Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

fu manchu - king of the road

416TBZHJKSL._SL500_AA240_.jpg

Ότι πρέπει για να έρθω στα ίσια μου...:music-smiley-005:

Μέρες τώρα τραβιέμαι με την Αγρύπνια..Σήμερα ήρθε η σειρά του Βραχνού Προφήτη....Παραμύθι με βαθιές Θεσσαλο-ηπειρώτικες ρίζες (αν τα λεω λαθος διορθώστε με),,μπολιασμένο με κλασσική παιδεία και progressive αισθητική...
Περισσότερες αναφορές στο έντεχνο,,τόσο σε ενορχήστρωση όσο και και στον τρόπο που χρησιμοποιεί τις κιθάρες...

Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος τον πιο "δυτικό" του δίσκο..είμαι περίεργος για το πως ακούγεται...

getImagedo-1.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

Μέρες τώρα τραβιέμαι με την Αγρύπνια..Σήμερα ήρθε η σειρά του Βραχνού Προφήτη....Παραμύθι με βαθιές Θεσσαλο-ηπειρώτικες ρίζες (αν τα λεω λαθος διορθώστε με),,μπολιασμένο με κλασσική παιδεία και progressive αισθητική...
Περισσότερες αναφορές στο έντεχνο,,τόσο σε ενορχήστρωση όσο και και στον τρόπο που χρησιμοποιεί τις κιθάρες...

Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος τον πιο "δυτικό" του δίσκο..είμαι περίεργος για το πως ακούγεται...

getImagedo-1.jpg

δισκαρα.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

δισκαρα.:grinning-smiley-043

Ο τρόπος που τελειώνει το ρεμπέτικο με το jamming σε καθαρό κανάλι στο ένα ηχείο και την πενιά στο άλλο,,όπως και το σκοτείνιασμα στο ηπειρώτικο με τις γριές που καταλήγει σε μοιρολόι αν δεν κάνω λάθος,,,είναι στοιχεία πως το μυαλό του ανθρώπου και η δημιουργική του φαντασία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο...
Στα συν ότι έριξε τα φώτα πορείας στον δρόμο του Αγγελακα κάνοντας τον να βρει τον σωστό δρόμο

Last edited:

getImagedo-1.jpg

Σπύρο δές εκει που διάβασες γιά Αγρύπνια και γιά την ´Βροχή απο Κάτω´...
Για μένα ειναι ο πιό ´ψαγμένος´του δίσκος..Νομίζω πώς ειναι ο πιό ´ανοικτός´του δίσκος...

Επισης αξίζει να βρείς αυτόν εδώ σε live...
http://www.musiccorner.gr/images/lyra/cd_papakonstantinou_th_02.jpg

Εκεί θα δείς και όλες τίς ρόκ-καταβολές του και πώς τις παντρεύει μέ την παράδοση..Και βέβαια τραγουδάει μιά εκπληκτική Μάρθα Φριντζήλα..

Υ..Γ
Χαίρομαι που ανακάλυψες και τον Βραχνό Προφήτη..Η μεγαλη στροφή τού Θανάση γιά μένα.
Υ.Γ.2
Οταν τον ειχα δει ,με Λύμπε,πρίν τρια χρονια στον Λυκαβητό ,τέλειωσε με το Guns of Brixton............

Οχι μόνο τον ανακάλυψα αλλά δεν πιστεύω τα όσα ακούω,,,ταχυπαλμία κανονική με εχει πιάσει και περιμένω τα τσιμπήματα στην πλατη :flipout:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ που θα έλεγε και η γιαγιά μου..
Ξερεις τι ειναι να συμπυκνώνεις τον γυρο του κοσμου σε ογδόντα μέρες ,,μολις σε μερικα λεπτα??
Γιατί αυτό εχει κάνει ο Θανάσης εδώ

Οχι μόνο τον ανακάλυψα αλλά δεν πιστεύω τα όσα ακούω,,,ταχυπαλμία κανονική με εχει πιάσει και περιμένω τα τσιμπήματα στην πλατη :flipout:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ που θα έλεγε και η γιαγιά μου..
Ξερεις τι ειναι να συμπυκνώνεις τον γυρο του κοσμου σε ογδόντα μέρες ,,μολις σε μερικα λεπτα??
Γιατί αυτό εχει κάνει ο Θανάσης εδώ

Χαίρομαι ρε συ που σού άρεσε.:grinning-smiley-043
Και ξέρεις πώς ειναι απο τά ελάχιστα κειμενα που προλαβα να σώσω απο το προηγούμενο φορουμ..

Και ξέρεις πώς ειναι απο τά ελάχιστα κειμενα που προλαβα να σώσω απο το προηγούμενο φορουμ..

Ε μετά μαζευτηκαν και εδώ κάποιοι που γράφανε για ´Ποδήλατα´και ´Μουσικές´και έπαθε το άλλο ´ταράκουλο´και το τρέχουνε στά βουνά και στις ραχούλες...:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

το άλλο το forum δεν το πρόλαβα δυστυχώς άλλα η δουλειά που γίνετε από αυτό βοηθάει πολύ κόσμο να αγαπήσει στιγμές και πράγματα από την μουσική..γενικότερα και ειδικότερα...

ccr1.jpg

Creedence Cleearwater Revival: Looking Out My Back Door

"Forward troubles Illinois, lock the front door, oh boy!
Look at all the happy creatures dancing on the lawn.
Bother me tomorrow, today, I'll buy no sorrows.

Doo, doo, doo, Looking out my back door."