thread.

Mezzanine, για μένα είναι ένα "αστεράκι" παραπάνω

...και να μην ακούς τον Ντοκ: στα 20 σου, σου επιτρέπεται να είσαι και βαρύγδουπος και επηρμένος και ό τι άλλο σου κατέβει. Φτάνει να μην είσαι κοινότυπος. -bye-
φτωχά Εγγλεζάκια, working class, "φτιαγμένα" με την τρέλλα του μεγαλείου. κοιμόντουσαν με τα Velvets κάτω απ το μαξιλάρι τους. could be worse.
τους έχω δεί live και ήταν μιά χαρά.
έχω κρατήσει και το διπλό τους με τα singles.
δεν το παίζω πια. δεν είναι δα και ...Classic.
αλλά, μία στις τόσες, βάζω το The Passion Of Lovers.

Κοινότυπος, λίγο δύσκολα. Το μονοπάτι χωρίς επιστροφή το έχω διαβεί εδώ και καιρό.
Επηρμένος, σίγουρα είμαι...

Re: Απάντηση: Now playing...

Το πρώτο εδώ και καμμιά 5-6 χρόνια , τα άλλα πρόσφατα. Ειλικρινά σας λέω , δεν μου λένε τίποτα. Το πρωτο δεν νομίζω να το έχω ακούσει πάνω από 3 φορές και όχι όλο μονοκοπανιά . Στ' αυτιά μου ακούγεται , αδιάφορο και βαρετό. Το δεύτερο υποφέρεται , αλλά θα το βάλω όταν δεν θέλω να ακούσω μουσική , αλλά κάτι να παίζει στο βάθος για να ασχοληθώ με κάτι άλλο . Το τρίτο το αγόρασα για ιστορικούς λόγους .

Νομίζω ότι οι Band ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που ακούγονται πλέον πολύ πασέ . Ισως αν το 68 ήσουν 15 - 16 ετών , να διατηρούν σήμερα κάποια αίγλη . Για τους υπόλοιπους , δεν....

εννοείς...Δεν έχεις αυτό; :blink: :bang: :speechless-smiley-0

51m9fBi0R7L._SS500_.jpg

Θού Κύριε...:rolleyes:

Εχω αυτά :
d09755wi51e.jpg

e25373o0u40.jpg

c524429420t.jpg

Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί στους κινηματογράφους η ταινια και τρέξαμε να την δούμε ( 1978 μάλλον ) . Ποτέ μου δεν έχω βαρεθεί τόσο πολύ σε ταινία , μουσική .
Νομίζω ότι οι Band ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που ακούγονται πλέον πολύ πασέ .

λες για εκεινη την ταινιουλα του Σκορσεζε ?
λεγανε οτι ειχε σχεση με το Rock

.

λες για εκεινη την ταινιουλα του Σκορσεζε ?
λεγανε οτι ειχε σχεση με το Rock

.

ναι γι αυτήν λέω. Δεν ξέρω με τι λέγανε πως είχε σχέση . Υποθέτω καλά λόγια , σχεδόν όλοι. Εγω´με τον φίλο μου πάντως , σκυλοβαρεθήκαμε .-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Οχι βρε Κώστα . Δεν τόχω . Θάπρεπε έ ;-bye-

Παναγια μου!!!

Μου λετε μετα γιατι δεν γραφω !!!!:flipout:
Τι να πω ρε παιδια που το μονο που εχω απο Ντυλαν ,ειναι αυτο που εχει μεσα το Χαρικεϊν!!!(ουτε τον τιτλο δεν θυμαμαι)

Τελικα εχω μεγαααααααααααλο δρομο να διαβω:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

το μονο που εχω απο Ντυλαν ,ειναι αυτο που εχει μεσα το Χαρικεϊν!!!(ουτε τον τιτλο δεν θυμαμαι)

έχεις το Desire και δεν θυμάσαι τον τίτλο.
ε βέβαια...εκείνη την εποχή άκουγες φαίνεται Bohemian Rhapsody.
Ποινολόγιο αμέσως :grandpa: