Για πείτε μου τελικά, το Basement Tapes να το πάρω;
Δύσκολα μας βάζεις, μικρέ.
Δεν είναι και πολύ εύκολος δίσκος - εκτός κι αν έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει στα Catskill Mountains.
Προσωπικά το θεωρώ Αριστουργηματικό.
Το έχω όμως στα χέρια μου πάνω από 30 χρόνια.
Οταν το είχα πρωτοπάρει δεν μου είχε πεί και πολλά.
Οσο μεγάλωνα και το ξανα-άκουγα, μου έλεγε όλο και περισσότερα.
Τώρα, δεν θα το αποχωριζόμουν με τίποτα.
Το ξαναπήρα πρόσφατα σε remastered edition.
Αν και ο δίσκος δεν διεκδικεί δάφνες από άποψη ποιότητας ήχου....you should opt for the Japanese version![]()
Belly - King (1995)
![]()
Eξοχη καθαριστικη ποπ απο μια μπαντα της Βοστωνης. Η Tanya Donelly ηταν και στους Throwing Muses και επειτα στους Breeders. Κυκλοφορησαν μολις δυο αλμπουμ. Το King ηταν το δευτερο. Το πρωτο τους, Star, δεν το εχω.
Το ζήτημα είναι ότι όταν το πήρα , το πήρα μαζί με το Μezzanine ( που μου έλειπε - άγνωστο γιατί ) . Ε , το Mezzanine το "έλιωσα" ευθύς αμέσως. Σύγχρονος ήχος , μεγαλειώδης , στυλ και ουσία , καινούργιο πράγμα .
to mezzanine είναι δισκάρα :guitarist:
μεγάλη μπάντα αυτοί οι τύποι, με και χωρίς tricky
:a0210:
Πέτρο, το είχα λιώσει τότε που είχε βγει.
Από την άλλη εσύ ακούς τους Βαρώνους του Βαρύγδουπουκαι σ' αρέσουν . Οπότε κάνε ό,τι καταλαβαίνεις
![]()
Belly - King (1995)
![]()
Eξοχη καθαριστικη ποπ απο μια μπαντα της Βοστωνης. Η Tanya Donelly ηταν και στους Throwing Muses και επειτα στους Breeders. Κυκλοφορησαν μολις δυο αλμπουμ. Το King ηταν το δευτερο. Το πρωτο τους, Star, δεν το εχω.
Βαρώνοι του Βαρύγδουπου ποιοι είναι; :huh2:
καλύτερα να πάρεις εκείνο με το forbidden fruit....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.