τώρα αυτό....
![]()
μεγαλοφυϊα σε αποσπασματικές δόσεις....
Μέρες τώρα τραβιέμαι με την Αγρύπνια..Σήμερα ήρθε η σειρά του Βραχνού Προφήτη....Παραμύθι με βαθιές Θεσσαλο-ηπειρώτικες ρίζες (αν τα λεω λαθος διορθώστε με),,μπολιασμένο με κλασσική παιδεία και progressive αισθητική...
Περισσότερες αναφορές στο έντεχνο,,τόσο σε ενορχήστρωση όσο και και στον τρόπο που χρησιμοποιεί τις κιθάρες...
Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος τον πιο "δυτικό" του δίσκο..είμαι περίεργος για το πως ακούγεται...
![]()
δισκαρα.![]()
Μέρες τώρα τραβιέμαι με την Αγρύπνια..Σήμερα ήρθε η σειρά του Βραχνού Προφήτη....Παραμύθι με βαθιές Θεσσαλο-ηπειρώτικες ρίζες (αν τα λεω λαθος διορθώστε με),,μπολιασμένο με κλασσική παιδεία και progressive αισθητική...
Περισσότερες αναφορές στο έντεχνο,,τόσο σε ενορχήστρωση όσο και και στον τρόπο που χρησιμοποιεί τις κιθάρες...
Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος τον πιο "δυτικό" του δίσκο..είμαι περίεργος για το πως ακούγεται...
![]()
Οχι μόνο τον ανακάλυψα αλλά δεν πιστεύω τα όσα ακούω,,,ταχυπαλμία κανονική με εχει πιάσει και περιμένω τα τσιμπήματα στην πλατη
Κάλλιο αργά παρά ποτέ που θα έλεγε και η γιαγιά μου..
Ξερεις τι ειναι να συμπυκνώνεις τον γυρο του κοσμου σε ογδόντα μέρες ,,μολις σε μερικα λεπτα??
Γιατί αυτό εχει κάνει ο Θανάσης εδώ
Χαίρομαι ρε συ που σού άρεσε.
Και ξέρεις πώς ειναι απο τά ελάχιστα κειμενα που προλαβα να σώσω απο το προηγούμενο φορουμ..
Χαίρομαι ρε συ που σού άρεσε.
Και ξέρεις πώς ειναι απο τά ελάχιστα κειμενα που προλαβα να σώσω απο το προηγούμενο φορουμ..
Νομίζω πώς τοχε κάνει καροτί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.